Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 574
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Куклеее, стискам палци да минава леко. Явно ще е скоро Simple Smile Не се притеснявай! Няма да си глътнеш грамтиката, ще видиш! Ще се мобилизираш и ще слушаш добре какво ти казват да правиш. Всичко ще е наред! Много силни прегръдки и кураж!   Praynig Hug Hug Hug

Дани, приятно моренце! Да си изкарате прекрасно!  Hug

Фея на зъбките, супер новини! Hug

Теди, още малко време имаш за сън и почивка - използвай го по предназначение!  Hug

Маре, честити хубави резултати!  Hug

На всичко много  Hug

# 466
Здравейтеее!  Hug
Да честитя и аз двойната радост на на Стелито! Да си ти живи и здрави и много много щастливи!   bouquet
Кукле, то всички така казват, ама както каза Зузи, като му дойде времето хич няма и да се сетиш за граматиките!  Grinning Всичко ще мине като по вода, ще видиш!  Hug Чакаме те с добрите новини!
Теди, и ти къде си се разшетала, я си се излежавай, че още малко почивка ти остана.  Party Пък и в жегите наистина си е рисковано да се излиза...
Браво на всички за добрите новини от прегледите!  Peace
Аз си чакам прегледа на 9ти, естествено с нетърпение отново. Embarassed Нещо имам чувството, че бълбукането понамаля тези дни, ама гледам да не психясвам.  Rolling Eyes Иначе се чувствам добре (пу-пу), малко са ми разходките, ама то в тая жега и с тая работа... Tired

# 467
  • Варна
Светле, приятно изкарване на почивката. Hug

Луни, стискам палчета и те чакаме на отчет. Praynig Praynig Praynig

Фейчке, много се радвам за хубавите новни. Hug

Теди, почивай си повечко, че то не остана. Hug

Кукле, бебчо май бърза да излезе и да се гушкате. Hug

Дани и на вас весело изкарване на моренцето и бебчо да не бърза да излиза, че още е раничко. Hug

# 468
  • София
Феичке, страхотни новини, все така да е  Hug

Кукле, явно скоро ще се гушкате  Grinning Дано всичко да мине по най-лекия начин  Hug

Чакаме Луничка на отчет  Praynig

Дани, не се притеснявай, ще се пазиш малко повече и всичко ще е наред  Hug Приятна почивка и на вас!

Аз на почивка, ама в хотела има интернет слънце  Mr. Green Иначе се съдрахме да обикаляме, днес до Мелник и Роженския манастир, а утре и до Гърция, до езерото Керкини, много по-добре ми е като се движа, а бебка си ме ритка, явно и тя си е добре  Grinning  Единствено взеха нещо да ми се схващат прасците сутрин, но такива проблеми имах и преди да забременея и пиех Магнум Антиспазми тогава за да се оправят, сега си купих един Магнерич и го започвам в минимална доза по 1 на ден, докато ми дойде прегледа другата седмица, тогава ще се консултирам, надявам се, че няма да навреди до тогава по никакъв начин.

# 469
Здравейте, момичета. Днес бях на преглед при втори АГ. Прегледа ме и каза, че не се вижда нищо нередно, все пак си направи труда да ми предложи кюретаж "ако съм искала за по-сигурно", но реших, че нямам нерви да се подлагам в момента на подобно нещо, а и доки ,при която обикновено ходя, каза че 100% дава, че ще се изчистя без да се прави нищо. За сега пия Метергин и в понеделник най-вероятно пак ще съм на преглед. Имам съвсем леко зацапване, но мисля, че е нормално. Не е никак обилно даже. Надявам се всичко да се оправи и след няколко месеца почивка ще започваме с изследвания, не знам от къде, но трябва да хванем от някой край  ooooh!
Честито на мамата с близначетата, да са и живи и здрави и пожелавам на всички ви да си имате и вие бебенца. Приятна вечер  Heart Eyes

# 470
  • Пловдив
Феичка, прекрасни новинииии  Hug Браво на беб  Heart Eyes

Теди, ще се пляскаме май  Thinking Я си почивай докато имаш време  Whistling

Маре,
честит ти именник! Да ти е жив и здрав   bouquet

Дани, приятна почивка и да се прибереш 2 в 1  Crazy

Кукле, стискай докато док си дойде, че иначе кофти! Бебокът да си постои на топличко още, че навън е още по-голяма жегааа  Crazy

