Анална фисура 2

• 174 937
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 1 350
И при мен хуска изигра лоша шега преди години.
Сарита,ако имаш впредвид гръцкия мармалад за разхлабване,взимай го.Той грешка не дава.Аз без него съм за никъде.Много хубаво разхлабва.
Мен ако питаш махни хуска и вземи малмалада като може да пиеш и за 10 дни течен парафин(той омекотява) и рациново масло(то също разхлабва добре с чаша топъл чай или само топла вода)
Успех желая от сърце!

# 1 351
Я дайте снимка на тоя малмалад. И аз съм за спиране на хуска, той прави бели!

# 1 352
И при мен хуска изигра лоша шега преди години.
Сарита,ако имаш впредвид гръцкия мармалад за разхлабване,взимай го.Той грешка не дава.Аз без него съм за никъде.Много хубаво разхлабва.
Мен ако питаш махни хуска и вземи малмалада като може да пиеш и за 10 дни течен парафин(той омекотява) и рациново масло(то също разхлабва добре с чаша топъл чай или само топла вода)
Успех желая от сърце!
Не, аз за мармалад не съм казала. Но ако може снимка, заинтригува ме.

# 1 353
Сарита,понеже в горния пост спомена за някакво гръцко,което още не си купила и аз предположих че е мармалада,защото и той се води гръцки.

# 1 354
Мерси за снимката. И аз ще взема за зор за ман.
Сарита има предвид Ректогестрика май.

# 1 355
Мехлем за мазане ли е това?

# 1 356
Мехлем за мазане ли е това?
Да!

# 1 357
Да попитам оперираните-след операцията имахте ли болки като си седяхте на дупето?
Пет дни след плануваната ми операция ми предстои пътуване до морето.Доктора каза,че няма да има проблем,но аз се притеснявам

# 1 358
Да попитам оперираните-след операцията имахте ли болки като си седяхте на дупето?
Пет дни след плануваната ми операция ми предстои пътуване до морето.Доктора каза,че няма да има проблем,но аз се притеснявам
Не, аз нямах. Оперира ме в 4, тръгнах си в 6 за родния град. В колата си седях на дупето без проблем.

# 1 359
Не, аз нямах. Оперира ме в 4, тръгнах си в 6 за родния град. В колата си седях на дупето без проблем.
Супер,много благодаря!
Дано всичко мине гладко!

# 1 360
Теодора, ще мине! Ще се отървеш. Това е болка, която никой не заслужава!

# 1 361
Да, това имах предвид вид - ректо..

# 1 362
Минавам да кажа, че лечение 20 дни с Левораг не излекува фисура на 3 месеца ( от бременност и раждане). Доста добре облекчава болката, притъпява, но раната си е там.
Бях и на хомеопат и получих нова комбинация на Боарон + шуслерови соли за пиене + да се правят на крем.
Скоро ще ги започна и тези неща.

# 1 363
Минавам да кажа, че лечение 20 дни с Левораг не излекува фисура на 3 месеца ( от бременност и раждане). Доста добре облекчава болката, притъпява, но раната си е там.
Бях и на хомеопат и получих нова комбинация на Боарон + шуслерови соли за пиене + да се правят на крем.
Скоро ще ги започна и тези неща.
Тоест, това, което се пие, се прави и като мазило ли?
И на мен Левораг не ми подейства чудодейно, колкото и да ми се искаше.
Дръж ни в течение.

# 1 364
Нали ви казах за леворака. Не върши работа за хронични фисури.
За жалост хомеопатията също няма са свърши работа. Хомеопатите, както и повечето лични лекари и хирурзи хабер си нямат от същността на заболяването и няма как да изпишат адекватно лечение.

Общи условия

Активация на акаунт