Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 598
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

Мира, жалко, че няма О  Sad Но както Кляш ти е казала, не е задължително всеки месец да е така, още повече, че вече веднъж си забременяла нормално. Хормони изследвала ли си?

no

# 136
Мира, дори и така да е, пак не е сигурно, че изобщо имаш ЛУФ

Тинки, някъде трябва да имам координатите й, ще потърся утре и ще ти ги дам. Може да погледнеш на сайта им, там също има телефони, на които може да си уговориш среща с нея Hug

Мерси   bouquet, ако имаш възможност ми ги пусни, най-вероятно ще ги пускам др месец, че този няма да имам финансова възможност с мойто миткане този месец по чужбина...Simple Smile

# 137
  • София

Мира, жалко, че няма О  Sad Но както Кляш ти е казала, не е задължително всеки месец да е така, още повече, че вече веднъж си забременяла нормално. Хормони изследвала ли си?

no

Пусни най-добре едни хормони между 1-4 ден от цикъла. Дори и да се стигне до стимулация, щом все пак си направила фоликул 13мм, най-вероятно и съвсем ниски дози лекарства при теб ще свършат работа, но трябва да се види как са хормоните, всъщност предполагам  твоят доктор ще ти го пусне като изследване преди да предприеме каквото и да е.

# 138
Mира, сега ще те сваля от коня като ти кажа че от стимулацията можеш да се докараш с ЛУФ hahaha предния цикъл имаше ли хубав фоликул, какво ти каза док Thinking на мен ми беше изписан клостил и ме беше доста страх че трябва да правя стимулация, но моята док е на коренно различно мнение от разпространените и въобще не го причислява към 'безкрайно вредните препарати' както го изкарват повечето, така че аз съм за, това което ми изписа обаче в комбинация с клостила беше и инофолик, те са за хубави фоликули Rolling Eyes даже сега се сещам че и в темата доста циврих, че ще се прави стимулация, обаче толкова много деца са проплакали благодарение на него, така че не тръгвай със страха, ако си вярваш на док- слушай си го и си следвайте схемата Peace аз макар да нямах никакви фоликули, имам предвид като големина, док ми каза да си действаме и ми връчи рецептата за клостила, в случай че не стане, тъй че наистина смея да твърдя че не трябва да се вярва само на форуми и истории от познати- ако това е твоя док, действай Wink

ПП за тръбите- не казвам че е 100% надежден метод, но моя много близка приятелка след рутинен преглед при Давидков си излезе с диагноза запушени тръби, явно техниката му наистина е добра, защото точно където й е казал че е 'стопа', точно там се е оказал на цветната снимка, ако ходиш при него ми е мисълта вероятно ще прецени дали има нужда от снимка незнам или да пробваш да идеш да чуеш мнение...

и в крайна сметка- нали знаеш- секс му е майката hahaha докато няма леля има надежда Hug

# 139
  • Варна
Светле, ги пусна, веднага щом док прецени. Реших, че няма да ходя на своя глава, но по едно време ми минаваха такива мисли през главата  Thinking
Тед, в миналия цикъл на 14 ден нямаше никой, а тестовете за О, станаха положителни на 20 ден. В този МЦ се видяхме на 9 - ти ден с един фоликул 13 мм и надежда да порасне. Днес обаче се оказа, че е останал на същите размери.
Сега стискам палци спермограмата да е в ред ...

# 140

Слънчице, честити ти 2 чертички! Hug  Пожелавам ти една хубава и лека бременност и сладко, пухкаво бебче!

Луничка, чудесни новини!  Hug

Мира, дано скоро да видиш 2-те чертички със или без стимулация!  Praynig Hug  Иначе за цветната снимка преди това и аз съм чула, че е задължителна.

Много  Hug  на всички!

# 141
Мира за коректно преценка в едни цикъл се ходи 3 или 4 пъти ФМ. Аз ходих на 3 ден от цикъла за да видим имали задържан фоликул, след това около 10 ден , после на 14 и към 18 ден. 
Иначе е добре да направите първо СГ и ако всичко е ОК тогава ЦС и друго каквото е нужно, хормони изследвани ли са ти ?

# 142
Слънчице честити две чертички! Лека бременност!
Таси честита зелена светлина! Дано скоро ни зарадваш с положително тестче и 9 месеца по-късно с ревящо бебче Hug
Мира дано всичко да се случи по естествен начин! Както е писала Теди секс му е майката hahaha Стискам ти палци
Кукле не мога да те разбера. Аз пък нямам търпение вече да ревне моето бебче и да си го гушкам. Честно казано сега изпитвам по-голям страх дали всичко ще е ОК. Мисля си, че като се роди вече инстинкта си знае работата. Всички ще се справим Hug

# 143
Мира много Hug Hug Hug Знаеш ли,от лекар знам,че може да нямаш всеки месец ову,и е нормално,което и мен ме учуди,но не спирай да вярваш,нека Господ е с теб и ти помогне да стане по най-бързия и лесен начин Praynig Peace fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Теди,то чак такова следене стриктно е силно казано,просто реших да видя дали Метфогамата ми е помогнала за кистичките ,това беше по-големия мерак,и го съчетахме и с фоликула който се видя
Ти как си,как я караш в тая жега с тумбака  bouquet Joy

Луни,надежда винаги има,но като се знам как все всичко с доста трудности става ме съмнява,че сега е станало толкова бързо newsm78

Ееееех,завиждам на тези,които живеят на морето в жегите smile3534 newsm44

# 144
Момичета,как издявате в тая жега... ooooh!Аз на работа съм добре с климатика,но вкъщи мъжът ми не ми дава да го пускам вечерно време,за да не настине Mr. Green,само нощем,и вечер ме хваща секлета отвсякъде Twisted Evil.
Искам да пожелая късмет на всички НЕчакащи-Nikitto,tasy,Svetlanica,Боби,pep.si,Поли,и други,които не са писали отдавна,но знам,че също са в списъка-Трой,Вики,Тота и др. fingerscrossed!Мира-и на теб късмет другия месец-да имаш една хубава овулация,със или без стимулация,и да я използвате по предназначение fertilization Grinning.
Боби,недей и ти с тази нагласа,че стават трудно нещата-някой път стават съвсем от самосебе си! Hug

# 145
  • Варна
Светле, ги пусна, веднага щом док прецени. Реших, че няма да ходя на своя глава, но по едно време ми минаваха такива мисли през главата  Thinking
Тед, в миналия цикъл на 14 ден нямаше никой, а тестовете за О, станаха положителни на 20 ден. В този МЦ се видяхме на 9 - ти ден с един фоликул 13 мм и надежда да порасне. Днес обаче се оказа, че е останал на същите размери.

Мира, и аз бях чела (за съжаление не мога да намеря информацията отново), че с напредването на възрастта не е съвсем задължително да има О всеки месец, което ми се строи доста разочароващо. И това съвсем не значи малко преди климактериума ами съвсем в детеродна възраст. В абсолютния идеален случай има всеки месец О, което най-вече можело да се случи на млади момичета, които скоро са получили менструацията си. Преразказвам долу-горе какво четох. Изненадах се много. Така че не се отчайвай толкова бързо, може да се окаже даже нормално, че е нямало О. Предполагам, ще се изяснят нещата ако засечете още 1-2  месеца. А дай Боже следващия път и да не се налага да засичате каквото и да е, а да изчислявате термин Wink Пък ако намеря статията ще пусна линкче Simple Smile

# 146
  • Варна

Мира, и аз бях чела (за съжаление не мога да намеря информацията отново), че с напредването на възрастта не е съвсем задължително да има О всеки месец, което ми се строи доста разочароващо. И това съвсем не значи малко преди климактериума ами съвсем в детеродна възраст. В абсолютния идеален случай има всеки месец О, което най-вече можело да се случи на млади момичета, които скоро са получили менструацията си. Преразказвам долу-горе какво четох. Изненадах се много. Така че не се отчайвай толкова бързо, може да се окаже даже нормално, че е нямало О. Предполагам, ще се изяснят нещата ако засечете още 1-2  месеца. А дай Боже следващия път и да не се налага да засичате каквото и да е, а да изчислявате термин Wink Пък ако намеря статията ще пусна линкче Simple Smile

Ето цитат: Би било чудесно, ако идеалният случай, за който споменахме в началото, беше факт – т.е., ако жената овулираше всеки месец. За съжаление, това не е така. Без да е налице никакво болестно състояние, по-младите жени не овулират всеки месец, а около 11 пъти годишно. По-зрелите жени овулират още по-рядко. Това означава, че ако разширената фоликулометрия не установи овулация, този резултат може да се отнесе само към цикъла, по време на който са проведени изследванията. За да можем да твърдим, че при дадена пациентка изобщо не настъпва овулация, трябва да повторим фоликулометрията, понякога – и да я потретим.

Ето и линка, който четох: http://www.koog-vma.com/statii-24.htm

# 147
Креми30 ,аз също чак неисках да го повярвам и немога да си го обясня защо става така,но......явно наистина има нещо вярно,важното е все пак да имаме ову и да го нацелим когато му е реда,а това ще стане,Мирааааааа,да знаеш,ще стане,щом сме родени на таз земя,значи ни е писано и да бъдем майки,въпрос на време и съдба е Hug Praynig

# 148
Мира, вие си работете въпреки всичко! Стискам палци другия месец всичко да е блестящо!  Hug
Слънчице, честито и от мен! Hug Желая ти лека и безпроблемна бременност!

Днес при мен ново 20 - забелязах през деня, че са ми излезли някакви пъпчици, много ситни, дори не са червени...по-скоро стоят като релеф на кожата и ако не се вгледаш няма да ги забележиш. Има ги по китките ми и по лицето. Не ме сърбят, не ме дразнят, но не знам от какво са. Снощи ядох пъстърва на скара,а сутринта в 7ч прекарах 15 мин на слънце докато си пиех кафето. Според вас опасно ли е? Предполагам няма опасност да съм се натровила, щеше да ми е лошо, да повръщам, предполагам? Дали е от тези 15 мин на слънцето?  newsm78 Да хуквам ли пак по докторите?  ooooh!

# 149
  • София
Златенце, на мен от слънце точно такива ми излизат, но в последствие започват и да сърбят доста. А някаква нова козметика да си ползвала? Както го описваш е най-вероятно алергична реакция и надали е нещо сериозно, но все пак за да си спокойна най-добре се консултирай с лекар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт