Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 123

• 103 347
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
======================================================

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 01:10 от enze

# 646
  • на село
Само информативно, ще ми е интересно тогава професионалната ти отценка за... Нелка, да речем...
Апропо, кои са тези сладкарници, които масово си гонят декораторите? Загриза ме любопитството, не за друго...  Mr. Green

# 647
=============================================

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 01:11 от enze

# 648
Напротив, ако погледнеш по-назад в публикациите ми, ще видиш, че съм казала, че ще пиша точно това, което мисля, но винаги с предложение как биха могли да се поправят нещата. Защото да кажеш на някой "Не ставаш", е най-лесното и тъпо нещо, което можеш да измислиш. И между другото, хората от тук се дърпат от сладкарниците, именно защото там се плаща малко  Mr. Green

Само информативно, ще ми е интересно тогава професионалната ти отценка за... Нелка, да речем...
Апропо, кои са тези сладкарници, които масово си гонят декораторите? Загриза ме любопитството, не за друго...  Mr. Green
Сигурно - към 8-годишните  Crazy

# 649
  • София
Аз нещо не мога да схвана цялата тази работа с постовете на това момиче.
Пише, че сме лицемерни, некадърни и смешни, но защо идва да си изказва мнението, да си излива злобата - това не разбирам ?
Защото постовете й определено за жлъчни и злобни, откъде тази злоба към пишещите тук и защо ?

# 650
=============================================

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 01:05 от enze

# 651
  • София
На прима виста мога да изредя поне 10 момичета, за които сладкарниците ще се избият да ги приберат под професионалното си крило.
Да, България толкова е закъсала за художници, та точно тях чакат сладкарниците. Моля ти се... Сладкарниците си гонят масово в момента декораторите, а те са в голяма част истински художници... Е, да, може да наемат непрофесионални художници, защото ще им плащат по- малко.... Казах ви истината, от истината боли. Не съм казала на някого нещо конкретно. Не смятам за нужно да показвам нещо свое. Виждам перфектно загладени торти с интересни фигури, но на тях никой не обръща грам внимание. Докато нечии детски фигурки и набрано покритие(не нарочно набръчкано) будят такова възхищение.... Ами смешно е. Всеки много любезно казва колко му харесали нещата на определени потребители, но е важно само да плесне своето творение и да очаква овации. Генералните изводи обаче ме изкефиха тотално, аз съм дребно и злобно същество, да. Като казах, че се броят на пръсти можещите не съм излъгала, но не съм казвала кого не го бива. Вашето лицемерие е къде- къде по- добре. Нищо, така ще се чудите дали пък не можете да постигнете по- добро ниво.
Разговаряла съм с не един собственик на сладкарници. Единия, който не е просто собственик, а сладкар, каза, че няма такава професия тук като сладкар-декоратор, именно затова се наемат именно скулптори и художници, които имат навици в моделирането, само че не те гонят декоратотире, а декораторите напукат, след като биват подкрепяни да участват в различни изложби и състезания, печелят ги, т.к. са наистина добри и, като следствие, напускат, защото намират по-добре платени места за изявите си. Но това си е логично, всеки трябва да цени труда и талантите си. Това е що се отнася до сладкарниците.
Що се отнася до твоята поява... Ти се появяваш от никъде, казваш “Здрасти“ и също така пльокваш маслен дракон, който са забелязали (защо ли?) две-три момичета. Не получаваш очаквани овации за високото си ниво и давай секир глава наред, щот си капацитет.  Mr. Green Е, мацка, наистина добър художник не говори така. Така говорят самовлюбени, оценени не по-далеч от родителско тяло и комплексирани хора, които живеят в самозаблуда цял живот. Ми да сте живи и здрави дълго, дай Боже всекиму такъв талант.  Grinning
И защо така се засягаш за забележки, отнесени съвсем доброжелателно, за разлика от теб, към друг потребител? Както се видя, въпросния потребител е къде-къде по-философски се отнесе към това, за разлика от теб.
И още, това, че си се учила за художник, не те прави такъв.  Peace Както и колкото обемно да си насложила маслен крем под формата на дракон, не те прави човек, можещ нещо повече.  Peace Недей да си показваш творчеството, очевидно не струва.  Hug Да мачкаш глина и фондан са различни неща, да рисуваш върху хартия или фондан също. Макар че талантът навсякъде ще се прояви, но ти имаш още да се учиш. Не се отчайвай, все някъде ще те забележат.  Peace

# 652

============================================================

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 01:06 от enze

# 653
  • Norge
Нямам идея защо се бутам в темата  Embarassed, обикновено се старая да не съм активна в нея.
Но поглеждам понякога.

