Майчини инстинкти или с други думи как нападнах кучетата!

• 14 733
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
Ама човекът е с опасност за живота и му предстоят операции, за д аму спасят краката...преният човек, нахапан до такова състояние, не оживя...
djina 222  не ти прави чест подобно нещо...

# 136
     Измислих - да поискаме закон, който забранява напускането на домовете от деца, възрастни и всички физически слаби хора, които са неспособни да бият, бягат и се бранят. За всички с рисково поведение, смущаващо нормалния начин на живот на бездомните животни.
    А да - и Столичен инспекторат съвместно с Екоравновесие да издадат карта на териториите, в които физически силните могат да навлязат. И табелки да сложат.

И вън от иронията - Джина, виждам напред, че държите да се спазват законите. За да няма двоен стандарт, предлагам да се извините на Дорис за неоснователния упрек по повод котките. Все пак има и други закони - за собствеността, за управление на етажната собственост и те също трябва да се спазват.

# 137
  • Варна
     Измислих - да поискаме закон, който забранява напускането на домовете от деца, възрастни и всички физически слаби хора, които са неспособни да бият, бягат и се бранят. За всички с рисково поведение, смущаващо нормалния начин на живот на бездомните животни.

Да бе, на всичкото отгоре и да съдят човека, че бил с деменция и не спазил закона.  Stop

# 138
  • София
" Ненормален" кучелюбец никога няма да изхвърли куче на улицата ! Изхвърлят ги такива " нормални " , та после страдат всички - и хора и кучета ! В други държави ситуацията не е такава и то без кървави и отровителски вендети пред очите на децата !
Би. Познавам аткъв, порфесор. Отглежда си една глутница насред университет. Осиновени, хапещи и недосегаеми. Идилия.
Не е такава ситуацията, защото не е позволено да си почесваш индивиди от любимия животински вид на улицата и после да ги изоставиш на произвола на съдбата. Наливали им водица, ой, Боже, каква хуманност! Лесна за изпълнение, ненатоварваща и позволяваща доволоно заспиване с мучене "Аз съм добър човееееек".

# 139
  • в пералнята
Не знам защо, но не мога да си представя, че някой може да разсъждава по този начин...
Човекът бил с деменция, добре че не го е сгазила кола?!
Едва ли не, малкият дявол е, можеше да е по-зле... Shocked

# 140
Да бе, на всичкото отгоре и да съдят човека, че бил с деменция и не спазил закона.  Stop
Деменцията е нарушение на закона сама по себе си, не мислиш ли? След като застрашава живота на бездомно животно ...  Twisted Evil

# 141
  • Варна
Деменцията е нарушение на закона сама по себе си, не мислиш ли? След като застрашава живота на бездомно животно ...  Twisted Evil

По-кой начин е бил застрашен живота на животните?  Thinking Ама той човека на 89, колко ли години ще му лепнат?

# 142
  • Варна
    А да - и Столичен инспекторат съвместно с Екоравновесие да издадат карта на териториите, в които физически силните могат да навлязат. И табелки да сложат.

Да имат право да излизат само лица с книжки - като шофьорите ще ги получаваме след курсове, към Екоравновесие, разбира се. Кучезащитните организации ще имат патрули, които ще следят дали спазваме Закона за движение по улици, паркове и междублокови пространства.

# 143
" Ненормален" кучелюбец никога няма да изхвърли куче на улицата ! Изхвърлят ги такива " нормални " , та после страдат всички - и хора и кучета ! В други държави ситуацията не е такава и то без кървави и отровителски вендети пред очите на децата !
Би. Познавам аткъв, порфесор. Отглежда си една глутница насред университет. Осиновени, хапещи и недосегаеми. Идилия.
Не е такава ситуацията, защото не е позволено да си почесваш индивиди от любимия животински вид на улицата и после да ги изоставиш на произвола на съдбата. Наливали им водица, ой, Боже, каква хуманност! Лесна за изпълнение, ненатоварваща и позволяваща доволоно заспиване с мучене "Аз съм добър човееееек".