Светле,
пий си магнезия и всичко ще е ок  Hug

# 471
Ето ме и мен!Благодаря на всички за стиснатите палци!!!Слава Богу,новините са добри Flutter,всичко си му е както трябва на бебчо-мозък,сърце,органи,кости,диафрагма...Единственото,което видя,че е малко извън норми,бяха увеличени бъбречни легенчета Shocked-каза,че 10%от момченцата го имат и след раждането,ако до тогава не са се нормализирали,се прави консултация с детски нефролог.Едва ли е нещо притеснително,може би ще се оправи от само себе си.Аз се притеснявах за сърцето най-вече.А тази д-р Павлова...все едно беше на състезание за бързо говорене Wink.За 15 мин.мина целият преглед и за това време наистина успя да види всичко.Ама ми се искаше да обяснява по-спокойно,а не толкова енергично newsm78.Другият път ще се опитам да си запазя час за д-р Атанасова.Та така стоят нещата,още веднъж ви благодаря,че мислено бяхте с мен! Hug
Кукле-смятам,че до утре ще си родила Party.Стискам ти палци!Дано да мине бързо!Много кураж!!!
Фейче-много се зарадвах на добрите новини при теб! Hug
Светле,Дани-приятна почивка! Peace
М.Л.,всичко ще бъде наред,сигурна съм! Hug

# 472
Дони, ми то ни да седиш ни да лежиш нали знаеш Laughing искам всичко да е чисто и готово, ама като се сетихме да правим ремонти в последния момент няма как да стане Laughing

Кукле, дано устискаш още малко кълките докато се върне док Flutter

Луни, браво за хубавите новини, а за това щом казват че не е нещо сериозно едва ли има смисъл да се тревожиш Rolling Eyes макар че като се знам...само ми вкарай мухата и край ooooh!

МЛ, според мен пробвай да се изчистиш сама..незнам... Hug

# 473
kukla_ta, щом си в добри ръце-няма страшно, всичко е под контрол! Hug  Two Hearts
Feq_na_z1bkite, честито добри новини! Само така!  Hug
luni4ka_77, браво и на твоят бебок!  Hug Мисля, че на следващата ФМ ще ти отпадне това притеснение, тъй като органите ще са по-развити и ще може да се даде по точна оценка!  Hug Добре си решила да отидеш при друг специалист, все пак колкото и да е добра 15 минути са си 15 минути.  Peace   
slanchice1fingerscrossed  Hug
tedy_e, добре си решила да си даваш повече почивки, че това с кръвното не е добре нито за теб, нито за бебето.  Hug
danip, весело изкарване и гледай да намалиш максимално транспортните средства, за да няма неприятни изненади!  Heart Eyes
svetla81Hug
Zlatencefingerscrossed Praynig за предстоящият преглед.
maresr, браво за хубавите резултати, дано и с цитонамазката ти са такива!  fingerscrossed

# 474
Добро утро момичета, аз влизам да видя за новини от Куклата, има ли си вестоносец и дали всичко е наред засега Laughing

# 475
  • Пловдив
Aaaa 2 в 1 сме още! Стискам яко кълките!!!  Joy Joy Joy Аз ще съм си вестоносец, ще си имам нет и ще ви пиша, ако Ивайло реши да излиза! Ама поне в юли да влезна, че да си е Юлско бебче!  Hug

# 476
Елизабет, на въпросът ти не му е тук мястото, защото тук се борим за бебета, а не правим аборти по желание.

Кукле, юли започва утре! Чакаме те, щъркелче и стискаме палците! Hug

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 12:17 от zuzi_79

# 477
Привет, момичета! Радвам се за хубавите новини, които чета! Нека те да стават повече и да няма никакви нови попълнения!
Малко новини и от мен, ходих на имунология вчера в клиника Малинов! След консултацията с д-р Балтаджиева, ме посъветва да видим резултатите от имунологията, които ще излязат на 06.07. (петък). След като излязат да направи спермограма, милото и да направя аз изследвания за кариотипи!

Кажете вашия опит от правенето на кариотипи! За спермограмата, знам че трябва да се прави след няколко дена въздържание, ако знаете повече инфо ми споделете. И още една молба, да ми кажете къде(клиника) сте ги правили тези две изследвания?

Благодаря Ви предварително момичета! Успех на всички Ви във всяко едно отношение!
  bouquet

# 478
Кукле, юнско, юлско- важното е да мине леко и безпроблемно всичко Hug Hug Hugсигурно това чакане влудява Embarassed

аз днес съм по- добре, пак ми прилоша де...ма нямаше как да не ида да избера тапети hahaha после му поспах и сега ми се ще да свърша нещо, обаче моя ме е наказал да лежа Rolling Eyes и май плана ми за остатъка на деня е готов hahaha

# 479
Интересно къде изчезнаха постовете на Елизабет и Луни  Thinking

Тинки, кариотип ние правихме в национална генетична лаборатория, но не безплатен (защото се прави от студенти). Ние си платихме по нормалния ред 220 лв за двамата. Можеш да го направиш и в Геника. Взема се кръв и резултатите излизат за около 3 седмици, зависи колко отпускари ще има сега лятото. Не е нужно да сте гладни, жадни и т.н. и кръв може да се вземе по всяко време.
Относно спермограмата, задължително в клиника по репродуктивни проблеми, защото трябва да се направи от опитен ембриолог. Сега виждам, че в Малинов си правила имунологията, там можете да пуснете и СГ. Въздържанието е от 3 до 5 дни, като най-добре е да са 3. Като се обадите в клиниката, те ще ви кажат най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт