Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 968
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Днес класната е казала, че няма да ни даде служебна бележка с оценките от положените изпити, всичко си го имало в компютрите. Доколкото четох в разните наредби и заповеди, такава е наобходима при кандидатстване в друга област. Смятате ли, че могат да ни направят проблем при подаване на документите?

На родителската среща във Веди ни казаха,че такава бележка е необходима,само за кандидатстване в други области.
При нас - друг казус - класната на дъщеря ми вчера се обадила на един ученик и казала,че трябва молба, за да се издаде Удостоверение за завършен 7 клас.А днес всички 7-и класове са на двудневна екскурзия!Дъщеря ми каза,че чела тук някъде за тези молби.
Моля да ме насочите, кога е коментирано и в коя точно тема!!

# 556
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
От моя гледна точка дано я приемат още на 1-во класиране.
Че пък на нас това е мерака - на него де,
иначе аз съм за професионалните гимназии,
но вече много не питат бившите малки.
Joy
Ако знаеш как те разбирам  Joy То и моЕто дзвер иска от 5-ти клас НГДЕК, но трябваше да мислим и алтернативи, ако не станеше ..., та й завряхме в главицата френския, а тя взе, че март месец си промени класацията  hahaha За това сме на това дередже ... Аз все повече се ентусиазирам за НГДЕК, а тя като, че ли напук ... все повече е "за" Френската  Wink Но за нейно съжаление май няма да стане ...

# 557
  • София
Я майките на "техническите" деца - как редите специалностите в "Джон Атанасов"? Каква е последователността - коя специалност е по-желана от вас?  newsm78 newsm78

След всичко, което изслушах за "Джон Атанасов", при нас първо желание е СП в ПГ по телекомуникации...

# 558
  • София-Младост
Днес класната е казала, че няма да ни даде служебна бележка с оценките от положените изпити, всичко си го имало в компютрите. Доколкото четох в разните наредби и заповеди, такава е наобходима при кандидатстване в друга област. Смятате ли, че могат да ни направят проблем при подаване на документите?

На родителската среща във Веди ни казаха,че такава бележка е необходима,само за кандидатстване в други области.
При нас - друг казус - класната на дъщеря ми вчера се обадила на един ученик и казала,че трябва молба, за да се издаде Удостоверение за завършен 7 клас.А днес всички 7-и класове са на двудневна екскурзия!Дъщеря ми каза,че чела тук някъде за тези молби.
Ей луда работа, как пък не стана ясно, че на всички им трябва това. Сега звъннах в нашето училище и молба не им трябва.
Няма бланки мисля, съвсем свободен текст...

# 559
  • София-Младост

На всички им е необходихам тази бележка, бзе значение областта на кандидатсване. Дъщеря ми си я получи днес, в нея са вписани оценките по БЕЛ и МАТ, както и оценката и от положен изпит в НПМГ по математика.

# 560
  • Пловдив

Луднахме с тези служебни бележки и молби за удостоверения.
В сайта на РИО Пловдив пише, че учениците ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДСТАВЯТ СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА С ОЦЕНКИТЕ ОТ ИЗПИТИТЕ ПРИ ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЕТО . От училищата са длъжни да издадат удостоверение за завършен 7 клас, без да е нужно подаване на молба, но някои директори явно се правят на важни. Wink

# 561
 Един неангажиращ съвет - бягайте от мрежи и комуникации.
За мен е загуба на време. Предполагам че все още и сплайсер нямат,
в което и да е училище.

# 562
  • София
в което и да е училище.

За моя огромна изненада, ПГТ-то се оказа с добре оборудвани лаборатории и компютърни зали. Били спечелили някакъв проект и доста са се подновили. Дано не са ни метнали, де, така и така от машинариите, които зърнахме, нищо не разбирам... newsm78

# 563
Здравейте, искам да попитам, ако ученикът има двойка на единия от приемните изпити /питам за познато дете с двойка на изпита по мат/, може ли да участва на трето класиране?  Уж от няколко години следя седмокласните кампании, но тази "подробност" нещо ми убягва. На първо и второ класиране- ясно, че не може, но на трето ... newsm78? Детето е много притеснено, иска да учи в т.нар. Авто във Варна, не че не може и след осми клас, но пуста мода... Моля, ако някой е наясно да ми отговори Praynig
От сърце Ви пожелавам успех на първо класиране!

