Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 626
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Зу , толкова си умничка и толкова си борбена! Признавам си - чета ви и нищо не разбирам, но съм убедена в едно - ще се справиш мила! А сега силно стискам палците изследванията да са с възможно най-добрите показатели!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 166
Благодаря за подкрепата! Дано всичко е наред вече...днес се върнах в кошмара с изследванията от преди година, бях позабравила гадното чувство Crazy Мисля си за предстоящата почивка и за това, че каквото и да стане имам прекрасен и любящ съпруг и някога и по някакъв начин ще се измъкнем от това блато Mr. Green

# 167
Момичета, от няколко часа чувствам напрежение в корема и стана твърдичък. Нямам болки. Незнам това газове ли са или контракции.  Tired Дано да е първото...

# 168
Мименце,глътни едно Но-Шпа и си почивай! Peace
Оф,Зузи,това "аборт след аборт" хич не звучи добре... ooooh!Дано гените на половинката да са изрядни Praynig.Стискаме палци разбира се! fingerscrossed
Креми,успех при зелената светлина! Peace

# 169
Zuzi, за мутация като моята - хомозиготно носителство на 4G/4G също повечето док казват всеки ден фракси..според твоите генетици това не е правилно, така ли? А иначе, това с фолиевата и аз го имам, пфу, да не излезе тва най-гадния вариант, а..
Светле, ти по колко рибено масло т.е. по колко таблетки на ден пиеш и от коя марка?
Мименце, ако така продължава отивай на док, не мисля, че от газове се втвърдява корема..

# 170
Zuzi, мила, и аз се моля да са наред изследванията! Стискам ти палци и ти пожелавам от все сърце да имаш късмет! Praynig Flowers Four Leaf Clover Силни  Hug  от мен!

Мименце, не се притеснявай; аз май някъде четох, че можело да се получат някакви контракции по-рано, но да не са опасни. Дано все пак да мине бързо, а ако се притесняваш, звънни на доктора. Hug  Между другото, аз също усетих стягане днес, дали не ме стискаха малко дънките, не знам...

Табеа, благодаря ти, че питаш за мен! Аз не исках да пиша тия дни, понеже ми е все още малко кофти. Но в крайна сметка малко по малко взех да се успокоявам, че каквото е писано, то ще стане и аз едва ли бих могла да променя нещо. Не искам да съм така негативна и подтисната. Осъзнавам, че досега нито веднъж не съм се зарадвала истински, че съм бременна - все притеснения... Говорих си с майка ми по този въпрос и тя смята, че просто много рано съм забременяла след К и още не мога да се оттърся от мисълта за него, трябвало е да си дам повече време. Не знам дали е права, но ми дотегна. Спирам да си мисля за симптоми и почвам да очаквам с нетърпение първите ритничета. В началото на юли ще си взема направление за ЖК и ден-два след това отивам на АГ-то. Дай Боже всичко да е наред...  Praynig
Табеа, ти опитай да си почиваш повече сега, ако не ти е добре, вземи си болничен, но се пази. Аз в началото бях болна и се чувствах много зле. Яж повече плодове, гледай някакви филми, отвличай си вниманието, мисли позитивно и бъди спокойна. Сигурна съм, че всичко е наред и на 3-ти юли ще чуеш само хубави неща  Praynig  Hug
В крайна сметка си взех Матерна. Чудих се, гледах, мислих, сравнявах с моите витамини( тези от чужбина, които пиех с малката - няколко години след това ходих пак там и взех една опаковка за снаха ми, но тя така и не ги пи и аз сега ги довърших) и реших да ги пробвам. Не знам вие какво мислите за витамините, но на мен в чужбина ми ги изписаха веднага, щом установиха, че съм бременна и казаха да ги взимам докато родя всеки ден по едно без почивка.
На всички ви пожелавам една лека и спокойна нощ! Много Hug

# 171
Ники, аз съм с 4G/5G, само за нея говоря. Въпреки всичко генетичката ми обясни, че PAI не прави чак такива проблеми с тромби, както Лайден. Ама се изказах и аз Joy Joy Joy

Интересното е, че никъде не намирам нищо за хомозиготно носителство ТТ при двамата родители Thinking

# 172
Action Girl, аз до седмия месец, даже началото на осмия...си пиех всеки ден витамини, аз само че бях на Pregnacare, без Омега, защото аз имам друго особено мнение за тия Омеги и смятам че трябва доста да се внимава  Laughing

Мименце, ако до час след като пиеш но шпа не ти се отпусне корема отивай на док Peace

Зузи, каква е тая работа - аборт след аборт ooooh! направо ми изправи косата като прочетох ooooh! дано не е така в крайна сметка Praynig

