Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 695
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Вариации на тема "Принцът и Просякът"

Gwanghae: The Man Who Became King                     vs                        I am a King

Lee Byung Hun                                vs                        Joo Ji Hoon

Клик 1                                                                        Клик 2

Точни дати за излъчване все още няма, но се споменаваше нещо за празника Chuseok през есента.

# 631
  • MJF
freedoms , Big 15
Скрит текст:
Не ме изненадаха приятно. Рев имаше достатъчно и до тук. А ситуацията си е точно такава сега както и преди 15-и епизод. Очаквах да си отидат душите по местата и от там на татък да разрешат проблемите. Тоз епизод ме  Confused. Излишен. Какво допринесе за сюжета?! Само рев и излишни емоционални травми. А това го имаше и до тук.
Thinking Разочарована съм от  knit от текущата партида заглавия. I do, I do само последните 3 серии ставаха, Джентълмените -колебливо начало и среда, окапезен край, Big- макар и мудно креташе добре до предпоследния епизод...., Фантом- добро начало и след това .... Golden Time го видях и бързо дадох пас , дори Lee Sun-Kyun, не може да ме накара да го гледам. Остава Bridal Mask , но той е още на средата.
Апропо  Lee Sun-Kyun е в стихията си. Ролята е баш за него и я играе чудесно. Може би някога след като го излъчат цялото заглавие, ще прехвърля да го видя само него.

Уффф,  Confused. Бях забравила че чаровника  Joo Ji Hoon се връща на екран но пък в какво?!  Twisted Evil в мой пас.
 Hug вие ще го гледате и за мен.

# 632
Шоши, има вероятност и ти да му се порадваш на Joo Ji Hoon и то не във филм, а в драма, която почва на 4 Август. Съботно-неделна е, на места пише 30 серии, на други 50, така че не е много ясно.

Five Fingers    -    Тийзър

# 633
  • София
6o6ul4o,
Скрит текст:
и за мен беше излишна, аз се надявах да сменят душите, да събудят най-накрая момчето и да му дадат шанс да се представи подобаващо, а и да пораздвижат действието. Но жалко, че това не се случи Sad

Аз тези заглавия, а и още 1-2 ги очаквам с нетърпение. Обичам исторически, харесвам актьорите, така че с удоволствие ще ги гледам. Радвам се, че този сладур е отново на линия и снима усилено Grinning.

2в1 мисля, че ни беше качила тази прекрасна песен, но толкова много ми харесва, че отново ви я пускам Hug.

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 22:37 от freedoms

# 634
  • MJF
 Laughing От както се просветихме по всички видове шапки при тез корейци, гледам много разбиращо  Flutter Laughing като ги видя. В Time Slip Dr. Jin докато тършувах за моя любимец видях че е цяло изложение/изложба на темата.

2в1 , добре че си ти  Hug. Заблудила съм се че I am a King е сериал а то филм. С историческите филми проблеми нямам. Като гледам Five Fingers , ще е главна роля , че и пианист. Ще го видим туй нещо.

# 635
Lee Byung Hun как му ходи чосонската мода.

Аз пък от събота ще се радвам на това и още много в олимпийският басейн  Twisted Evil
Скрит текст:
Park Tae Hwan

# 636
  • BG
Привет. И аз изгледах Couple breaking и мога да кажа, че мини сериала си заслужава отделеното време. Само за едно ме е яд
Скрит текст:
че накрая двамата главни не се събраха отново, все ми се струваше, че тъгуваха един за друг и не бяха истински щастливи с новите си половинки, но кой ли ме пита мене.
Днес прочетох за един неприятен инцидент с Хиро по време на снимки, ще копна цялото инфо:
Скрит текст:
Джеджун упал с 5-го этажа на 3-й во время съёмок "Jackal is Coming." На земле нет никакой подушки или чего либо в этом роде.Двое людей не смогли удержать канат.

-После того как он немного полежал на земле несколько минут,он засмеялся.Мне кажется,что он сделал это чтобы утешить фанатов.

-На Weibo говорят,что сотрудники распрыскивали лекарство на шею и спину Дже...

-Фанаты,которые видели как он упал сказали,что они по-прежнему травмированы этим,потому что они видели как он долго лежал без движения после падения.

-До съемок,инструктор продемонстрировал,и в обоих случаях,люди,ответственные за канат,тянули его прежде чем он приземлился.

-Но во время самих съёмок,эти люди не тянули канат вовремя чтобы уменьшить скорость,и получилось что-то в роде "свободного падения."

-По словам фаната,Джеджун долго лежал без сознания и встал только тогда,когда инструктор сделал ему массаж и нанёс лекарство.

-На земле не было никакой сетки/матраса когда он упал.Когда он упал был громкий звук.

-Фанаты сказали,что у него на руках синяки.

-Джеджун продолжил съёмки,летая на канате 5/6 раз после падения,наверно его травмы не очень серьёзны.

-Он снимался весь день.Его тело болит,поэтому он пошёл на массаж.

-Они положили матрас после интидента.

-Джеджун снимал "Доктор Джин" до полуночи и проснулся рано чтобы снимать "Jackal is Coming."

Горкия, дано бързо да му минава.

# 637
  • MJF
Хо, хо олимпийския график при корейците може да даде възможност на преводачите да наваксат с изоставените заглавия. При японците не вярвам за такъв ефект-телевизиите им са по-децентрализирани.  Mou Ichido Kimi ni, Propose Episode 9 готов. Остана само още един епизод за превод на англ. на това съвсем прилично заглавие. Егати търпението проявих, въобще не помня кога почна, но май миналата година  Wink Mr. Green.
Японските преводачи  newsm66 , нали гледам текущо Iki mo Dekinai Natsu и в униформа на полицай  се разхождам в коша на мотора, така че ........
I Need Romance 2 продължават да ми подклаждат  Thinking какъв му е проблема на главния-екса герой. Мисля че се  губя и  в превода, на места не е много ясен.

# 638
 hahaha Шош само как натири преводачите.Може и те да искат олимпиада,а ти - в ъгълът да превеждат.

Отчитам се с Lee Seung Gi с предолимпийско
Скрит текст:

И освен това показвам корейските екипи, японските, на Хонконг, Китай, Тайланд ... Сингапур, Индонезия и Филипини.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 12:59 от Tuon

# 639
  • София
Само аз ли не мога да видя екипите newsm78, показва ми ги като грешка ooooh!

Песен на нова корейска група /един от членовете и играе   лежащото момче/в розовото сако/ от Big.

# 640
  • MJF
Tuon е вече мислено в басейна и за това и при мен се отварят само 2 снимки. То парада на модата ще го видим в петък  Simple Smile. Ти си на големия байсейн, аз съм пред съседния-скоковете и синхронното плуване.
Преводачите верно  и те хора, отпускам им по 2 часа олимпиада  Mr. Green дневно.

# 641
Сега всичко трябва да е наред. Mr. Green
Петък от 23.00 - нямам търпение Blush

Шош,аз мислено съм в басейна откак се чудих кой ще ме спасява ако тръгна да се давя Laughing

Хора са,хора са и на тях им трябва почивка. Освен ако не са се заели да превежждат нещо на Тик  smile3513 тогава почивка - не и не.

# 642
  • София
Да, да, Tuon сега всичко е наред, най стилни ми се видяха корейските екипи, а индонезийските - най-шаренки. Хайде, да идва петъка, че и аз го очаквам! newsm44 smile3558

# 643

Гледа ми се So Ji Sub.
От филмите каквото съм докопала,докопала съм Mr. Green, но със сериалите имам огромен проблем. Реално ни един Ji Sub сериал имам изгледан.Въобще не снима като за мен Crossing Arms, пък не искам да гледам и да ми се къса сърцето.
Май, май  Scatter (поне 3 минути го търсих този емотикон) оснана да пробвам.

# 644
  • MJF
 hahaha Tuon, ти сега покрай плуването ли подхвана  So Ji Sub. Във  Scatter може наистина да му се полюбува човек, тъй като го дават и много и от близо. За късане на сърцето не знам, ще трябва да дочакаме края. По моя сценарий героя му си остава жив и здрав  Laughing но .........

Ей, туй отдавна не го бяха правили  knit. Да пишеш горе долу добре и последната глава/серия да я ..... Big  Twisted Evil Голяма почерпка да спретне продуцента на каста, че му "изнесоха" на рамене това заглавие. Великолепна игра. Последните 2 серии така и не разбрах кой ги писа  newsm78, според мен е друг човек.

Общи условия

Активация на акаунт