Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 123

• 103 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
marulka_s тортите са  супер,Пипи и Бамби са страхотни  Grinning
 Момичета ,следя какво правят  повечето от вас в ФБ ,но и тук в темата ви следя,защото макар и 3-4 торти в годината искам да се уча от вас .Това което се случва последните два дни е нещо което за двете години през които ви следя  май не се е случвало,скоро имаше пак някакви такива опити да се измести темата ,но това е .......Днес си направих труда да прегледам постовете на дамата ,ами Ванчето беше права като я покани да напусне ето малко думи които показват
Скрит текст:
"Не съм искала да засегна никого","брутално нападната ","неуместен сарказъм "И мислиш ли,че аз имам какво да науча от вас?" "Спирам,казах,каквото имах да казвам" "Моля Ви,не се заяждам,нищо не искам да доказвам,обърнете внимание......."

# 661
  • Кори Селести
Здравейте,
предлагам  дискусията да се върне отново към тортите.

Лято е, напича, но се надявам, че няма да позволите това да продължи да влияе лошо на иначе прекрасната тема.

Лек ден.

# 662
  • ВАРНА морето сините вълни
ухххаааа без малко и аз да изтърва купона
 аз само ще кажа че няма човек който в даден момент да не му е коментирана торта и просто да е подминавана-на мен много пъти ми се е  случвало ееее какво да започна да обиждам хората ли -всеки си има нещо да му тежи на главата а и в крайна сметка никой на никого не е длъжен -аз също отбягвам да давам оценки защото не мисля че съм на такова ниво да давам акъли -така че никой на никого няма право да се сърди     и освен това се чудя защо и отреждате такова внимание на тази жена след като тя изобщо не се записва с торти - има ли право на коментари и критики след като ние не сме видяли нищо от нея -нека спрем дотук и да се радваме на много тортички за каквото всъщност сме се събрали
и да ви покажа последната торта пак с играчки-не знам защо така но повечето хора предпочитат играчки а не захарни фигурки-поне при мен

# 663
А какво е трябвало да кажем ,ръбовете са криви ама давай все така фигурите и украсата ще отместят погледа от кривата торта.Важното е че имаш талант да рисуваш.
Аз не съм философ,аз съм обикновен човек и тук във тая тема намерих хора които ми станаха като семейство.От тях се запалих да правя торти и да радвам хората покрай себе си.
Нямам претенции за професионалист и не искам да съм такъв ако всичките са такива злобарки като теб.Ходих на работа,върнах се а ти продължаваш да изсипваш жлъч и да заливаш хората тук.Не знам какъв човек трябва да си и как трябва да ти се каже за да разбереш ЧЕ НЯМАШ МЯСТО ТУК.
Момичета,аз мисля че просто трябва да я игнорираме и да не се занимаваме по вече.Под нивото ни е да се занимаваме със такива хора.

# 664
Да се изкажа и аз по темата...не че всичко не е казано вече  Laughing
Енце, именно заради такива душевни лилипути като теб обществото и държавата ни, ако щеш са на това ниво! Като си такава "професионалистка", защо не критикуваш колегите си "професионалисти" а си тръгнала да се занимаваш с нас "непрофесионалистите" от раздела за свободно време и интереси Mr. Green
Приятелски съвет от мен...или нека да е просто съвет: гледай си в собствената чиния! а иначе имам и една притча за лисицата и киселото грозде.....вярвам се сещаш (предвид интелекта ти  hahaha) коя роля отреждам на теб  Peace

ха с здраве остани
 и в темичката ни
недей пиши  Peace

А на всички вас непрофесионалистките шапка ви свалям! Видях невероятни захарни вълшебства  Hug Hug Hug

# 665
Момичетааааааа, ако не сте забелязали се намеси и модератор. Айде,  вече да забравим за госпожата и да си гледаме тортите.

# 666
  • София
Мда, в подкрепа на казаното от Ванчето да споделя с огромно закъснение и тук тортата от Предизвикателството.

# 667
  • ГОре на черешата...
Е, записах се навреме Whistling...

Дими, страхотна торта, много, много ми харесва, обожавам рисуваните торти, а твоите цветове са страхотни Peace!

# 668
  • Банкя
dimitrina73 ....Голяма красота.

Ето и моето решение за РД-то на синът ми -15-то....
Сладоледена торта-4 вкуса.Ванилия,ягода, какао и йогург.
Много я харесаха.Йогурта ...със смесени   чувства.

http://media.snimka.bg/s1/0814/027872606.jpg?r=0

# 669
Мими мсм,много се радвам че си успяла чрез нашата тема да направиш тези торти.Сигурна съм че всяка следваще е по добра ,ти имаж желанието и това е най важно .Смело момиче.С какво тесто покриваш тортите ,виждам че на места ти се е пукало  newsm78

Албенче барбито си правих тестото самичка Марципан Варна. За останалите две торти си купих от хитрини. На тортата на двата етажа имам големи снадки нещо неможах да го разточа както трябва и да покрия хубаво обаче на последната малката ми се струва, че там нещата стоят вече много по добре. Може и ти да погледеш и да си кажеш все пак мнението. Rolling Eyes Rolling Eyes Точих го с малко олио обаче се чудя дали не беше по добре да го разточа с пудра захар?