Луничка, гледам писала си за климатиците...аз не смеех да пускам да не настивам, днес обаче моя пусна в другата стая и сме разтворили вратите и общо взето от тази вечер дишам...навън не се издържа, немога да изляза на балкона цветята да полея Embarassed страшна работа е, зиморничава съм уж, ама то с тоя корем Blush

# 173
аха..аз понеже разбрах, че те били казали, че ежедневно се бие само при лайден, и за това..явно не Simple Smile

# 174
Зузи, стискам палци всичко да се развие по най-добрия възможен начин на изследванията!  Praynig
Action_Girl , дори и да е така, важното е, че го осъзнаваш и това значи, че можеш и да направиш всичко по силите си да промениш потока на мисли в положителната посока!  Flutter
Мименце, вземи си едно но-шпа и легни. Ако наистина не ти мине в близкия час отиди на лекар, за да ти е мирна душата.  Hug И не се панирай излишно, много момичета имат контракции в ранни седмици, ще ти предпишат магнезий и всичко ще е ок!  Heart Eyes
И да помоля за едни палчета утре, че съм на преглед!  Praynig

# 175
аха..аз понеже разбрах, че те били казали, че ежедневно се бие само при лайден, и за това..явно не Simple Smile

Да, така казаха, но всички коментари бяха направени на базата на моите изследвания.

Теди, не се диша без климатик, ужасно е Crazy

Мименце, ако трябва се обади на док, докато още не е станало много късно, може да не си е легнал и да ти вдигне.

Благодаря за подкрепата ви, аз също се надявам всичко да е наред и да не се налага да стискам повече зъбите и да губя бременности Rolling Eyes Praynig

Златенце,имаш палците ми!

# 176
Зузи,това с абортите е наистина ужасяващо,и на мен ми беше казала мойта "специалистка"-гинеколожка,че ако проблема излезе в пола на бебето трябва винаги като е момче да се прави аборт и аз направо онемях и се оцъклих,и сега като прочетох и ти какво си писала и направо отново настръхнах,затова дай Боже всичко да е наред с резултатите на мъжо ти,искренно го пожелавам миличката ми Praynig Peace fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug

Мименце,не мисля,че е от газове или нещо подобно,изчакай,пий както ти е казала Луни но-шпа и ако не мине директно при доктора,и да знаеш почивката му е майката Hug

Тедка,и аз съм като змия,голям зиморник голямо чудо,ама то в тия жеги,макар,че аз вчера по едно време вечерта сложих къси чорапки и дълъг ръкав Joy но съм и понастинала,хремава,доскоро и гърло ме болеше и се пазя,кашлям и така

Action Girl и аз съм пила pregnacare  и Mamavit  

Злати и от мен мнооого Peace Peace Peace

# 177
Успех на прегледа утре Златенце !  fingerscrossed Чакаме те с хубав отчет знам, че ще е такъв.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Зу , звъннах на док, но само 1 път още в 21.00 часа. Възможно е това да са газове, които странно защо, не излизат?... До колкото разбрах контракциите идват като на вълни, а при мен е постоянно. Имам и леки болки. Пих но-шпа за 2ри път от 17.30часа насам. Дали пък не се напрягам нещо дето по цял ден седя седнала?  Rolling Eyes

Благодаря ви момичета, че ми дадохте съвети! Луни, Action_Girl , Теди, Ники  Hug

Боби при всяко едно положение утре ще звънна пак на док и ще го разпитам какво може би е. Дано утре да си  е всичко вече нормално! Пробожда ме нещо отвърте от време на време, дано но-шпа помогне.  Praynig

# 178
  • София
Поли, Златенце,  късмет  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Чакаме ви после да се отчетете  Hug

Мименце, казали са ти вече за но-шпа, дори и да са контракции би трябвало да има ефект. Аз още не съм разбрала как се усещат пустите му контракции  Mr. Green и не знам дали са нещо такова, но спокойно може да е и от газове, в ранните седмици, особено дкато пиех и дуфастон, имах много храносмилателни проблеми и коремът ми ставаше като балон понякога от газове, сега вече нещата се нормализираха.

Ники, пия омега 3 на now foods, американски са и продуктите са им с добро качество, пише че са минали контрол за тежки метали и т.н. замърсявания и съм склонна да вярвам, че е така. Пия по едно на ден откак съм бременна и ги комбинирам с обикновения Прегнакеър, иначе дозата е от 1 до 3, сега гледам да е минималната, а и по милиграми съвпада съвсем точно с капсулите от Прегнакеър Плюс, които принципно също се пият по 1.

# 179
Мименце,пробождания ще има,но важното е да не са постоянно и да няма кървене,сега почивай,а до утре дано всичко е отминало Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт