Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 772
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Simple Smile не бъркам, за съжаление. в 5-ти клас не помня как се казваше учителката, но тя беше най-зле. просто забатачи децата. в 6-ти клас беше едно младо момиче, което трябва да му се признае опита и тази година Ели Стефанова трябваше да се сбори с всички негативи. Много трудна задача.
Съжалявам, че е попаднал преди две години при онази г-жа, но тя беже само 1 година, точно по тези причини. После в 6 клас Генчева си беше учител на място, но напусна по семейни причини. А в 7 клас Ели Стефанова си беше на място!

Дъщеря ми завършва тази година 7-ми клас с класен ръководител Ели Стефанова.Шапка и свалям -страхотен човек и преподавател.Тя дойде преди 3 години от 104 СОУ и пое класа на дъщеря ми.
От 121 СОУ Simple Smile

A, моя грешка.От 121СОУ.

# 361
Simple Smile не бъркам, за съжаление. в 5-ти клас не помня как се казваше учителката, но тя беше най-зле. просто забатачи децата. в 6-ти клас беше едно младо момиче, което трябва да му се признае опита и тази година Ели Стефанова трябваше да се сбори с всички негативи. Много трудна задача.
Съжалявам, че е попаднал преди две години при онази г-жа, но тя беже само 1 година, точно по тези причини. После в 6 клас Генчева си беше учител на място, но напусна по семейни причини. А в 7 клас Ели Стефанова си беше на място!

Дъщеря ми завършва тази година 7-ми клас с класен ръководител Ели Стефанова.Шапка и свалям -страхотен човек и преподавател.Тя дойде преди 3 години от 104 СОУ и пое класа на дъщеря ми.

късметлии! Simple Smile

# 362
  • пловдив/дряново
има ли срок за издаване на удостоверенията за завършен 7 клас?
В нашето училище ще ги дават на 19 ????

He стига че събота и неделя няма да работят училищата-гнезда ами и това....
Би трябвало да ви ги дадат най-късно на 15.06 newsm78.
Почвай да звъниш в РИО Пловдив или им прати е-мейл. Не е редно на 19???
До 14 юни оформят срочни и годишна оценки и за един ден няма как да направят и удостоверенията.До вторник,19 юни е срока за издаването на удостоверенията и служебните бележки с оценките по БЕЛ и математика от изпитите.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire
Досега спаха, че не им оформиха успеха! Глупости! Просто в някои училища се прави всичко възможно да се задържат учениците след седми клас заради парите,които  им носят. То не беше уговаряне, то не беше намаляване на оценки, то няма да мине и без задържането на документите, ако може да пропуснем сроковете! Откакто децата ни се измерват в единен разходен стандарт(разбирайте около 1400-1500 лева на глава) никой не се интересува от реални знания и умения. Плащаме уроци и се молим МОМН и учителите да не ни цакат "много"!

и аз мисля че е такава тенденцията в провинциалните училища имат 18/19 деца от тях само 3 или 4 ще кандидатстват, защото всички останали са със слаби оценки или средни и представете си немогат да напишат удостоверенията
От рио казаха, че няма срок за получаване от училищата на заявленията, и че може  на 19 , поптах защо тогава сте обявили събота и неделя за работни дни ако всички директори решат да ги дадат на 19 какво ще стане пред у-щата гнезда ???

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 19:37 от Snejana Usheva

# 363
Пишете ми на лични, от чие име да ги поздравя:) С удоволствие ще го направя:) И годината на випуска:)

Фенове на 73 ли се събират тук  Laughing

# 364

късметлии! Simple Smile

Kойто успее да влезе , догодина ще е при нея.

# 365
ganis, може ли да обобщим:) споре теб как се очертава тази година подреждането. На къде ще мръднат отн. позиции - нагоре (по-висок бал, по-предни позиции ще се класират) или надолу.... Виждам, че имаш опит и поглед над нещата.

# 366

късметлии! Simple Smile

Kойто успее да влезе , догодина ще е при нея.
това би било чудесно. Че от толкова различни учители резултатът не е много добър. Пък и математика не му е призвания  Confused

# 367
  • София
Графиките на Ясмина въз основа на сегашните резултати категорично го показват, че баловете са нагоре в сравнение с миналата година за най-желаните гимназии. След средното тенденцията се обръща и баловете намаляват за най-смотаните от списъка.

# 368
Графиките на Ясмина въз основа на сегашните резултати категорично го показват, че баловете са нагоре в сравнение с миналата година за най-желаните гимназии. След средното тенденцията се обръща и баловете намаляват за най-смотаните от списъка.
къде е тази графика?

# 369
  • София
Нищо не мога да обобщя:) Няколко пъти съм го казвала. Не се интересувам от статистика. Всяка година е различна. Дори и миналата, когато и двете ми щерки кандидатстваха, да- гледала съм статистика, но не съм се вманиачавала Simple Smile
Дами, пишете това, което е на сърце, пък каквото сабя покаже:)

# 370
  • София
в екселската таблица  в посления ДОХ малко по-назад в темата.

# 371
в екселската таблица  в посления ДОХ малко по-назад в темата.
намерих я. благодаря. по абсцицата каква е скалата?

# 372
  • София
би трябвало  да са интервалите на оценките. Нямам я отворена пред себе си. Червените стълбчета са по-високи от сините в дясната половина на графиката и това би трябвало да означава, че баловете се вдигат. От средата наляво черрвените стълбчета са по-ниски от сините - баловете намаляват.

# 373
би трябвало  да са интервалите на оценките. Нямам я отворена пред себе си. Червените стълбчета са по-високи от сините в дясната половина на графиката и това би трябвало да означава, че баловете се вдигат. От средата наляво черрвените стълбчета са по-ниски от сините - баловете намаляват.
само на първите 3 стълбчета червените са повече, но пък с много сериозна разлика и то в първия диапазон.

# 374
като гледам тази графика, битката (при момчетата) ще е основно между 11 и 11.5, 9.5 и 10. Другите като че ли са с по-малки отклонения

Общи условия

Активация на акаунт