Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 741
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Chansung каквото и да танцува, добре изглежда yes. Ама аз съм признала, че 2 РМ-ковците са може би едни от най-добрите танцьори в к-рор индустрията в момента.

Фантомът още не съм изгледала сериите от последната седмица. Добре са се стегнали сценарист и режисьор, че щеше да е грехота да пропилеят таланта на този отличен актьорски състав.

offtopic

Скрит текст:
Да ви представя новия член в нашето семейство Mr. Green

Арес

# 601
... ще доживея ли да кажа, че не ми достига бройка на епизоди?! Wink Laughing
Като почнат да ги правят по 5-6 епизода и по корейски да претупат края.
 Mr. Green На мен Wanida ми беше с недостатъчно епизоди.Можеше още няколко бала да има. Rolling Eyes

Шоши, това е казакстанска юрта.Всъщност подобни юрти се използват в повечето азиатските номадски народи (главно в централна Азия), но в зависимост от средствата може да са по-големи или по-пищни. В повечето случаи се използва от овчари и кострукцията е сглобаема и покрита с платно изтъкано от овча вълна без украса.Има с декорация и такива, които не се местят. Украсата е интересна, защото в повечето случаи използват стилизирани 5-те елемнта - огън,вода,земя,метал и дърво или зверове - дракон,тигър,лъв, както и свастика или небесни елементи, а всичко това е, защото смятат, че това носи защита. Често срещани са и геометричните елементи или части от животните (рог, крило,муцуна.)
Вдъхнових се от  киргизките филми (нали гледах цели два  Mr. Green),а и наскоро се запознах и с най-големия мол в Казакстан (Han Shatir mall )- отново във формата на юрта.Въобще доста популярна форма, защото предлагат и хотелчета,по-скоро бунгала от този тип.

Юрта от вътре (още), а така трябва да са разположени мебелите вътре.
Едно клипче за строежа на юрта Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8FCXuv6AiAc

2в1, леле, че е пухчо.Да го намачкаш от мен  Hug
Ама ако си няма собствена колибка се предлагат и юрти за пухчовци.

# 602
  • MJF
Да е жив и здрав и дълго да ви радва пухчо Арес.  Laughing как симетрично се е украсил! Порода?
 Joy колибката юрта е много фешън.

Tuon , последно юрти от близо гледах в корейско-монголски и в казакстански филм. Последния ще да е от твойте препоръки но  Blush заглавия абсурд да кажа. Та, впечатли ме аерацията и в двете юрти. Самата конструкция от това което успях да видя във филмите , точно горе долу в центъра на покрива, над "кухнята" , както и на твоята схема . В корейско-монголския понеже дадоха и самия градеж.

Scatter
Скрит текст:
То съшиването с бели конци си продължава но поне малко забързаха сюжета в тези 2 епизода

Мда.  Mr. Green. Напоследък ги "кастря" заглавията до към 5 епизода. Добре че не съм редактор  Joy

# 603
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили дами сега изгледах филма БАД ЛОВЕ  хареса ми пак ще ви помоля да ми препоръчате много завладяващ с красиви герой и с голям бзджет комедия -драма .ИСКАМ да ме остави без дъх и се доверявам напълно на вас ще съм ви много благодарна .
Много се радвам ,4е ви има 4е като се заровя из замунда и се гъбя мерси предварително

# 604
  • DE
Баси и якото, колко общи интереси имаме, радвам се че и тук има кучкари. И аз съм такава Grinning 2в1, каракачанка или азиатец е?
Аз в момента имам малки които са горе-долу колкото Арес, големи са сладури.
Наистина Ту Пи Ем са от най-добрите танцьори, много ги харесвам, тъкмо днес си гледах стари изпълнения и практики и на моменти направо може да ти настръхне косата от синхрона който имат

И Шайни

# 605
Да е жив и здрав и дълго да ви радва пухчо Арес.  Laughing как симетрично се е украсил! Порода?
.............................
Порода - каракачанка. Ще го правим пазач, макар че сега горкият едвам си стои на краката все още Joy.

дането, живеем до гората и винаги сме имали куче и котка. Котката заради змиите, че иначе идват в двора Mr. Green. А кучето заради децата, да се научат да се грижат за някой и да му се радват. Пък и винаги е по-спокойно като има кой да лавне в двора  Wink.

