Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 720
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
didkapan я  да почваш да гледаш "The Holy Pearl" и не ми се услушвай. ААаааа  Hug
Бе на компа ми е, но аз се оглеждам за нещо за превеждане (в такова настроение съм), а толкоз серии не ми се започват засега. Но пък как ми трупа рейтинг в азиаторентс The Holy Pearl...  Mr. Green

# 571
Като ще се оправдаваш  Thinking трябва да е подплатено с нещо. Такешко,Дам Дук... дори не трябва да изброявам. Mr. Green

Ахамм ще видя какво ми се гледа на роден език и ще ти го изпробутам Flutter Пък може да се навиеш Grinning

# 572
Я който може да помогне за Peach Girl да се отзове ако може, че и на него зациклих.  До 4-ти еп го има на доста места, а след това... Sad Ама и аз си ги избирам едни...

# 573
didkapan, в Альянс ги има всички серии - Peach Girl. Не е торент, а са файлове в техния народ.ру. Малко по-бавничко се сваля, но други проблеми до сега не съм имала с тях.

# 574
didkapan, в Альянс ги има всички серии - Peach Girl. Не е торент, а са файлове в техния народ.ру. Малко по-бавничко се сваля, но други проблеми до сега не съм имала с тях.
Знам го, но аз явно не мога да тегля. Имаш лично.

# 575
WOW newsm08

Септември ще е yes.

didkapan, виж си личните.

# 576
Казах bye bye  на Easy Fortune Happy Life.
До фаталният 13 епизод го изтърпях и то с ползването на мишката,после погледнах последния и край.Забавно почна, но от един момент... knitТака и не схванах Той кога и как разбра, че е влюбен в Нея.Кога чичото и лелята станаха меки като памук.Градация на образите има, но как и кое ги промени??

Най-много ми хареса - това, това, това и едни сиви сандалки на главна.

# 577
Аууу започнах Peach girl, изгледала съм само 2 епизода и засега ми харесва. Започнаха с целувките още от 1-ви епизод, продължиха и във 2-ри, за по-нататък не ми се мисли... Изключение правят неумелите актьорски умения, от време на време на главната, но започваш да не им обръщаш внимание когато се появи героят на Ванеско. Ако си мислите, че е бил хубав досега където сте го гледали, тук е  направо възхитителен. Сериалът, може би, ми хареса толкова и заради факта, че точно в периода 2002 и аз бях студентка и модата на обличане беше подобна, но най-вече ме накара да си спомня красивите "неволи" при влюбването...

Скрит текст:
В сериалчето се разказва за момиче и момче, които са учили заедно в едно училище, а след това и в университета. Тя е влюбена в него още от училище, той също, но никой не си споделя любовта, докато това не става случайно в университета. За нея пък се закача най-готиното момче в университета (Ванес), който до тогава само бройка момичетата, но... За отбелязване е и факта, че тя е по-мургавичка (явно нещо като нашите цигани), защото доста честичко се споменава тена й, а и постоянно се маже с кремове против слънце и се крие от него, но това не помага срещу силата на природата. Има и една кучка, която постоянно внася интриги, защото е най-красивата в университета и на всяка цена трябва да има момчето, което си е харесала.

Малко снимки, макар че не може да се улови красотата, за която ви говоря през снимки. (Сериалът съм решила като събера всички серии да го кача някъде, не знам bgshare работи ли?)

Скрит текст:

# 578
  • MJF
 Thinking първо хваленето  Wink иначе се насъбраха много мои критики към  knit

Хваля Bridal Mask 16 изгледани епизода с добро трио сценарист-режисьор-каст, че и музиката подходяща. Обаче броя серии ме държи на щрек  Mr. Green. Чудо ще е ако обичайно заподозряния - сценариста,  "издържи" до края.

I Do, I Do
Факт е, че когато има такъв каст съм с повишени критерии, очаквания и съответно по-силно критикувам недостатъците. Но.
Това заглавие се побира точно в 5 серии с този сценарист. Последните 3 епизода са действителни а предишните 13 броя се събират, без да казвам голяма дума,  в 2. До тук с коментара ми за  knit. Ще му сложа едно плюсче да се радва,  за това че в края отправи послание към ретроградните дебели глави,  Mr. Green от мен да мине.
Основния каст чудесен. Излишни имаше разбира се.
Режисьора снимаше каквото имаше  Laughing и като текст и като муцуни. Ако се бяха съсредоточили повече върху основното трио и приятелите+роднините им,  щеше да стане къде , къде по-фокусирано, избистрено и по-добро заглавие. А тук бяха набутали обичайните им клишета пък не знаеха какво да ги правят и се  Thinking 13 серии с това. Като заглавие във филмографията на основното трио, това ще е много слабо. Иначе сами по себе си си добавиха по още една чудесно изиграна роля.
 Laughing bowuu

# 579
 Shocked
Само за едно се сетих: "Казват, че обратното на шума е тишината. Това не е вярно. Тишината е само отсъствие на шум." На Тери Пратчет. Предпочитам шум.

Hug Шош ме изпревари,но да съм казала Laughing

# 580
  • София
Shocked
Само за едно се сетих: "Казват, че обратното на шума е тишината. Това не е вярно. Тишината е само отсъствие на шум." На Тери Пратчет. Предпочитам шум.

Hug Шош ме изпревари,но да съм казала Laughing

С това ми звъни телефона!Само корейско съм си свалила, дори "имаш смс" ми е на корейски.

# 581
  • MJF
 Joy Joy ама това изпълнение ме  hahaha

Обаче щеше да им се получи по-добре ако бяха ползвали беквокалите от "оригинала" на 1-2 места. Кавичките са за това че оригинала никой не знае на кой е, ако почнем да спорим ще стане балканска война  Mr. Green

# 582
На тези явно много им харесва Балканската музика, щом пак използват нея за основа на песен. И това "Оппа", звучи съвсем на място, досущ като при нас.... нищо че при тях има друго значение hahaha.

На I Do, I Do вече му дойде времето. Сега ще видя що го нищите и разплитате толкова. Да си призная, Главният и Главната са ми достатъчно основание да го гледам, а като добавя и двамата им татковци......  Crazy Joy.

# 583
  • MJF
2в1 ,  на "татковците им" ако им бяха отделили повече време щеше да е ....ехе. Еле пък ако ги бяха събирали повече, а те само в последните 2 епизода. Култов  hahaha Joy Yun Ju-Sang+Park Yeong-Gyu + Oh Mi-Yeon. Напоследък Park Yeong-Gyu играе едни татковци -шемети  Joy. Приятно гледане.

# 584
Като им харесва да дойдат да почерпят вдъхновение направо от извора Crossing Arms Не става така от далеч.Аз забелязвам, че не са уловили балканският дух с тези шапки и кактуси.

Почти, но не толкова е забавно - как корейски хор да пее Хава Нагила, но има и доказателства за това как корейски танцуват белиденс на същата песен. Joy

Общи условия

Активация на акаунт