Майчини инстинкти или с други думи как нападнах кучетата!

• 14 689
  • 251
  •   2
Отговори
# 105
Не, момичета - няма никъде да се оплача. Сърбала съм им попарата на защитниците на животните - аз бях ИЗРОДА нехуманен искащ да се кастрира котката, която съседите гледат ВЪВ входа и раждаща котило след котило. Трябва да видите как ме нападнаха!
Няма да се оплача, защото с тези кучета ТРЯБВА да си "оправим"отношенията. Просто трябва да се обмислят нещата и да се подготвят.  Wink

Най-добре късно през нощта, когато няма народ, който да ги защити.

И да се извозят нанякъде после, иначе могат да го обявят за поредната жестокост  Rolling Eyes

Ох не исках да го пиша ама  Rolling Eyes

Може да се помисли и за това, но не е задължително. Да ги извозва "Екоравновесие".

# 106
  • София
Екоравновесие няма да ги махнат. Бях подала сигнал за глутница, която се мотае на и в близост до детска площадка. Отговорът - не били агресивни, да си седят там  ooooh!

# 107
  • Tам през Атлантическия океан

Може да се помисли и за това, но не е задължително. Да ги извозва "Екоравновесие".
Не може а,  трябва ! Само това липсва разлагащи се трупове  Tired и смрад .

# 108

Преди малко по новините даваха за 89 годишен старец нахапан много тежко от кучета в Редута.

Пише го в дир. бг . Старецът е бил със старческа деменция , напуснал е дома си преди два дни ! От момента в който е бил изпуснат от контрол той си е бил в потенциална опасност , защото не се знае накъде ще хване и какво ще му се случи - в случая куче го е нахапало по краката !
 И тук имаме един такъв дядка - абсолютно глух , тръгва по средата на улицата / дано някой път не вкара в беля някой шофьор , особено младите някои карат бързо /. Дядото ходи с един бастун гони кучетата и ги млати в муцуните , без хич да си дава сметка , че някой път кучето може да го хване за крачола !
Колкото до децата , в интерес на истината досега е имало ухапани деца само от домашни ротвайлери , и веднъж едно циганче , а пък не знам дали сте виждали малките циганета обичат да дразнят кучета , вероятно смятат , че с присъщата си хитрост ще се измъкнат от предизвикваното животно !
 Дорис , хубаво е да се " оправят " отношенията с тези , които пълнят улиците с безпризорни животни обричайки ги на глад и лош живот .
 Обмисли и подготви  Laughing, но ... внимателно , защото Господ е този , който въздава и наказва  ! Всекиму според заслуженото !

И кво ся дядото е виновен, че има деменция и не знае кво прави, тъй ли?!  newsm78Заслужил си го един вид, защото е луд, може би..
Айде да не си говорим за Господ, защото като казваш, че Господ решава, нали знаеш, че се отнася и за теб, в ситуация да защитаваш куче, което е нападнало възрастен болен, беззащитен човек?ЧОВЕК!ПОВТАРЯМ - ЧОВЕК!Господ казва да обичаме ближните си и като ни ударят по едната буза да обръщаме другта, ма нащо направо си отива към бой вече, не просто смирено понасяне на шамачета, а изяждане на живо, оглозгване до кокат, разкъсване на месо и тъ нъ Или кучелюбите са вече определени за Рая, щот са кучелюби?
И да, можеше дядото да излезе пред шофьор, ама не е!Нахапан е от куче!
А децата, нахапани от домашни ротвайлери? Те сигурно са ги раздразнили някак си, понеже всички знаем, че ротвайлерите са супер кротки животинки в сравнение с дивите деца...А собствениците на тези ротвайлери, що не са наказани? А тези домашни кучета, които започнат да стават агресивни, къде отиват?Не ги ли изхвърлят на улицата? Ааа не евтаназират ги може би, хахах
Миналата година или по - миналата имаше случай на живо изядено дете от глутница кучета, пред други хора, които не са могли да му помогнат на детето, в някакво селце?Ти представяш ли си го това?жИВ ДА ТЕ ЯДАТ!

Виновен е ами как! А за бавно ходещия полусляп професор, и той ли ги е дразнел?? Е, изядоха го, доволни ли сте кучезащитниците?

# 109
Животните не са виновни , но с какво  са виновни и пострадалите ....... В София е пълно с бездомни кучета (поне това което помня от 2010)
Жал ми е за кучетата , да ходят немили недраги , болни , гладни със зарази понякога. Tired
Ако бяха малко да се приберат ок  Peace но популацията е голяма  Rolling Eyes
Пострадалите се увеличват  Rolling Eyes Страшно е и за едните и за другите.

# 110
Не, момичета - няма никъде да се оплача. Сърбала съм им попарата на защитниците на животните - аз бях ИЗРОДА нехуманен искащ да се кастрира котката, която съседите гледат ВЪВ входа и раждаща котило след котило. Трябва да видите как ме нападнаха!
Няма да се оплача, защото с тези кучета ТРЯБВА да си "оправим"отношенията. Просто трябва да се обмислят нещата и да се подготвят.  Wink

Съжалявам, но това не е начина. Има си закони, задължения на общината и Ваши задължения. След като смятате, че кучетата са агресивни е редно да се обадите в Екоравновесие да ги вземат и да не ги върнат повече.
Всяка саморазправа с тези кучета е престъпление. Редно в крайна сметка да се спазват някакви закони.

# 111
По сергиите продават всякакви книги. Например "Как да манипулираме хората", "Манипулирайте, но правилно!" и още и още.....

Явно, че кучезащитниците и такива книги са чели.....Добре са се изучили.....Но криво са си направили сметката! Не сме такива идиоти, за каквито ни смятат!

# 112
  • София
Ти пробвала ли си да сигнализираш за агресивни кучета? Защото аз съм. Не ме били ухапали, какво толкова. А кучетата може и надзорник да имат  Whistling
Да, сигнализирала съм. Кучетата се прибират, не се връщат. При доказана агресивност се евтаназират след 14 дни.
Това, че кучето има надзорник, не пречи то да бъде прибрано.
Ани, ха добър вечер.

Ти имаш ли официална информация или някакъв друг доказателствен материал по въпроса?
Защото личната ти убеденост няма особена тежест.

А аз си спомням пък изявление на един господин в телевизионен репортаж, около случката с изядения професор беше, че за миналата година няма нито 1 (едно) евтаназирано куче. Thinking

the Дорис, успех с решаването на проблема!

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 00:38 от Елица

# 113
Няма да се оплача, защото с тези кучета ТРЯБВА да си "оправим"отношенията. Просто трябва да се обмислят нещата и да се подготвят.  Wink

Съжалявам, но това не е начина. Има си закони, задължения на общината и Ваши задължения. След като смятате, че кучетата са агресивни е редно да се обадите в Екоравновесие да ги вземат и да не ги върнат повече.
Всяка саморазправа с тези кучета е престъпление. Редно в крайна сметка да се спазват някакви закони.

Ами да, вече и престъпници трябва да станем, за да решим такъв елементарен проблем! Щом тези, които са отговорни нехаят.......Ами дали законът не е престъпен??? Дали пък не са го гласували криминални престъпници?????

# 114

Ами да, вече и престъпници трябва да станем, за да решим такъв елементарен проблем! Щом тези, които са отговорни нехаят.......Ами дали законът не е престъпен??? Дали пък не са го гласували криминални престъпници?????
Vl, има си закони, отново го казвам, никой не кара никого да стане престъпник, да извърши задължението си да се обади и да изиска от общината да работи.
След като някой закон не се харесва, може да се правят постъпки за промени и да се протестира, както протестирах днес за мъртвородените деца или за закона за горите.

# 115

Vl, има си закони, отново го казвам, никой не кара никого да стане престъпник, да извърши задължението си да се обади и да изиска от общината да работи.
След като някой закон не се харесва, може да се правят постъпки за промени и да се протестира, както протестирах днес за мъртвородените деца или за закона за горите.

В тази държава както виждаме всичко се движи със шеметна скорост.......Дали ще доживеем свестни закони и решаването на такива тривиални проблеми???? Или нашите деца, внуци и правнуци ще имат същото тегло????

# 116
Vl, те няма да имат същото тегло, защото опасността да бъдат изядени живи расте. Така, че накрая ще си останат само кучезащитниците с бездомните си любимци, които може би ще почнат и тях да изяждам най-после, не само нормални хора.

# 117
На мен ми е чудно , защо защитниците като толкова им пука не прибира и не лекува болните кучета които многократно сме виждали по София , страшно е ..... тъжно е . Нали уж са състрадателни  Rolling Eyes или може би не смогват  Thinking

Всъщност виждала съм във  ФБ има страница на  клиника която лекува (дават сн. матерял как лекуват бездомното животно) , но всичко е с рекламна цел  Sunglasses и така да е няма лошо.

които може би ще почнат и тях да изяждат най-после, не само нормални хора.
Peace Именно докато не те засегне лично проблема няма как да разбереш другата стрна  Rolling Eyes

Преди и аз бях от защитниците.

# 118
  • София
Дано масово започне тровене на шибаните кръвожадни помияри и нека това да ужаси защитниците им до степен такава, че да си приберат любимите помияри вкъщи за да бъдат спасени!

Да защитаваш скиташ в градска среда помияр е престъпление, нямащо общо с хуманност. Това е престъпление срещу човечеството. И любимия вожд Бойко дано сложи в ред разюздените стопани на всякакъв вид фауна (понеже мре да е вездесъщ, да намери начин да дисциплинира хайката кучкари, които считат кучетата си за по-висша форма на живот, неподлежаща на ограничения, за които светът е кенеф и личният им отпадък може да бъде оставен навсякъде...)

# 119
http://dnes.dir.bg/news/kucheta-zastita-jivotni-11353846?nt=4
Това ме притеснява:
"Общо четири кучетата от глутницата, която разкъса професора, са евтаназирани, останалите 19 са в приюта в Сеславци."

Общи условия

Активация на акаунт