Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 693
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • MJF
Iki mo Dekinai Natsu, определено е от "нашата" кръвна група. Мда, веднага познах Джун Канаме  Simple Smile. Мъжките образи тепърва ще видим как точно ще се "навържат" в действието. В първи епизод само ги маркираха.

ULALA SESSION- Goodbye day и на мен ми харесва и я добавих в папката, чакам още музика да пуснат от Bridal Mask

Mou Ichido Kimi ni, Propose Episode 8
Скрит текст:
Видях че правилно съм познала че брата на Тя  похвали зет си че се развежда. Всичко ясно, включително и брата. Моля следващите 2 епизода. Скоро. Мрън.

2в1, поддаде а?! Таз Италия  Laughing  Hug знам че го почваш защото свършва.

За мотора, май всички го харесахме да ни е основното превозно средство в академията.  Thinking само че ще ни трябват достатъчно бройки, за да не спорим за кошовете.

# 466
2в1,докторчето го видях. Вече съм си у нас и всичко виждам. Twisted Evil
Тайландчета,тайландчета ми дайте сега, защото да не дам аз едно тайванче  smile3508

# 467
Шоши-сан, качвай се в коша за Хиромицу Китаяма е

Забравих да ви споделя още нещо от приключението в индийския влак на Хиро, на което много се смях.

Скрит текст:
Потегли той от Ню Делхи към Джайсалмер (преди това имаше голям екшън, докато открие точното гише, за да си купи билет, защото това е най-голямата жп гара в Индия, на която на ден пристигат и тръгват над 200 влака). Купи си билет за нощния влак, искаше да измине тези 873 км. между двата града през нощта. Обаче то стана и ден и обед, защото това разстояние бе изминато за 17 часа. В Япония шинкансен-ите го взимат за три-четири часа това разстояние, а в Индия "бързите нощни" влакове за 17-ет часа. Качиха се и спътници в купето му. И наш Хиро реши да завърже разговор с тях, макар и с изключително бедния английски, който владее. Хиро попита спътника си на колко е години, мъжа отговори на 24, а Хиро му се представи като каза, че е на 26 (27-ем ненавършени) и реши да му обясни кой е той, че всъщност е много популярна личност в Япония. И обяснява той, цитирам точно думите му: "Idol. Sing." Индиеца обаче нищо не вдява, а само се усмихва. Хиро обаче настоява: "Sing. Sing." и му показва, че държи микрофон в ръцете си. Индиеца гледа и се усмихва на камерата, къде ли си мисли "К'ъв е тоя дето ми се лепна.", а нашия айдъл реши, че няма да се разберат и се отказа да му обяснява кой е той всъшност. Факта, че не говори английски прави пътешествието му още по-забавно. Когато слезе след 17-те часа пътуване във влак и видя табелата на града (всъщност силно казано табела) каза: "Това трябва да билборд, ама не е." Температурата, която го посрещна - 41 градуса.

# 468
  • BG
2в1,докторчето го видях. Вече съм си у нас и всичко виждам. Twisted Evil
Тайландчета,тайландчета ми дайте сега, защото да не дам аз едно тайванче  smile3508
Ako ще е Blue Lan давай го веднага LaughingТoй ми е най-голямата тайванска слабост, след Show Lo де.
rossonera, той не се ли е попритеснил вече за намаляващия  б'джет?

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 16:52 от нощен гост

# 469
Същият Laughing.От снощи го гледам с премрежен поглед.
Нощен гост,ама как ме надуши.Ако си гледала "Easy Fortune Happy Life" ме успокой, че до края сериалчето е така симпатично.

Скрит текст:

# 470
Е, няма да се разминеш без малко драма, но ще е по тайвански, не по корейски Wink newsm47.

# 471
  • BG
Tuon, гледала съм го, хубав сериал е. Снимките, които си пуснала - такава е визията му в I love you so much, oбаче
Скрит текст:
него го спрях на 3 еп. защото разбрах, че главната избира другия накрая и много ме хвана яд
. Чакам всички руски суб за PS man да излязат, ако това се случи някога, ако не- он лайна на инглиш ще го подкарам, там е със страхотна визия. После има още един негов сериал, напомня малко на Coffee prince, чиито суб също чакам. Абе с две думи  Blue Lan e един от най- сексапилните мъже, които съм виждала, въпреки че в началото  не го харесах особено, не знам защо, но после колкото повече негови снимки гледах, толкова повече му се радвах Wink

PP Това е сериала, за който говорих (бях му забравила името, но сега го проверих)-Happy Michelin Kitchen , според мен ще е интересен.

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 19:11 от нощен гост

# 472
Е, няма да се разминеш без малко драма, но ще е по тайвански, не по корейски Wink newsm47.
Oх, поне няма да има смърт,тежко болен или трагична любовна история.
Сигурно и къси панталонки няма да има.

нощен гост,ам, с тез мустачки е много секси Whistling

# 473
Още не се е притеснил Хиромицу. Преброи си паричките - само 4 450 рупии има към момента (едва втори ден от пътуването му), а "изследването" му на Индия ще продължи 8 дни. Най-интересното предстои.