*АДРЕНАЛИНКА*, ако искаш пробвай Lovers или Secret Garden, а ако искаш по-тежка и сълзлива драма с актьора от Bad Love виж Sad Love Story.

# 606
*АДРЕНАЛИНКА* пробвай Winter sonata - това е точно от типа сериали при които ти се свиват коремните мускули от любовта между двама души. Старичък е, от 2002, но е класика в жанра. Simple Smile
2в1 честито ви! Само хубави емоции ви пожелавам с новият член на семейството. Simple Smile

# 607
Шоши, в Svet-Ake строяха юрта, но на бързо и не показваха много.В тубата има клипчета за строежа и обяснения.Интересно е.
А коя е корейско-монголската продукция?

Аз ако можех щях да натиря съквартиранта и да мачкам кучо ежеминутно. BlushДобре, че няма да ми падне в ръчичките.

# 608
  • MJF
Да направя реклама на "разширеното търсене" ,взе че ми откри от воле писанието. Desert Dream/Hyazgar e монголско- корейския а казакстанския не е Svet-Ake.
В "моя" казакстански помня че разказаха една любовна история с крадене на булка. Градско чедо, се запиля в дън гори тилилейски уж да посети родата на възлюбения, пък там настана  една голяма трагикомедия   ooooh! Mr. Green , пищен бит и култура и я откраднаха погрешно и се оказа у друг жених - овчар  и точно в една юрта живееха. Филма не е лош. Обаче как се казва ми е мистерия  Embarassed а и мисля че не съм го писала тук  Thinking

# 609
  • София
  2в1,честито кутре, да ви е жив и здрав и голям да порасне.Аз понеже съм сама,а преди няколко нощи обрали съседите отдолу и пускам нашия да пази снощи.Какво ти пазене, не ме остави да спя, цяла нощ шари из апартамента,тропа с нокти, качва се ,слиза от фотьойла, така и не можа да се нагласи, жега му е.

Аз гледам в момента Big , Фантома и  I Do, I Do, на изчакване.

# 610

Mario Maurer за Volume Magazine
Скрит текст:

# 611
  • BG
И аз да се отчета, вчера изтеглих Couple breaking, и да не е нещо особено поне е само 4 еп. довечера мисля да ги изгледам Peace

# 612
  • MJF
Пусто любопитство. Експресно надникнах тук таме по  Time Slip Dr. Jin , за да видя какви ги върши Lee Bum Soo. В тази роля си е патентовал един смях, който ме  Joy. Опасен е тоз актьор  yes
Мярнах готов за мен Love Fiction и го отворих но бързо разбрах че не е за мен. Този режисьорски стил съм пас. Понеже го превъртях за 10-15 минути целия от любопитство към конкретни актьори, видях че не е лош за жанра си.

# 613
Добър ден.

На всички стартирали нови японски дорами им падат рейтингите, абсолютно всички. Само една продукция обаче качи с повече от един пункт рейтинга си и това е Beginners!. Друго си е да имаш едно палаво Джони в главна роля. Тайске, Тайске... Голям смях има с него. За мен в жанр - комедия това заглавие е много добре издържано, забавно е и ме отпуска, и радва. Дано му дадат на героя на Фуджигая-сан да види скоро нещо "повече", че горкия не го виждам до финал. Как само му шарят очичките и какъв дяволит поглед има.
Kuro no Onna Kyoushi стартира в петък. Страхотен старт и за тази фикшън-дорама. Интригуващо начало. Кенто Ямазаки, Тайко Катоно, Юдай Чиба, Хокуто Мацумура и мъничкия Юкито Нишии. Мястото ми в този сериал е трети ред от към стената, втори чин.

# 614
  • Bilbao España
Здравейте,приключих  The Moon Embracing the Sun наистина си е романтика  Wink и толкова любими ИКЕ,че се чувствах като дете в магазин за лакомства  Joy в последните серии сценариста се увлече малко с кръвопролитията  Crossing Arms,но ще му простя все пак краят беше щастлив  Mr. Green
И аз съм любопитна за Couple breaking ,така че ще надникна и там преди да съм започнала маратона с Jumong  Wink 2в1 честито дребосъче  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт