Подсъзнанието може всичко! Юбилейна тема-50

• 73 490
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
Ако се "прави", йок.... Въпросът е да се слее, да живее наистина в желанието си.
С това съм съгласна,изпробвала съм го.Но има автори(Кехоу например),които казват,че може и да симулираш оптимизъм и щастие първоначално и постепенно това ще се промени към действително такова...може би това също работи,но по-бавно във времето newsm78

Съгласна. Аз по-скоро говорех от моя опит, но трябва да отбележа, че аз съм човек, който не приема от външни, но много лесно се сугестира сам. Аз ако реша, че днес съм щастлива , и изгрява слънце. Ако реша, че например със сестра ми съм в прекрасни близки отношения, от сутринта през цялото време ме облива щастие колко ни е хубаво, че сме се паднали точно ние да сме сестри и по някакъв начин тя го усеща и започва да ми звъни и да ми се радва.

# 406
  • София
Момичета  Hug  
Гледам страхотен купон сте си заформили  Laughing

При мен сега е малко "затишие" от към изпълнение на желания, но ми прави впечатление, че последната седмица- каквото си помисля- става.
За съжаление и лоши неща  Confused  Правя го неволно, просто ми минава някаква мисъл.....и в следващият момент-хоп- НЕЩОТО станало  Sad  

Някой може ли да обясни? Случвало ли му се е?

И сега нещо по- ведро  Grinning.
Цитати от Мъдрости на Петър Дънов ( много харесвам гледните му точки и мисли, които за онова време са си направо пророчески)

163. Природата е намислила да създаде от вас нещо много хубаво – не й противодействайте. И когато се радвате, и като страдате, и като падате, и като ставате, и като се раждате, и като умирате – каквото и да става с вас, имайте пълна вяра, че това, което тя прави, е за ваше добро.

187. Мислите са живи. Много същества се обличат в нашите мисли. Така че не е безразлично какви мисли ще допускаш в себе си, нито какви ще приемаш от другите. Замествай веднага лошата мисъл с хубава.

265. Добрите мисли трябва да препращаме така, както в едно тинесто блато, като се пусне един голям извор, изчиства се всичката кал. С нашата мисъл можем да преобразим външните условия.

И това са ми любимите:

202. Божественият дух е, който носи дарбите и благата. Божественият дух никога няма да ви даде едно благо, ако не сте готови за него. Готови ли сте, благото ще дойде при вас точно навреме

253. Мисълта се движи с три квадралиона и шестстотин билиона километра в секунда. Ако човешкото съзнание се движи с такава бързина, всеки момент то ще присъства навсякъде във Вселената. Тогава няма да има близки и далечни неща. Безкрайно големи възможности се крият в мисълта.

Източник: wwww.otizvora.com

# 407
Девойки,много позитивни ни са последните странички! Hug Чудесно!
Делфина,специално се радвам,че при теб нещата са наред! Здраве и много мир в отношенията с майка ти!

Момичета днес съм рожденничка,пожелайте ми сбъдването на едно желание,върху което в момента работя,т.е. сея Wink Вчера бях на път и детенцето сега точно е болничко:(,поизплаши ме вчера,но съм абсолютно сигурна,че сега като съм до нея и ще се оправи!

# 408
  • Deutschland
Честит празник, сладурка  smile3525

Пожелавам ти сбъдване на желанието!!! Успех във всичко, на теб и всичко останали тук

# 409
sladurka, честит рожден ден. Успех във всички начинания! Hug  bouquet

# 410
  • Пловдив
sladurka, Честит Рожден Ден!   party023
Пожелавам ти много здраве и сбъдване на всичките желания!
Весел празник!  bigdance2

# 411
  • I want it all and I want it now.
sladurka    
ЧРД Всичко,което искаш да стане веднага. Hug

# 412
Сладурка, честит рожден дееееееееееееееееееен!
Много здраве, щастие, любов, успехи и сбъднати мечти.

Специално да ти се изпълни желанието, което сееш, ти пожелавам.

# 413
СЛАДУРКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, А ЖЕЛАНИЕТО ДА СЕ СБЪДНЕ НА СЕКУНДИЧКАТА newsm59 Gift newsm67

# 414
Благодаря на всички ви за пожеланията! Малко си ги изпросих като споделих за РД,но съм сигурна,че общата ви положителна мисъл ще ми помогне в начинанието! Скоро ще имам нещо като изпит и надявам се да пожъна очакваните  резултати!

# 415
  • Costa Rica
sladurka,

newsm67 newsm59  party023 Gift

Оздравяло детенце и взет изпит - имаш ги!

# 416
  • близо под тепетата
Сладурка, ЧОВЕЧНОСТ РАДОСТ ДОБРОТА...нека с това да те даряват околните! Hug

На рождените дни желанията са много важни и се сбъдват! Нека и неща, които си пожелаваш през останалите дни се сбъдват!  bouquet  ura

# 417
Сладурка , Честит Рожден Ден !!!   bouquet

# 418
  • Под кленовите дървета
ЧРД Сладурка Simple Smile
Много щастие и обич Simple Smile

Все си мисля, че когато човек обича е най-щастлив Heart Eyes

# 419
  • София
ЧРД, СЛАДУРКА!

Общи условия

Активация на акаунт