Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 722
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • MJF
Хи, хи  Joy. Е то така, "по-стерилно" се получават народните ритми като се изпълняват от такъв хор.  Laughing
Танца ме  ooooh! Joy. Като го гледах се сетих как по нашето черноморие сега нали е пълно с фолклорни фестивалчета по градчетата. Та на такова случайно попаднах на полски тийнове танцуващи  на "Цигански напеви".  Joy големи образи бяха, толкоз да не им се получаваше, хич не им идваше от вътре.
2в1 , защо "пак", какво друго "наше " са правили тез корейци? "Манджа с грозде" им се получава, особено фона и реквизита по клипа  но е  Laughing.

# 586
Сега 2в1 ще  извади корейската версия на "Излел е Дельо хайдутин"  Mr. Green

# 587
Пускали сме го и преди Smile

Джелем Джелем

# 588
  • София
И аз приключих с I do, i do и мога да кажа, че като цяло сериала ми хареса - забавен, позитивен, с прекрасни актьори и хубав  край. Една много красива Ким Сун А, която толкова добре се справи с ролята на дизайнер на обувки, роля точно като за нея. Младият Lee Jang-Woo достойно и партнираше.Освен  татко Park Yeong-Gyu много ми хареса играта на Jo Hie-Bong, и двамата големи образи.

Сега съм на Fashion King и се наслаждавам на прекрасната игра на Yoo Ah In. Никак не му върви на това момче, все едни неприятни неща му се случват.

И нали е петък, едно не много познато, но много талантливо момче Wink

Скрит текст:

И едно много познато, и много талантливо момче Embarassed.

Скрит текст:

2в1, не бях я чувала тази версия, но ми харесва Hug!

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 22:05 от freedoms

# 589
Това първото ЛЕД Епълче ли е newsm78

# 590
  • MJF
Ха, ха Clover веселяци  Joy. Но в това второто изпълнение трудно го улавям "нашето".
freedoms , мда . Jo Hie-Bong винаги гарантира  Laughing, вкл. и тук.
Fashion King е от добрите заглавия, но можеше и по-добре от страна на   knit.

# 591
  • София
Хи, хи  Joy. Е то така, "по-стерилно" се получават народните ритми като се изпълняват от такъв хор.  Laughing
Танца ме  ooooh! Joy. Като го гледах се сетих как по нашето черноморие сега нали е пълно с фолклорни фестивалчета по градчетата. Та на такова случайно попаднах на полски тийнове танцуващи  на "Цигански напеви".  Joy големи образи бяха, толкоз да не им се получаваше, хич не им идваше от вътре.
2в1 , защо "пак", какво друго "наше " са правили тез корейци? "Манджа с грозде" им се получава, особено фона и реквизита по клипа  но е  Laughing.
Те си мислят,че е мексиканска, затова е и в латиноамерикански стил.Но все пак ми харесват, и двете си ги имам.

# 592
  • София
2в1, от  Led Apple - последния  състав, австралийско корейче, говорещо 4 езика, единия солист Two Hearts.

И още една забавна песен на Clover, те явно харесват песни в такъв стил.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 22:22 от freedoms

# 593
  • BG
Здравейте, здравейте! Вече ще се включвам по-честичко. Simple Smile Започвам да наваксвам със сериалите, вече започнах Why Why Love
Привет, didkapan, като го изгледаш целия, дай мнение как разбираш финала, че там големи съмнения ме дерзаеха, какво стана на финалната минута.
ПП Да напомня само, че е ПЕТЪК Laughing Laughing

# 594
нощен гост,
Скрит текст:
Ако се чудиш дали Майк Хъ и жив, да жив е. Не съвсем здрав, но жив. И всички са щастливи Mr. Green.
Тук тайванците надминаха корейците. Всичко се случи не в последните минути, ами направо в последните секунди на последната серия. Да не казвам, че ми трябваха 3-4 гледания на конкретния финал, че да разбера какво точно стана  hahaha.

freedoms, аз на Епълчетата харесвам Time is up.

Едит: Е, не Joy "бащата" на Сун А ме разби при доктора newsm62 (перефразирам):
Докторе, то добре, че си доктор, ама точно такъв, дето всеки ден да гледаш под полите на жените.... rotfImbo

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 23:49 от 2в1

# 595
Здравейте, здравейте! Вече ще се включвам по-честичко. Simple Smile Започвам да наваксвам със сериалите, вече започнах Why Why Love
Привет, didkapan, като го изгледаш целия, дай мнение как разбираш финала, че там големи съмнения ме дерзаеха, какво стана на финалната минута.
ПП Да напомня само, че е ПЕТЪК Laughing Laughing
Ох, да ти кажа... чудя се и аз.
Скрит текст:
Иска ми се да вярвам, че е с хубав край, защото противното ще означава, че тя е  полудяла тотално. Защото първо дават как се затичва към него, но е просто мираж, но после като дават да се сблъсква в него има 2-ва варианта. 1-во, че наистина е бил някъде докато се възстанови напълно и като се е оправил я намира, или 2-то е, че тя от мъка вече не го вижда само като мираж, а все едно е жив за нея и си приказва, гони и закача с въздуха, което е още по-трагично, защото и двамата под различна форма са мъртви и живеят в съвсем друг свят. Така, че много ми се иска да вярвам, че е 1-вият вариант.

И нали е все още петък, се включвам с един сладур.  newsm53

# 596
  • BG
Скрит текст:
Значи приемаме, че е жив и това е Winkи аз така си викам, няма как баш тайванците такъв кофти край да ни сервират.
didkapan, много одобрявам петъчния ти отчет Peace

# 597
Здравейте, днес съм на тема Dancing with the stars Korea, направо ми събират очите корейците от танци. Но милите на повечето не им се отдават класическите и латиноамерикански танци. Как ли не ги третират мъжете милите на тренировките, но изправената стойка с мъка я докарват.

Chansung (2PM) - Cha-cha-cha & Pasodoble:

Moon hee jun - Vienna waltz:

Обаче я гледай какво правят тук, направо ми напълниха душата:

Беше ми много интересно, че тръгнаха по улиците да се рекламират, на нашите не им е дошло на акъла да го направят това. Със сигурност рейтингът в предаването щеше да им се вдигне.  Mr. Green

# 598
 Party SuperJunior - Sexy, Free&Single

# 599
  • MJF
With Love

Подходящ за любителите на жанр романтика с афинитет към поезията. Последното понеже особено към края стават големи поетични/имейл рецитали. Някъде към 8-ми епизод се позагуби романтиката а и бих го намалила с 2 епизода.  Mr. Green ще доживея ли да кажа, че не ми достига бройка на епизоди?! Wink Laughing Чаровни 2 главни образа. Тя и Той имаха по един досадник около себе си, единия от които прекали от всякъде и не ми хареса въобще,  че сценария го пусна " да си ходи" ей така безнаказано. Takenouchi Yutaka по това време 1996 е бил като недохранен  Confused. Извода от заглавието е че 1996 вече е имало интимни връзки заформящите се благодарение на нета и най-вече, че компютъра трябва да си е личен , да се ползват пароли, да не се оставя не блокиран и т.н.  Simple Smile  Абе модерно заглавие  Simple Smile

Scatter живнал така да се каже. 2в1, последните 2 серии на сравително  по-свежа глава ги е писал  knit

Tuon , изненада ме картинката ти. Каква е тази юрта?

Общи условия

Активация на акаунт