Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 606
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Злати не ми се е случвало това,но ако не започнат да ти завяхват и се появят нови по-добре да се консултираш с лекар Hug

Луни,не че ми е такава нагласата просто си се знам,пък ако стане по-лесно добре дошло Heart Eyes

# 151
  • Варна
Милите ми сладурки, благодаря Ви за подкрепата, от сърце  Hug Мъжо е нощна смяна тази седмица и няма бебеправене. Иначе ще ходи сам да си изследва общаците, пък да видим  Praynig Дано уреаплазмата да не ги е убила, че сега в този филм се вкарах  ooooh!

# 152
  • Пловдив
Златенце, според мен на първо време се успокой! Мисля, че нищо ти няма и е обикновена реакция на кожата. При мен мине замине и все има по някоя пъпчица. А и сега си податлива на реакции. Ако нещо се задълбочи попитай лекар, че да ти е мирна главицата  Hug

# 153
Тинки, не съм забравила за телефона на Балтаджиева, още вчера проверих, но за жалост го нямам, имам само на лабораторията. Ако искаш него ще ти пратя на лични, но според мен е по-добре да се обадиш в клиниката, за да си уредиш час.

Аз днес бях при генетичката ми, стиснете едни много, ама много силни палци, че идния петък (най-рано) чакам поредните страшни изследвания  Rolling Eyes Аз нали съм с хомозиготно носителство Т/Т на МТХФР (неусвояеост на фолиева), та сега се сетиха, че трябва да тестват мъжо за същото. Ако и той е такъв носител, спукана ни е работата...трябвало да пробваме, докато гените се напаснат като хората, а ако не - аборт след аборт  ooooh! Та така, сега пак чакаме и мислим може ли да сме чак такива къръци да му се не види  #Cussing out Друго няма да пускаме, а аз при +тест подпуквам вливки с интралипид, аспирин всеки ден и хепарин през ден. Обосновано ми обясниха що през ден трябва да бия и поне вече се разбрахме.  Mr. Green

# 154
zuzi_79 ,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig
луничка, за изследването ФМ  fingerscrossed Praynig
Цитат на: svetla81
Златенце, на мен от слънце точно такива ми излизат, но в последствие започват и да сърбят доста. А някаква нова козметика да си ползвала? Както го описваш е най-вероятно алергична реакция и надали е нещо сериозно, но все пак за да си спокойна най-добре се консултирай с лекар  Peace
Peace
Прегръдки за всички!  Hug

# 155
  • Варна
Креми30 ,аз също чак неисках да го повярвам и немога да си го обясня защо става така,но......явно наистина има нещо вярно,важното е все пак да имаме ову и да го нацелим когато му е реда,а това ще стане,Мирааааааа,да знаеш,ще стане,щом сме родени на таз земя,значи ни е писано и да бъдем майки,въпрос на време и съдба е Hug Praynig

Няма как да не я нацелим Simple Smile Важното е да сме редовни Simple Smile
Иначе при мен онзи ден дойде и третата менструация след К, отново точно на 28 ден и според докторите вече може. Но ние май няма да бързаме. Имам час за профилактичен на 27 юли чак, където смятам да пусна МБ и Ц и да си поговоря с док. Ако ме убеди, че всичко е ок и може, мисля, че чак тогава ще се замислим да я подхванем отново работата Simple Smile

# 156
Зузи много,много,много  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Peace и още повече  Hug Hug Hug Hug

Креми30  newsm10 smile3521

# 157
Браво Зузи, стискам палци да го няма мъжо тва чудо, че мн кофти. А защо през ден, как се аргументираха? За интралипида, ти да не си правила нови имунологични, или на база на старите резултати?

# 158
Ники, през ден клексан или фракси, защото само мутация във фактор Лайден (сама или в комбинация с други) изисква ежедневна терапия и никой от лекарите до момента не ми разрешава да бия всеки ден, въпреки моето настояване  Joy Всички казват, че това е терапията и толкова, другото било опасно за мен. Можело само да склонят да ми вдигнат дозата примерно на фракси 0.6 (аз бях на 0.4) Генетичката иска задължително всеки ден да вземам аспирин, като го започна месец преди да планирам бременност. Ако 2 месеца бебето не стане, спирам го и след месец пак го започвам.
Относно имунологията: не съм и няма да пускам нови, просто ще го вливаме ей така интралипида, за всеки случай, без да правим контрола на НК клетките. Док каза, че няма нужда от излишен стрес по вземане на кръв, треперене по резултати, като така или иначе ще направя 2-3 вливки, каквото и да покажат изследванията.

# 159
  • София
Зузи, стискаме палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover А неофолик мета не върши ли работа в този случай? Между другото и за мъжа е много полезна фолиевата киселина при бебеправене. Съветвам те да пиеш и Омега 3 (рибено масло) като хранителна добавка, в общи линии действа подобно на интралипида, но не толкова ударно, разбира се. Аз и сега си пия, освен витамините, то не че няма и Прегнакеър Плюс, които имат точно в добавка и блистери с Омега 3  Mr. Green, но си пия на един определен производител още от преди да забременея и сега си продължих така.

Креми, успех, мила  Hug

# 160
Zuzi, стискам ти палци и на краката си!!! Дано изследванията са с добър резултат (което силно вярвам)!!!
Момичета, като ви чета разказите как ви се развиват бебковците много хубаво ми става  Simple Smile Така се вълнувам с вас!!!

Action_Girl, ти как си? По-добре ли си?

Иначе при мен нищо ново. вкарвам си се във филми непрекъснато. Много ми е напрегнато. Сега пък се боря и със стомашни проблеми, не знам от хормоните ли е, от нерви ли е или съм хванала нещо  Tired Общо взето този път рухнах физически. Сега се моля да издържа до 03.07 и всичко този път да е наред  Praynig
 Hug-ви!

# 161
Светле, аз мета си пия от година почти вече, но ако и половинчо е същия генотип, фолиевата няма нищо общо, просто се групират алелите и е въпрос на късмет да не се нацелят онези мутанти smile3560 (ако ги има). Мерси за съвета за витамините  Hug

Табеа, стегни се в кръста, скъпа, нямаме право на отпускане! Гуш! Hug

# 162
Абе Zu, аз по принцип избягвам да се правя на компетентна там където нищо не разбирам, ама не е ли така: ако си носител на хетерозиготха мутация, значи си я наследила от двамата родители, та мисълта ми е - дори и мъжа ти да я има тази мутация, не би трябвало да е от толкова голямо значение. А и не са ли виновни хромозомни грешки които са несъвместими с живота за аборти (какви бяха - 21, 16 ...)
Знам че не вярваш в случайни неща, ама никой от лекарите ли не спомена, че може този път да е бил правилен с терапия, ама точно този път каръшки да се е случила случайна хромозомна грешка?
Sorry, със сигурност знам че правиш най-правилното да търсиш, ама това че проблема би могъл да бъде че и двамата имате МТХФР ми се струва излишно вкарване във филм.....но аз не съм и генетичка!
 Hug

# 163
Табеа, мила, има 3 генотипа за МТХФР: ТТ, СТ и СС, всеки от нас носи една от тези комбинации. Тук не става въпрос за това какво сме взели от единия си родител и какво от другия, а става въпрос за алели и групирането на частичките в тях при зачеването...така ми е обяснено и от Кременски. Ти говориш за онези тризомии, които в случая не се разглеждат. Въпросното ТТ носителство е кофти, защото при него почти липсва ензимът, който разгражда фолиевата и ако това се  случи и при двамата родители явно рисковете от повтарящи се аборти са големи. Днес четох за много жени само с МТХФР, които не могат по няколко пъти да износят. Относно случайностите - не мисля, че точно това се случва при мен, защото толкова много си приличат абортите ми, че просто няма съмнение, че  се случва едно и също нещо. И без хепаринова терапия направих в същата седмица по същия начин аборт.

# 164
Тинки, не съм забравила за телефона на Балтаджиева, още вчера проверих, но за жалост го нямам, имам само на лабораторията. Ако искаш него ще ти пратя на лични, но според мен е по-добре да се обадиш в клиниката, за да си уредиш час.

Аз днес бях при генетичката ми, стиснете едни много, ама много силни палци, че идния петък (най-рано) чакам поредните страшни изследвания  Rolling Eyes Аз нали съм с хомозиготно носителство Т/Т на МТХФР (неусвояеост на фолиева), та сега се сетиха, че трябва да тестват мъжо за същото. Ако и той е такъв носител, спукана ни е работата...трябвало да пробваме, докато гените се напаснат като хората, а ако не - аборт след аборт  ooooh! Та така, сега пак чакаме и мислим може ли да сме чак такива къръци да му се не види  #Cussing out Друго няма да пускаме, а аз при +тест подпуквам вливки с интралипид, аспирин всеки ден и хепарин през ден. Обосновано ми обясниха що през ден трябва да бия и поне вече се разбрахме.  Mr. Green

Мерси, Зузи! Ще звънна направо в Малинов. Стискам голями палци и на ръцете и на краката Simple SmileSimple SmileSimple Smile всичко с изследванията, които чакаш да е ок.
За колко време излизат, резултатите от имунологичните?

Общи условия

Активация на акаунт