Не, не може с 2-ка. Ако не си промени желанието, след 8-ми клас ще го приемат Simple Smile

# 564
Hug
Здравейте мамчета!

Само да вметна и аз, никъде не прочетох едно у-ще което според мен е доста доброо и подържа едно високо ниво, явно не се предпочита newsm78

На нас то ни беше алтернативен вариант всъщност на първо място преди всички СОУ-та.
 PeaceПогледнете и помислете 31 -СУЧЕМ /Бастилията/

И мен ме интересува нещо повече за 31 СУЧЕМ Паралелка НЕ+АЕ, за паралелка АЕ+НЕ имам много добри отзиви от Госпожите по езика-АЕ, но за Испанските паралелки съм чувала, че много често им сменят учителите, което не е добре....Но за преподавателите по Немски от профилираните паралелки нищо не знам....Моля ако има по-запознати...да напишат....

# 565
  • София

На всички им е необходихам тази бележка, бзе значение областта на кандидатсване. Дъщеря ми си я получи днес, в нея са вписани оценките по БЕЛ и МАТ, както и оценката и от положен изпит в НПМГ по математика.

Звънях в училище, добре,че секретарката беше там, та тя ми обясни, че от пет години било нужно да се подава молба в нашето училище за тези удостоверения. Нашата класна е спала, разбира се. Казаха ми, че и служебни бележки с оценките са необходими, но те вече били подготвени за всички деца. В крайна сметка се разбрахме да дам името по телефона, а в петък дъщеря ми да занесе молбата - всичко щяло да бъде готово.

Ала-Бала, ceci.d - благодаря!   bouquet

# 566
в което и да е училище.

За моя огромна изненада, ПГТ-то се оказа с добре оборудвани лаборатории и компютърни зали. Били спечелили някакъв проект и доста са се подновили. Дано не са ни метнали, де, така и така от машинариите, които зърнахме, нищо не разбирам... newsm78

Ами до миналата година 1 букса rj45 не можеха да кримпнат, за линукс маи не са им и казвали.
Е може и при мен 2-те хлапета да не бяха учили, не зная.
Нямам информация от кухнята така че ене приемай мнението ми меродавно.
Това е буксата за нета за компютъра  Wink

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 15:51 от morfeiii

# 567
  • София
Morfeiii, а информация за ТУЕС имаш ли? Какво е нивото там? За програмирането?

# 568
  • Sofia
В РИО - София никой не си вдига телефона!!! Защо ги публикуват тогава на сайта си? Sick
Моля ако някой е наясно за следната възможна ситуация:
1. Дъщеря ми е приета в АК - в първите 15 момичета.
2. Намалиха ни таксата, но само с 10%. Това ме отчайва, защото тя много иска да учи точно там, а аз не знам как ще се справим финансово.
3. На външното оценяване има 5.800 по БЕЛ и 5.800 по мат., а в дипломата 6.00 и по двата предмета - т.е. съм сигурна, че ще влезе там, където аз искам, но тя - не иска.
4. Ако избутаме финасово някак си 8 клас в АК /чакайки чудо, за да продължи докрая там/ но понеже не вярвам в чудеса /въпреки че съм настроена положително и оптимистично/, каква опция имаме в 9-ти клас? Т.е. къде би могла да продължи след 8-ми?
Моля, ако имате представа в тази ситуация как се действа - споделете! baby_neutral

# 569
  • София
Искам да ви попитам Списъкът с паралелките и кодовете е във формат PDF, може ли да стане в WORD   или EXCEL? Толкова много точки, запетайки. Ако може някак си да го копирам.....

Това ще ти свърши работа:
цък

Благодаря ти, явно немога да се справя. Някаква страхотна маймуница ми го прави. Ще се наложи да пиииииша Sad

Общи условия

Активация на акаунт