Първи епизод на Beginners! вече има превод на английски. Сън не са спали. Големи отличници са преводачите на ейго (английски) на самурайските продукции този сезон. Сега да ги видим и девчьонките колко държат на Тайске...

# 474
  • MJF
2в1  Scatter
Скрит текст:
Туй стана лов на вещици  Mr. Green. Само не знам защо шефа на отдела-моя приятел повтаря че само те тримата са сигурни че не са "лоши".  Naughty аз от него като почна, се съмнявам във всеки освен в нашия човек Хадес. Сега залагам че и двата шефа , в края на 14 епизод дето ги дадоха, са замесени. То и съмнението е форма на знание, т.е. може да не са и двамата активни участници но ........ Поне се сетиха да хвърлят светлина върху видеото от началните епизоди когато главния лош метна жената през прозореца. Тогава почти нищо не разбрах а и от толкоз имена в началото, образно казано вдигнах рамене от внимателното гледане. Цели 2 са проблемите на това заглавие - режисьора и сценариста   Mr. Green

Явно тепърва ще разберем защо арестуаха точно Хадес за това устройство от целия отдел. Той горкия няма грам участие точно  в тази афера.

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 20:40 от 6o6ul4o

# 475
Добър вечер някой знае ли къде от София може да се закупи Soju.
Аз знаех за Карфур,но казаха че там са спрели да го зареждат.
Може ли да кажете някое местенце.
Благодаря предварително Simple Smile

# 476
  • София
 PETINKA_1970,
Скрит текст:
до скоро и ние си го купувахме от Карфур. Специално ще отида до магазина в Илиенци, за да се убедя лично. Ако е така, наистина жалко.На пресечка на "Пиротска" има голям китайски магазин, но там май не съм виждала.Но може и да има. Wink

# 477
PETINKA_1970,
Скрит текст:
по принцип за София не мога да кажа,но в Пикадили Русе и Варна има и съм вземала.Може пък и в някое от Пикадилитата в София да има.

Здравейте! Happy Michelin Kitchen изглежда интересно,но чакам да го преведат целия в viki и тогава мисля да го почна.Главният ми харесва,главната малко не ми допада на пръв поглед,но мисля да му хвърля по едно око.

Тъкмо гледах превюто на 15 епизод на Джентълмените-явно ще се плаче.Драмата започва,дано по-скоро приключи и да се върне в релсите на комедията.  Peace

# 478
ШошиScatter

Скрит текст:
Арестуваха Хадес, защото той пречи. След разпита Uhm Ki Joon усети, че So Ji Sub 1 вече не е на негова страна и каза на помощника си, че трябва да го унищожат. Главният прокурор или какъвто там се пада, който беше в кабинета на Големия шеф е замесен със сигурност, защото той е участвал в делото срещу бащата на Uhm Ki Joon и сега просто прави, каквото му кажат. Така че в момента го използват, за да премахнат нашето Фантомче. А пък въпросното устройство им идва на тепсия за обвинението и след всички машинации, които използват, едва ли им пука дали той действително е замесен или не.
А пък Шефът на отдела (така и не разбрах защо точно него направиха шеф на кибер отдел, след като беше обикновен полицай, който си няма хал хабер от тези неща) ми е толкова първосигнален и дразнещ на моменти, че ..... #Sniper. В повечето време действа без да мисли, пък после се чуди що се е издънил ooooh!.
Но проблемът ми е, че всичко е някак много разпокъсано. Не знам от сценарист ли е, от режисьор ли е, но.... покажат нещо, след това забравят за него и го споменават след N-та серия. Връщат се назад, пък после доуточняват какво е станало, но е толкова нелогично понякога, че ми се губи връзката и последователността на действията. Ама ще го доглеждаме като сме се хванали на хорото. Дано се изясни защо точно е цялата тази въртележка и какво точно цели Uhm Ki Joon след като вече си отмъсти за баща си. Защо бяха всички тези убийства, каква е връзката с Хадес, каква точно е връзката с Джи Соп 1, защо чрез програмите на компанията иска да се прави на Big Brother. Само желание за контрол и власт или нещо не е наред с главата? До сега само заплитат и продължават да го правят, а кога ще разплетат всичко не ми е ясно, след като остават само 6 серии. Дано само не скалъпят един "корейски финал" и изяснили-не изяснили, да претупат нещата в последните 5 минути на последната серия, че съвсем ще оплескат работата.

Понеже коментирате тайвански сериали, ето още едно място, където можете да гледате и да сваляте sugoideas.
За PS man много се бавеха с превода, но вече поне на английски го има целия онлайн. Руснаците чакат английски софтсубс, но за две години само 5 серии са излезли. Кога ще се появят другите не е ясно.

# 479
  • София
  2в1, да си чула или чела за нов филм на Park Shin Hye, нещо като дух или призрак ще бъде?Излизат ми разни реклами.

Общи условия

Активация на акаунт