Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 696
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
2в1, недей и тук, че ми бръмна главата.
Дай нещо веселко  Praynig Praynig

# 556
 Peace

И нещо съвсем прясно, излязло днес - B.A.P - NO MERCY

# 557
Здравейте, здравейте! Вече ще се включвам по-честичко. Simple Smile Започвам да наваксвам със сериалите, вече започнах Why Why Love, на който отдавна бях хвърлила око, но достопочтено си изчаках превода на диметра56, която отдавна не се е появявала сред нас тук. Вече съм на последните епизоди, но все по-трудно ми върви, нещо му липсва на този сериал...  може би, онова сладко чувство при гледането на подобен тип сюжети не е представено достатъчно добре... Мисля да се насоча към тайванското да видим дали ще попадна на нещо интересно. Simple Smile

# 558
  • MJF
didkapan , има да наваксваш ....  Simple Smile

След големите ми критики, сценариста на I Do, I Do продължи и в предпоследния епизод смяната на курса, който направи от предишния. Но да видим как ще е края. Даже се  Joy в 15-и
Скрит текст:
knit се усети да разиграе основното мъжко дуо заедно. Култов момент е сцената в ресторанта ,  Joy на глас. Двамата кандидат дядовци също  Joy   Браво, защото можеше и въобще да не се случи  ooooh!
  Naughty но това въобще не може да го реабилитира пред мен.

# 559
didkapan  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Текешко,аааах.
На кое тайванско си хвърлила оЧото? Сподели,че и аз съм в търсене. Нощен гост и тя гледа тайванско   Hug та ако се сети за нещо весело или фентъзи да прави списък. Flutter Слуша ми се мандарин.

Попаднах на часовниците, които носят Тик и партньорката му във филма I miss you, но на филма не.
Скрит текст:

Щях да гледам  Sulanga Enu Pinisa, но не успях. Прехвърлих малко от филма,началото, 20 минути без нито една дума и бавно действие.Та съм в чуденка дали ще ми трябват субтитри.Ако някой го е гледал да сподели Praynig

# 560
  • MJF
Iki mo Dekinai Natsu Episode 2
Скрит текст:
Картинката горе долу се оформи. Мъжките образи се понаместиха кой кой е. Схванах и в какъв стил смята да снима режисьора. Малко мистични похвати ползва. Майката живее от години в ад и виждаме последиците върху нея. Изясни се малко повече и проблема с документите. Мда, интересно. Дамата с малкото момченце явно е потърпевша от минала "простъпка" на Той, спрямо липсващия съпруг. Тук усещам подтиснат хроничен гняв с това моментално нейно разследване на "сладкиша" и непрекъснатото следене на Той-къде, защо , с кого... и в двата епизода това са им диалозите.
И тук забелязах нещо, което често срещам в японските заглавия така поднесено. Мнооого им е важно "какво ще кажат другите" и не се споделя лична информация, особено когато е "нестандартна" от една страна , а от друга когато се пита/разяснява нещо лично се прави не на 4 очи. В случая:
1. Целия казус на Тя в общината-след като се разбра че нейния казус е по-заплетен/пикантен.
2. На работното място разговорите с шефа. 
Тези моменти ги отчитам като недоразумения на сценаристите. Но са с натрупване при японските, такива заглавия явно гледам/нацелвам. Считам го  за "японско клише".  Simple Smile

Tuon, пак е напредък, дори и само часовниците за сега  Wink Hug

# 561
Може и да е напредък,ама не съм доволна.Повече трябва.Една капка не прави вир. Crossing Arms

Свещената планина Huashan

# 562
  • София
Tuon , страхотно-красива и много страшна дестинация си ни предложила. Само като гледах снимките и видеото, стомахът ми се сви. Наистина красива природа, но какви тесни и опасни пътечки. А колко много хора ги катерят. Това  си е  екстремно преживяване. Носачите не срещат никакви затруднения, даже с такива големи багажи на плещите си, а един от тях даже свиреше на хармоника. Че имаше и магаренце. Леле, аз не бих могла да се изкатеря там, то на места даже нямаше перила, а местата за стъпване почти липсваха. Много, много се  впечатлих.Така, че ти благодаря Hug!

Аз тези десетина дни почти не съм гледала нищо /че посрещах родата от Стокхолм/, но намирах време, за да чета всичко, което сте споделили.Rossonera, и твоите преразкази на тема "Едно японче в Индия" ми направи страхотно впечатление. Мисля, че ние трябва да сме благодарни за това, което имаме. Там хората тънат в бедност и мизерия и наистина са за съжаление. Cry

В малкото свободно време, което имам, гледам The Flower Shop Without Roses. Историята   много ми харесва, цветаря и момиченцето му -  разкошни и много истински. Човек, заради любовта си към близките е способен да даде всичко, но също така - да причини болка
Скрит текст:
визирам "сляпата", която за да помогне на баща си лъжеше цветаря, човека, когото обикна. А той заради любовта си към нея, продаде даже къщата и магазинчето си.
Разбира се, надявам се края да е хубав и да не ме разочарова.

Текущите японски и корейски все още стоят неизгледани, но се надявам това скоро да стане.