И истината е, че преди известно време видях дракона и го харесах, беше направен в една почти монохромна, но в същото време богата гама на лилавото - изглеждаше като да е от художническа ръка, или поне на мен така ми се стори.
Не написах мнение тогава, защото се боя редките ми “включвания“ да не се възприемат като неетични спрямо онова, което поради невлизане тук не коментирам и така...

Откъде е възникнал целият този спор нямам и идея, вероятно от похвала на нещо, което в нечии очи изглежда не толкова добро? (Само гадая.)

Личното ми убеждение е, че добрата дума върши повече отколкото порицанието, поради което и винаги се старая да дам положителен сигнал, защото във всяко нещо винаги има и по нещо позитивно. Онзи, който носи талант у себе си, той ще разбере, ще се постарае още повече следващия път и ще се развива. Защото положителната дума те кара да сияеш и да даваш с радост, докато другата по-скоро нагнетява ненавист.

А тук всички сме аматьори (едно/половин изключение?) - никой от нас не става сутринта за да иде в сладкарски цех, откъдето да получва основния си доход, още по-малко на базата на завършено образование по специалността.

# 654
  • София
еnze, aко мислех, че ще натривам носа на някого, нямаше да го слагам в темата, още повече в контекста, в който го сложих. Исках да видя реакцията ти и тя не закъсня, точно такава, каквато очаквах. Това говори много. Ако се страхувах от реакции, нямаше да слагам снимки с името си въобще, защото наоколо е пълно с хора, смятащи, че могаат много повече и опитващи се това да доказват на всяка цена, но не с работата си, а с оценки, които общо взето мен може и да ме обиждат (трябва да сме честни, всеки обича да е хвален), но в никакъв случай не засягат трайно моето съзнание, защото осъзнавам, че винаги има по-добри и по-можещи хора и всеки, който иска, може да става все по-добър в това, с което е занимава. Така че не, не реагирах по детски, защото не се страхувам от това, което би могло и което последва.  Grinning
Ти не се обърна към мен конкретно, нито към някого другиго конкретно, ти се обърна към всички с прости думи „не ставате“. Не ми се връща назад да видя точно, най-вероятно си дори и изтрила поста си, както си направила с последващите си постове. Твоята цел не ми е ясна, твоето засягане от името на друг си е проблем само на твоята психика, която най-вероятно е наранена от нещо, това да се смяташ за трол е роля, която възприема недоволен от нещо си човек, който не е способен да промени нещата и не разбира, че очевидно трябва да се промени самия той. Затова четеш тайно, под формата на скрит потребител, защото само казваш, че напускаш, но нещо те кара да се връщаш. Има хора, които обичат да се неудовлетворени, така всъщност се чувстват удовлетворени.  Wink

# 655
  • София
оооох и тук ли се намери някой да върти интриги и скандали  ooooh!

# 656
Льох мори майко,упущих и аз купона!!! JoyЩото си е купон- откъдето и да го погледнеш HugЕто сега си спомням едни думи на баба/светла й памет!/- " Мине се, не мине-току се намери някой да каже на магарето " чуш!" "-демек да го спре рязко и да изпопадат от каруцата я дини, я пъпеши... Joy, а в преносен смисъл- да направи нещо не намясто и не навреме...Нищо повече няма да кажа, понеже съм един от най-големите НЕпрофесионалисти тук!Но за сметка на това- как само се забавлявам, ако знае/ш/те Hug Laughing...Защото поръчки не изпълнявам, всичко досега/с едно-две изключения/,което съм правила е било по мое желание и идея...Абе-ръся смело непрофесионализъм, та знае ли се... Mr. GreenНо близките ми се усмихват, успявам да ги изненадам, и това ми стига да съм щастлива с моето хоби!!!Та,няма да разкривам НЕпрофесионални тайни, но моля през август потребителите със слаби нерви-да напуснат пространството щото ви готвя цунами от НЕпрофесионални творения Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТрябваше да са две,но понеже съм една безкрайно добра/ и скромнаааа...  Mr. Green.../:35: hahahaдуша- станаха четири Joy Joy hahaha....
/ е,няма да се обидя ако някоя друга добра душа ми стисне някой палец, де... Praynig/
Хайде- останете със здраве!!!...и с добро настроение!!! Grinning Hug

# 657
Шът, ти да мълчиш Simple Smile Марш в ъгъла и отивай на уроци! Mr. Green

# 658
==========================================================

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 01:07 от enze

# 659
Цитат
" Ето, като казваш, че не мога, виж какво съм направила"
А ти като казваш, че можеш, що си изтри снимката? Ми нека да видят всички ти какво можеш?

Общи условия

Активация на акаунт