Офф топик, много ми хареса "порфесорът"  Mr. Green Печатна грешка, ама на място  Mr. Green

Джина може и деца да има... Казвала съм ви за моя баща, тоз виден кучелЮб. Отглеждахме си куче, немска овчарка, солиден пес. Реши, че вкъщи той командва и редовно ни преследваше мен и двамата ми братя, ученици бяхме, да ни похапнува. Ми да не мислите, че баща ми се впечатли? Ние сме били виновни - аз лично извеждах всеки ден по часове наред неблагодарното добиче, ревнувало било животното, че ходя на езда и мириша на кон. Усещал, че ме било страх и затова нападал. Хапал ме е нееднократно - извадих късмет (според баща ми, само ми показвал кой е по-силен, с лЮбов ме похапвал). Изпохапа братята ми яко, ходиха да ги кърпят и песът пак вкъщи. Беше нещо уникално, бяхме свалили дръжките на вратите и се разхождахме с тях в джоба, че като ни погне да си отворим и той да не може да отвори вратата. Как се реши проблемът - ми песът се опита да ухапе баща ми, който тогава специално беше много здрав мъж и го просна, но в резултат изведнъж реши, че това не може повече да продължава. Уреди да го вземат да пази затвор някакъв и със сълзи на очи го отведе. Вината беше, разбира се, наша, на децата.

Много кучета сме имали след това, добри животинки, на кучета - психопати повече не сме попадали  Mr. Green Разказвам това, за да ви кажа, че пределно мозъчно-промитите кучелЮбци и децата слегат след кучетата, било то и техните. Продължавам да не го разбирам, обаче...

# 144
Канал 1 - репортаж

# 145
Е, Хексе, как по кой начин? Излиза човекът, неадекватен е, дразни животното - то го напада. Следва евтаназия заради агресивно поведение! За лепнатите годинки - други да го мислят. От мен само гениалната идея!  Crossing Arms
И на Ментова! Приветствам!

# 146
  • Варна
Е, Хексе, как по кой начин? Излиза човекът, неадекватен е, дразни животното - то го напада. Следва евтаназия заради агресивно поведение! За лепнатите годинки - други да го мислят. От мен само гениалната идея!  Crossing Arms
И на Ментова! Приветствам!

Съмнявам се че ще ги евтаназират...

П.П. Сега като чета, да нямаш предвид да евтаназират дядото? (Пази Боже!  Shocked)

# 147
Напишете с две-три думи казват ли нещо съществено

# 148
  • Sofia
След моята тема за кучетата, в която за малко да ме разкъсат откачени кучкакри и тука ще го напиша: По нахално и извратено племе от кучкарите няма! Трябват сериозни закони и глоби за тях, но не е достатъчно просто да се пише във форума колко сме възмутени, а да се действа, защото те не си губят времето: http://www.segabg.com/article.php?id=602877

# 149
Щели да обсъждат промени в закона..Дрън, дрън..Да се създадяли частни приюти от кучелюбците, каза самата Фандъкова.Засега били имали проект за приют за 1000 кучета..Нищо съществено, както обикновено.

Държа да отбележа, че досега никога не съм влизала в тема за кучета, обаче то всяка втора , трета тема стана такава и не се сдържах. Защото знам какво е да те гони глутница, да се чудиш как да се прибереш, че да не те нападнат. Мен също ме е гонило едно куче, добре че успях да вляза във входа, чиято врата бе доста тежка и се отваряше само отвътре. Едвам успях да си отключа отвън и да се шмугна. Едно дуго пък уж дойде да си играе с мен, обаче по едно време почна да се опитва да ме сръфа по краката..Сега се сещам за тези неща, може би защото е нямало кой знае какви последици.

Общи условия

Активация на акаунт