Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото мнение за телевизионния сериал "Time Slip Dr. Jin"?
Каква е информацията за превода на сериала „Time Slip Dr. Jin“?
Какво е мнението на някого за сериала "Посейдон" и къде мога да го намеря с български субтитри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото мнение за телевизионния сериал "Time Slip Dr. Jin"?
Time Slip Dr. Jin е сериал в начален етап, който представя главните герои и загатва бъдещите взаимоотношения. Мненията за него са разнообразни, като някои хора смятат, че може да се хареса на тези, които харесват медицински теми с елементи на фантастика и пътуване във времето. Потребителите споделят, че сериалът ги завладява със своя сюжет, който включва трепанация на черепа в домашни условия и различни медицински случаи. Те изразяват интерес и възхищение към главния герой, който разбира и лекува от всичко, от неврохирургия до венерически болести. Въпреки това форумът изразява недоволство от развитието на сюжета в сериала, като потребителите предпочитат съвременни сюжети пред исторически и изразяват негативно отношение към определени герои и сюжетни елементи.
-
Каква е информацията за превода на сериала „Time Slip Dr. Jin“?
-
Какво е мнението на някого за сериала "Посейдон" и къде мога да го намеря с български субтитри?
-
Какво е мнението на хората за телевизионния сериал „Oh! My Lady“?
-
Какво е мнението на някого за сериала „Princess Ja Myung“?

е със същата екранна партньорка.
след като видях още в първите минути на серията как батко ми прави секцио и "начина", по който то бе направено. След началните кадри със секциото, нищо друго нямаше значение за мен и просто затворих страницата. Дже ще ме извини, че не дочаках кадри с него, за да го видя. Този сериал разсмива без да е комедия (но пък при положение, че корейците правят продукции, които трябва да разсмиват, а ти стигаш като зрител и до рев... това дори е "блестящо"). Чудя се дали да не си пусна още някой епизод просто ей така, за да се разсмея и за да видя какво още ще направят "вълшебните ръце" на доктор Song Seung Hun. Ама реже здраво, не му мига окото. Къде има инструменти, къде няма, стерилни или не - кой го интересува. Дори познах и ще я нарека "пациентката, която претърпя впечатляващото секцио" - това бе актрисата, в ролята на майка на Kim Ki Bum в "Италия".
преводачите да побързат с третите епизоди.
С каква хубава гледка ме посрещаш!Такеру си е Такеру
И като подхванах Такеру,направо да питам-има ли още нещо с него,което не е за изпускане (гледах вече Fuyu no sakura,Beck,Q10,Rokkies-дали така се пишише
.Не че съм се видяла с време,но не се издържа вече-гледа ми се азиатско кино та се не трае
Препоръчай ми нещо 

Записах си всичко,ще дам отчет като поизгледам нещо,когато и да е то
Знаех си,че сте енцилкопедия 

. rossonera
. Значи с бусчето сме на път за Агра. Образно си представих как оператора с камерата търчи след влака горкия. Тези два чучура ми напомнят за колониалното минало на Индия, британското влияние. Душа е лукс а дупката за водата е направо арт
. Във влака има спално място, в буса е до шофьора. Напомни ми за стария модел Чавдари, при които мотора беше/е по същия начин отпред. 240 км ще ги изминат до другата седмица
. Наистина дворец на ветровете. Чудесно е че са го реставрирали.
То има,ама в друг жанр и въобще не е препоръчително да стъпваш там).
отказвам да го нарека).
мда, пластичните хирурзи са им спецове а какви машини на времето имат просто......Туй "разхождането"/телепортирането напред назад във времето за нищо го нямат. Значи надникна във Фантом. На мен So Ji Sub много ми харесва в тази роля, подходящо си я е избрал. Не се напряга с мимики в лицето и бързата им смяна
загадката не е персонално за мен, да не се заблудите.