Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 672
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Тайна, това е от тези едносерийни спешъли Don't Worry, It's a Ghost. Ще се излъчи в неделя (15.07.) късно вечерта. Мъж се събужда в болница и не си спомня нищо. Но пред него се появява симпатичен дух.

# 481
  • София
Тайна, това е от тези едносерийни спешъли Don't Worry, It's a Ghost. Ще се излъчи в неделя (15.07.) късно вечерта. Мъж се събужда в болница и не си спомня нищо. Но пред него се появява симпатичен дух.

Много ти благодаря,чудех се с какво заглавие да го търся!

# 482
Понеже коментирате тайвански сериали, ето още едно място, където можете да гледате и да сваляте sugoideas.
Hug
2в1, нали ще го  сложиш при останалите линкове на 1 страница когато правиш новата тема? Grinning

Реклама на Sony CF 15s с Lee Byung Hun

Скрит текст:

Трейлър за новият филм на Tony Leung - "The Silent War"
 smile3508 Усещам, че ще ми хареса. Трилър. Героят на Tony Leung е пианист вербуван за шпионин заради невероятния му слух.
Скрит текст:

# 483
  • MJF
2в1    Scatter
Скрит текст:
И сценариста и режисьора са виновни.  Mr. Green
Мда, според мен героя на Uhm Ki Joon е развил постепенно маниякалност и не може да се спре, само ако се самоунищожи.  Дано наистина са измъдрили читав/логичен мотив защо прави всичко това.
То Хадес ясно защо го арестуваха но да видим как ще ни представят аргументите защо точно него за точно това нещо. Маниака каза че ще ликвидира целия отдел  Mr. Green.
Ще го догледаме , с това проблеми нямаме  Laughing

Beloved
Продължавам да виждам японското ядро. Има си стандартните кор. шаблони, сниман си е по кор.сериални канони.........но в образите продължава да се вижда японския щрих. До тук 6 епизода. Не виждам колко е дълъг , дано е макс. 16.

I do, I Do  Остават 2 епизода. Преди финала на сценариста, който просто .... да не ми се появява  Mr. Green, му просветна че има трима главни великолепни актьора и реши малко да им сложи нещо сравнително нормално като текст и да ни ги даде тримата да им се порадваме. Туй не знам какъв реотан е, трябваха му 12 епизода.  От сега е ясно че финала ще е претупан. Като свърши окончателно ще си довърша коментара за  сценариста   Mr. Green. А как приятно можеше да се получи това заглавие с този замисъл и най-вече с този чудесен основен каст. Park Geon-Hyeong си подбра чудесно двете последни тв роли. Сун-А поредно 100%-ово превъплъщение. Lee Jang-Woo    чудесна първа главна роля.

# 484
Tuon, ще го сложа разбира се. До сега си мислех, че го имаме ooooh!, защото знам за него от много време. Даже от там си свалих Black&White навремето, защото само там го имаше. Сега обаче не знам дали още има линкове за сваляне, не съм проверявала.

Шоши, Beloved е 16 епизода. А и с превода за сега са в крак. Аз свалям и трупам Wink. Идва ред на Сун А и Джанг У smile3521.

Scatter

Скрит текст:
На тях аргументи не им трябват. И без това манипулират каквото и когото си поискат.

# 485
  • MJF
Значи е добре Beloved щом е заветните 16.
 Thinking каква я свършиха преводачите на I Love Lee Tae Ri. Засилиха се на финала. Виждам 13 готови за мен серии. Не мрънкам, хваля ги.  Simple Smile
2в1 , на мен пък на него му е ред   Laughing Hug

Аз сега забелязах че Beloved e започнал след Love Again. Интересно се е получило с две последователни заглавия по японски текст. При Beloved обаче не е споменато дали има японско филмирано. Би било интересно да се види. Love Again и то чака на опашката при мен.

Разтресе се София пак.  Twisted Evil прекъсна ми писането този трус.

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 16:01 от 6o6ul4o

# 486
На мен пък ми прекъсна филма Close За моя радост не съм гледала нищо подобно на "Меланхолия", а "Easy Fortune Happy Life".
Шош,поне няма да бодуваме.

2в1,няма го и аха да те обвиня в криене на информация Hug

# 487
Пак ли ви разтресе? Щерката си дойде снощи, но пък синковецът е в София, ама каза че нищо не е усетил. Сигурно, защото в момента е на работа в една къща. Дано повече да няма трусове, че както живее на 8-я етаж, ще има да го мисля тази нощ fingerscrossed.

И Те Ри и за мен е готов. Тъкмо вчера изгледах до 7-ма серия и се чудех дали да продължавам с половинчатите субтитри на смърфовете или да чакам. Но късно снощи видях, че вики са се "взели в ръце" smile3508.

# 488
Да  Crossing Arms
Аз съм виновна BlushКой ме би през ръцете оня ден да се чудя кой да ме спасява по време на аварии.
Тематично поне  Mr. Green Един Супермен или суперТик

Скрит текст:

# 489
  • MJF
Оххх, 2в1 , познай кой се появи в A Gentleman’s Dignity Ep 15  Joy ? Kim Sung-Oh. Ей тоз човек, току ми се появи внезапно на екран и ме  Joy Joy. Първо в  Salaryman сега и тук.

spoko за труса. Без излишни притеснения. Мина и замина. Tuon, тц. Не си ти , друг е гледал по това време "Меланхолия".

# 490
Ееее, не Crazy, знаеш как да ме "жикнеш" ppp. Защо се появява само в такива епизодични роли. Не е честно Crossing Arms. Вярно, че не е "eye candy" актьор, но пък има изключителната способност да се превъплащава във всякакви образи и при това го прави толкова успешно, че се чудиш дали това е един и същи човек.

# 491
  • MJF
И аз това  Thinking за Kim Sung-Oh. Защо само епизодични появявания прави?! А има такова присъствие и талант. Като го гледах с останалите 4-ма, си помислих че веднага съм "за " да замени поне един от тях. Даже двама може  Simple Smile.
A Gentleman’s Dignity Ep 15 
дането Stop

Скрит текст:
Излязох тотално от таргета на двойката архитект-учителка. Архитекта логичен в "изпълненията" си  в последните 2 серии но учителката..... сценариста преля чашата. Бях позабравила този добре познат похват от по-старите кор. тв заглавия и особено в тази "съвременна" драма  доста  Tired. "няма да късаме/си ходиш докато аз не ти кажа" а отсрещната страна стои като кученце -слуша и изпълнява. Напушва ме  Mr. Green, щото ми е като в "детската градина"/ретроградно, отнесено към зрели хора.

# 492
Исках да опиша 15-ти епизод на A Gentleman's Dignity, но всъщност прецених, че нямам подходящото образование. Не искам да коментирам какво видях и какво прочетох. Разбрах за пореден път, че аз за гледане на корейски сериали на ставам, твърде "изтънчени" са за мен и ми убягва всичко, което се опитват да ми "покажат" режисьора и сценариста. Това е подигравка със зрителите. Да започнеш една продукция като романтична комедия (макар, че и това бе пълен фарс) и да я превърнеш в драма - извън моето търпение и желание за гледане. За корейска продукция не искам и да чувам повече. Те са непоправими. Изглеждам и "скуадра адзура"-та с финалните й два епизода, и аз като Шарл Азнавур ще кажа: "C'est fini!".

Ще ми останат само приятните спомени от играта и възможността, която имах да се наслаждавам на Kim Min Jong и Lee Jong Hyun.

Японските сериали, които ще след това лято ги редуцирах до 4-ри заглавия - Beautiful Rain. Rich Man, Poor Woman, Iki mo Dekinai Natsu (най-доброто, което видях до тук) и Beginners!. Kuro no Onna Kyoushi, който ще стартира този петък взе да не ми вдъхва особено доверие, а имах други очаквания, но ще го гледам заради Кенто Ямазаки (най-вече заради него), Тайко Катоно и да го видя Хокуто Мацумура дали ще се научи да играе и влиза в образ.

Довършвам и тайванското си приключение, че като гледам и то е тръгнало към нищото. Поне видях Аарън Ян и се насладих на класическата музика.

В Iki mo Dekinai Natsu съм се заблудила, но изгледах епизода втори път с английските субтитри.

Скрит текст:
Йоске Егучи не е баща на момчето, нито съпруг, но въпреки това живее с тях (детето не му е и племенник). Забелязах табелата на къщата и там името бе "Катаока", а не Кияма, както е фамилията на героя на Егучи-сан. След това се усетих, че въпреки, че го дадоха в две сцени само детето не го нарече "татко", а се обърна към него със "Кияма-сан". Поредната мистерия и тук... Както и трагедията, която е белязала живота му, заради, която е напуснал работата си като репортер в новините и е станал почасов работник в държавната администрация. И вече подозирам, че Джун Канаме ще е всъщност доведен брат на Еми Такей. Майката е ясно, че е родила дъщеря си от първия си съпруг (всъщност това е господинът, който се появи в сладкарницата и си купи ябълков пай, и който героят на Джун Канаме издърваше преди това, но му съобщиха, че е при роднини в Токио), но така и не мога да разбера този японски закон - ако се разведеш с някой, а си бременна от него, детето ти не се вписва в семейния регистър, т.е в смисъл ако бащата не го пожелае. Майката е била бременна от първия си съпруг, развежда се - бременна, но очевидно истинския татко не е знаел, омъжва се веднага повторно, но втория баща не вписва бебето в регистъра (т.е не го признава за свое ли?!), въпреки че както се казва тя е дете на майка си. Много ми е сложна тук японската система и ще я разгадавам, за това и именно това заглавие от японците този сезон ми е най-интересно.

Изгледах първи епизод на Beginners! и с английски субтитри и отново се посмях на факта, че героят на Тайске си пада и е обсебен от "грешната Мадона с големите бомби". Очичките му много добре шарят и ще има още забавни изпълнения.

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 08:33 от rossonera

# 493

Добро утро Stop.
Тези японски заглавия са и в моя списък, плюс Summer Rescue. Прилежно се свалят и си чакат реда  Smile.

# 494
Искаш ли съвет за Summer Rescue? Трагикомедия. Спасители в планината друг път. Сцените като в театър. Айде сега и супер-докторите ги знаем вече наизуст. Много слаба продукция. Hungry! пасти да яде пред това. На Осаму явно не му върви с двете продукции, в които е в главна мъжка роля. Не му е лесно на 30-ет години да получи шанса за изява като главен герой, при положение, че се е снимал в безброй второстепенни роли, години наред.

Чак ми идваше да заблъскам Рьота Озава и Масаки Суда какво за Бога правят в тази продукция, особено Озава-сан след главната роля в сентайската поредица с Юки. Стоят двамата, побутват се един друг и се чудят какво да правят като пионерчета на манифестация. В даден момент в чудене на това какво точно да правят и да застанат, ще започнат сигурно и да си бъркат в носа и ще си кажат: "Абе, ние що не си останахме само със супергеройските роли, ами дойдохме да се правим на спасители и тук, в планината?"

Общи условия

Активация на акаунт