# 670
  • София
Lux абе позачудих се какви са тез бели цветя върху тортата  Laughing, после разбрах, че са зъби  Crazy и накрая прочетох че са за зъболекарско дипломиране  Mr. Green, много готино. А тортата с Франклин много ми хареса, фигурките са ти се получили страхотни. Много готини барбарони,  чак ми се доправиха и на мен
van444eto за тортата на синчето – нали той е щастлив, това е най важното, виж как сам си е доизмислил дизайна  Wink. Сигурно много си зарадвала не един почитател на Counter Strike  Grinning, интересно решение за войниците, размера определено сте го уцелили
huliganka тази торта с този винен крем изглежда страхотно! Че съвсем добре ти изглежда тортата с домашния фондан, разречзето и ммммм
betina33 много ми харесва как е украсена пуховата ти торта, цветенцата по борда, много свежо. Много хубава мики торта, панделката е чудесна, а това пред нея захарен карамфил ли е? Много е добър! И патока се е получил. Много разчупена се е получила тортата със Снежанка, много ми харесва така, а любим ми е кладенеца
ditsan много хубави фигурки за шах. Много обичам черно бели торти, цветенцата в средата много ми харесват, толкова са къдравки и пухкави.  Поздравления за джунгла тортата, страхотна се е получила, определено мамйуните са ми любими
Искра – много ми хареса и твоя вариант на Гандалфската торта, фигурката е много добра, да  ти е жив и здрав мъжа  Hug
Lille (CRLN) хаха страхотна платка, направо като истинска, на мъж ти със сигурност му се е приискало да я поровичка, чудно разрезче
vilana  спокойно, на снимката не се виждат никакви пукнатини, само ти си ги знаеш  Wink На мен тортата ми харесва, изчистена и интересна идея
райска ябълка Моаите определено изглеждат автентични, много добра форма, а оцветяването страхотно. Далматинската определено е семпла и много добра
Мина какво да кажа тортата с колата е изключителна, толкова стилна  и изчистена, а самата кола, просто без думи, по- красива от истинска
mari_eta страхотни сладки, гоблена е много красив. Въпреки всички проблеми, тортата за Сияна се е получила нежна и бебешорска
ani_d мернах я тази торта във Фейса и мнооого ми хареса, страхотно си вписала дизайна на тоалета в нея. Тортата с инструментите съща е чудесна, туй трионче ще го взема назаем, я какво е остро  Mr. Green
.◦♥Toche♥◦. интересно си решила борда на торттата с бисквити, жалко, че не са се хванали по две цели. За маргаритките, аз ги правя двойни, стават по обемни, а за жълтото в средата – хитринка – правя топченце и го притискам в цедка, така получава много готин ререф. После ги суша в кора за яйца, върху салфетки.
Only_you готино бутилче, тортата беше ли порядъчно Уиски-ена  Wink
Албенка, жалко че няма да стане цеха, за съжаление изискванията са много големи. Живот и здраве, по нататък, може и да се получи. Стискам палци за сватбената  Hug
mimi_msm чудесно е че си се вдъхновила от темичката, ще видиш, че всяка торта ще става все по- добра от предишната. За да стои по равна тортата под фондана може отстрани да сложиш лентичка с височината на тортата от купешки блат и отгоре като я измажеш става супер равна. Последната ми торта като я сглобих мислех да не слагам, вътре беше с пандишпановите блатове на Пепи, но както и да замазвах с крем не ставаше, ядосах се сложих лента и веднага стана супер равно. А за да е равна отгоре, след като сглобя тортата/правя си я в тортената чиния, като слагам фолио под нея/ преди да я измажа с масления крем я обръщам върху подложката или друга чиния и така долната част става отгоре и съответно е равна  Mr. Green. За разточването – аз ползвам фондана на Димитрана/може да го пробваш/ и разточвам с нишесте/ако нямам с пудра захар/
Марулич, уникална както винаги, как съм пропуснала Рапунцел и Кити, жестоки са, мечо със самолета е голям сладур
galmir че много добра ти е тортата, формата на сърцето, тока на обевката, страхотни, ако предната каишка бешемалко  по- широка щеше да е перфектна обувката
tarlio ауу сладоледена торта, свучи страхотноооо

# 671
  • София
Ето Ви и моята интерпретация на тема Gummy bear

Тортичката е с блатовете на Пепи, ванилово кремче с течна сметана и много банани

# 672
Димитрина,твоето си е живо изкуство.Прекрасно пресъздаване на небето ,макът е уникален , а пчеличката съвършена.Прекрасна торта.
Тарлио ,да е жив и здрав юнака.Правилно решени еза сладоледена торта ,в тези жеги би ми дошло добре .Днес дъщеря ми има имен ден Пророк Илия,та по този повод и тя приготви сладоледена торта ,която ще опитаме.
По случай празника да поздравя всички носещи това прекрасно име.  bouquet
Мечо пух, влюбих се в този сладур.Зеленото ми е любимо и всичко в този цвят ми става приятел.Тортата е идеална ,а и като казваш за крема,направо ми се прииска да отгризна другото ухо. Laughing

# 673
  • ГОре на черешата...
Мечо Пух, трябва да се образовам за този зеления и що му е нагризано уШото /вкъщи само за Макуин, гормити и блейдове слушам Crazy/, големичък ми се вижда, така ли е Rolling Eyes?

Албенка
, да ти е жива и здрава щерката Hug! Честит имен ден на всички, които празнуват днес  bouquet!

Питанка: хубаво сребърно, метализирано, за елементи, имитиращи метал, с какво се получава? Боя? Дъст?

# 674
  • на село

Питанка: хубаво сребърно, метализирано, за елементи, имитиращи метал, с какво се получава? Боя? Дъст?

На мен, най- лесно ми е с течните бои с метален ефект - http://www.cookibooki.bg/47-Бои-металик.html?limit=15&limitstart=15

Общи условия

Активация на акаунт