# 563
За тази планина съм гледала клипчета. На едното даже се виждаше нещо като лавка в една ниша в скалите и едно дребно старче продаваше напитки и разни шоколадчета и вафлички Crazy. Аз проблем с височината и липсата на парапети нямам, но определено ще изплезя език, докато се качвам по тези стълби. Едно време имах тренинг от ходенето по баирите, ама сега ooooh! sweating.

didkapan, може и да си ги гледала, но ето няколко тайвански заглавия, които не са лоши:
"Autumn's Concerto", "Summer's Desire", "Wish to see you again", "Momo Love", "Down With Love", "Fated To Love You", "Silence". Само последният е ревлив, другите минават за романтични комедии.

The Chaser приключи, днес свършва и I Do, I Do. Техен ред е. А и вече има потвърдена дата за Вампирчето-прокурор 2, така че от Август ще си имам текущ newsm08.

# 564

... от Август ще си имам текущ newsm08.
И аз, и аз и азззз

# 565
didkapan  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Текешко,аааах.
На кое тайванско си хвърлила оЧото? Сподели,че и аз съм в търсене. Нощен гост и тя гледа тайванско   Hug та ако се сети за нещо весело или фентъзи да прави списък. Flutter Слуша ми се мандарин.
Такешко отдавна му се канех да си го туря, но търсех нещо достойно за визията му - това гифче е супер, много му се кефя, дори в спирита си го сложих.  Grinning
На две тайвански съм хвърлила очо едното е това, но не мога да намеря откъде да го изтегля, дори в спирита в темата "Търся..." съм пуснала питане. Но, не искам да е онлайн, а местата където го има в торенти няма никакви сийдъри, мегата не работи... но надеждата умира последна, нали. Simple Smile Другото е това. Верно, че са малко старички, че и нещо Ванеско ми се е догледал, но това не означава, че не са хубави.

didkapan, може и да си ги гледала, но ето няколко тайвански заглавия, които не са лоши:
"Autumn's Concerto", "Summer's Desire", "Wish to see you again", "Momo Love", "Down With Love", "Fated To Love You", "Silence". Само последният е ревлив, другите минават за романтични комедии.
"Autumn's Concerto" - изгледан - хареса ми. (това беше сериала, който ме върна към тайванското) Simple Smile
"Summer's Desire" - мноооого ми хареса, до такава степен, че превода на 4-ти епизод е мой. Simple Smile
"Wish to see you again" - този не му харесах нещо отзивите, ще видим някой ден може да му дойде реда
"Momo Love" - този се превежда и ще уважа труда на колегите
"Down With Love" - този ми е в списъка за гледане
"Fated To Love You" - хм, този нещо ми се върти, че се превежда, но ще проверя пак
"Silence" - аааааа не, ревливите далеч от мен

# 566
didkapan, Say Yes Enterprise май е трудно откриваем за сваляне. Преведен е само до 23 епизод и до там го има и по торентите. Гледам, че в Doramaland има само един сийдър, та е малко съмнително до колко може да се сваля.

smile3508

# 567
  • MJF
Хи, хи вие вампирясвате а аз още се мотая с Can Love Become Money. Докараха го до 13 епизод преводачите.
Can Love Become Money е едно определено добро заглавие в жанра си-комедия-пародия. Слагам го след Salaryman.  Thinking всъщност може и до него.
Ретроспективно до тук от изгледаните кор. тв сериали за 2012 откроявам 4 заглавия Fermentation Family, Salaryman, The Equator Man и Can Love Become Money. В тези заглавия  е едновременно  на ниво триото сценарист-режисьор-каст. The Equator Man с уговорката че режисьора първите 10 епизода бе с проблеми но последвалите  10 епизода компенскираха този недостатък.  Thinking ако някой ми бе казал, че ще харесам и още повече хваля комедии -пародии нямаше да му повярвам.  Crazy а от посочените ми фаворити 2 са такива.

Планината Huashan за първи път я виждам и съм впечатлена. Стълбите и мен ме  Thinking  jump достоен кардиофитнес. И аз съм планинар но тез "пътечки" на моменти са за алпинисти  Thinking. Много впечатляваща обсановка в тази планина с тези вертикални зъбери. Лавката в нишата още не съм я видяла  Simple Smile. Tuon  Hug

I Do, I Do, току що го изгледах финално, обзор друг път, за да е по-обективен  Simple Smile  Mr. Green. И в 16-и епизод екипа ми показа рогата си, т.е. несериозно отношение към работата,  този път с реквизита
Скрит текст:
нескопосан бременен корем  ooooh!
. Chaser да видим дали тепърва ще се превежда.

# 568
didkapan, Say Yes Enterprise май е трудно откриваем за сваляне. Преведен е само до 23 епизод и до там го има и по торентите. Гледам, че в Doramaland има само един сийдър, та е малко съмнително до колко може да се сваля.
Ох, знам, знам, снощи до посред нощите съм се ровила, но без успех. Аз съм съгласна и на първите 6 епизода де  Mr. Green (първата история). Ще пробвам от Doramaland да си го дръпна.

# 569
didkapan я  да почваш да гледаш "The Holy Pearl" и не ми се услушвай. ААаааа  Hug

Шош,аз не вампирясвам, по-скоро ще се занимавам с духове по Чосонско време.Ама като се замисля и аз при зъбчетата, че нали съм аватарно с вампирчето Kim Hye-soo

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 21:19 от Tuon

Общи условия

Активация на акаунт