Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 123

• 103 292
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Може ли прелитайки да си спусна въпроса. Знам че е коментирано преди време, но ако може сега да чуя пресни мнения и по-задълбочен анализ, ще съм благодарна.
Та!
КОЙ ОТ ВАС Е ПОЛЗВАЛ Satin Ice И КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО? Поръчала съм го и го чакам, но ми се иска да чуя и други мнения преди това.

# 601
Ехе ама маймунки Дими ,евала Joy Joy Joy
Страхотна торта в бяло и черно .Сподели мила къде сушиш цветята страхотни са Hug Hug Hug
Вичи ,според мен няма значение че отвътре тортата ще ти е плодова ,отгоре си направи котвата по начина който ти каза Марина д ,може и да не с какао можеш да си отцветиш кокос с боя и спирт и да поръсиш тортата ,като си поставиш предварително изрязана котва. от хартия ,като я махнеш ще стане супер.
Мими мсм,много се радвам че си успяла чрез нашата тема да направиш тези торти.Сигурна съм че всяка следваще е по добра ,ти имаж желанието и това е най важно .Смело момиче.С какво тесто покриваш тортите ,виждам че на места ти се е пукало  newsm78

# 602
Може ли прелитайки да си спусна въпроса. Знам че е коментирано преди време, но ако може сега да чуя пресни мнения и по-задълбочен анализ, ще съм благодарна.
Та!
КОЙ ОТ ВАС Е ПОЛЗВАЛ Satin Ice И КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО? Поръчала съм го и го чакам, но ми се иска да чуя и други мнения преди това.

И аз се надявам на някакви впечатления. Големите разфасовки излизат по-евтини от пикото и ако е добро смятам да минавам на него. Между другото, дистрибутор на Овалете е фирма в Пловдив (тел.032 649201)  - цената на кофа от 5 кг е 30 лв и изпращат с куриер до цялата страна (не знам обаче колко ще бъдат куриерските разходи)

# 603
  • София
Като свърша почивката и се върна към тортите, смятам и аз да пробвам Сатин айс и Овалетте, тъкмо Танчето и Ванчето ще са пробвали.  Mr. Green

Мацки, някой от вас може ли да направи делтапланер за събота? Пишете ми тук или в ФБ, че една позната чака отговор, дано има някой.  Peace

# 604
  • Бургас/Пз
И аз се надявам на някакви впечатления. Големите разфасовки излизат по-евтини от пикото и ако е добро смятам да минавам на него. Между другото, дистрибутор на Овалете е фирма в Пловдив (тел.032 649201)  - цената на кофа от 5 кг е 30 лв и изпращат с куриер до цялата страна (не знам обаче колко ще бъдат куриерските разходи)

11лв ми поискаха Еконт експрес от офиса на фирмата на Овалете в Пловдив, до офис на Еконт в Бургас с наложен платеж.

# 605
  • варненка от София
Овалетето е просто чудесно за цената си - става за покриване, оцветява се добре, но и много добре трябва да се размеси, иначе се пука. Последните си торти покривам с Овалете. Минавам на тях за покриване, подложки, а за фигури ще си остана на Пикко.

Ето тези са покрити с Овалете:

Pippi Longstocking Cake by silva4ka (marulka_s), on Flickr

The Island Princess Barbie Cake by silva4ka (marulka_s), on Flickr

Hello Kitty Cake by silva4ka (marulka_s), on Flickr

Dora the Explorer Cake by silva4ka (marulka_s), on Flickr

Bambi Cake by silva4ka (marulka_s), on Flickr

Aurora Cake by silva4ka (marulka_s), on Flickr

Тук не размесих никак добре и стана яко пукане, идеше ми да си посипя главата с пепел.

Teddy Bear Pilot Cake by silva4ka (marulka_s), on Flickr

Както и тези мъфита са изцяло с Овалете http://www.facebook.com/photo.php?fbid=263931010378650&set=a … ype=3&theater Изразходих 2 кофи вече и като цяло съм фен. Това е моето мнение.

# 606
Albenka,суших във стара картонена кутия за яйца но във гнездата слагах по едно тампонче за грим че иначе е много дълбоко и потъват.
Благодаря за отзивите за маймунките.Не знам но аз ги оприличавам точно на маймунки,точно толкова палави са и се катерят нон стоп.А иначе във първите 5 мин са много притеснителни и се подават все изодзад из полата на майка си та затова и така са надникнали а изплезеното езиче е заради това че са страхотни калпазани и не знаеш какво ще сътворят следващата секунда.
Марулич,страхотниииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

# 607
  • София
Ех, Марулка, тез цветове и муцунки бееее:)

# 608
  • Vaudreuil Canada
Та!

Ако моето мнение има значение защото не знам вашето къде се произвежда - аз съм доволна особено от шоколадовия. Само дръж в кутия като покриеш за да не прави конденз.

Марулке мнооооооого си дръпнала напред и с тортите и със снимките!!!!!!! bowuu

# 609
============================

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 10:25 от enze

# 610
  • Бургас/Пз
Енце, и ти извинявай , ама най-напред пусни нещо свое, кажи едно здрасти в темата, пък тогава раздавай професионални мнения. А и нито една от нас тук не е професионалист.

# 611
Момичета, стараете се, но ако искате градивна критика, както се изразявате "за да растете", нито една от вас не може да моделира, освен Мина може би. Сигурно тортите ви са много хубави иначе, но в моделажа.....Сърдете ми се ако щете Mr. Green , това е професионалното ми мнение Peace .

О, не, не, не...не съм съгласна с това, има толкова талантливи момичета тук. Аз съм абсолютен аматьор, толкова далече от моделирането на доста пишещи в темата. Съвсем честно и отговорно го пиша. Просто тук всеки си се забавлява колкото и както може:)

# 612

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 18:16 от enze

# 613
  • Vaudreuil Canada
Не пиша от афект, а просто мнение, градивна критика Mr. Green

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  chef

# 614
Доста смешно Rolling Eyes , сложи още емотикони ако можеш Rolling Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт