Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 577
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета, всеки ден като чета темичките се убеждавам, че колкото и да ни е тежко, сме силни и ще се справим Simple Smile Вашата подкрепа ми дава кураж и сили, знам че ще успеем, просто съм сигурна! Луничка, всичко ще е наред, сигурна съм,  и аз продължавам да си чета февруарската тема и много им се радвам на момичетата, даже и януарската чета  Embarassed важното е да не спираме да вярваме, да се пазим, да си правим изследванията и да сме готови за предстоящите хубави мигове! С кюретаж или без, така е било писано, важното е навреме да се възстановим и да не отлагаме. Прегръщам ви всички много силно!

# 451
Здравейте момичета, много неща сте изписали, чета с широко отворени очи тази сутрин  Shocked

За всички мнооооогооооо  Hug Hug Hug Hug Hug само кураж, през всичко което е нужно ще преминем и ще сбъднем нашите мечти.

По отношение на само почистването, и аз се само почистих в 8 седмица (кухо), като преди да изпадне сака имах течове слабички кафеникави и малко по силни почти една седмица и два дена преди това по-силно течение, болки в последния ден мноого, ама се преживяват с няколко аулина  Mr. Green, един ден след като изпадна сака изпадна и още едно парче от него дето беше останало, и това беше, не съм пила нищо друго.

# 452
Благодаря ви много момичета за куража който ми давате. Пълнят ми се очите да знаете, голяма съм ревла.
Днес няма зацапване. Айде да е така и за напред и в четвъртак със супер новини да ви зарадвам. Praynig
Вчера бях като парцал, днес съм се стегнала вече благодарение на вас.
jane_anderson аз мила нямах смелост да се запиша в темата на февруарките и докато не мине другата седмица и е видя че всичко е наред също. Само ги четя момичетата и се радва, а ми е свито сърцето.
Благодаря ви още веднъж за подкрепата. Знам как се чувства сяка една от вас.

# 453
Здравейте на всички!
Първо честито на мама Стели за юнаците, да растът весели и щастливи, а на Стели бързо въстановяване.

На новите момичета кураж и вяра, че всичко ще бъде наред. Hug Hug Hug

Луни успех на ФМ и после на отчет.

Светле приятна почивчица.
Да ви кажа за вчерашния ми преглед, бебо е добре и върви точно по седмиците.Каза ми че главичката не притиска шийката, което е добре, а и тя не си   е променяла размерите. Hug
А МБ остана за следващия път , защото предната била повече от добра.

# 454
Браво за хубавите новини Феичке!!  Hug Да си растете все по план, безпроблемно и с усмивка на лице!  Hug

# 455
Честит празник на всички първо от мен Hug

аз днес имах много сериозно прилошаване...а бях в магазин с климатик...явно кръвното е откачило и ще си дремя на компа цял ден Laughing не че иначе много я свършвам... Embarassed

Феичке, браво за новините Hug

Луничка, хайде и ти да ни зарадваш Hug

# 456
Теди стига се тормози за това, че нищо не ти се прави. Ами почивай си, то още мъничко ти остава да си почиваш, че после като дойде бебка, бързо бързо ще се ободриш.  Mr. Green
 Дано повече нямаш грижи с кръвното !  Hug

# 457
Фея браво за хубавите новини от прегледа  Hug
Теди стой си мирно на дупето и недей шавай на вън  Heart Eyes

А пак аз да кажа, че и резултатите за хламидии ми е излезнал и е абсолютно отрицателен. Остана резултата от цитонамазката да разбера, ама той доктора го няма до понеделник, така че трябва да почакам още малко.

А и честит празник на всички именници и имащи именници днес   bouquet
ММ ми е  именник и до вечера след 3 седмици пости ще похапнем пиленце, че това повелява традицията за Петров ден Simple Smile

# 458
Ехее ,имаме си бебета!!!!Честито на мама Стели!!!Да са и живи и здрави момченцата!А на нея бързо възстановяване!!!Ето това е невероятно щастие -ти сбъдна мечтата си!!! Hug
Честито на всички празнуващи днес!Живи и здрави да са!
Табеа,честито сърчице!! Hug
M.L.,jane_anderson ,съжалявам ,че се записвате в темата-бързо да се измъкнете от тук в посока отчетните!
Луничка,чакам добрите вести! Praynig
Светле,весело да си изкарате в Сандански! newsm10
Feq_na_z1bkite,супер новини! Hug
Теди,какво искаш да правиш в 39 г.с.,душа???Почивай,че скоро няма да можеш Hug
maresr,браво за отрицателния резултат!
Слънчице1,стискам ти палци всичко да е наред-не се предавай!!!
Момичета,ние живот и здраве утре се каним да тръгваме за морето.Започнах вече да се чудя с кой акъл се навих ,особено след като в отчетната тема се роди първото бебенце... ooooh!Стискам си палци и се моля да се върна 2 в 1.Ако остава време ще ви наглеждам от там,а вие се пазете! Hug

# 459
Jane стискам палци да се възстановиш бързо и да нямаш голямо кръвотечение. Аз пих друг антибиотик за една седмица и то направо конска доза, но според мен е хубаво да го пиеш наистина поне за седмица и задължително и противогъбично. Контролен преглед тук всички ще ти кажем, че наистина е след месец. И аз се бях изтупкала рано рано, но ме видяха чак след първия нормален цикъл. Ако обаче имаш силно кървене и болки е добре да се чуеш с лекаря ти.
M.L.съжалявам, че се присъединяваш към нас мила. Силно  Hug Аз също те съветвам да те види втори доктор, за да се прецени точното ти състояние и дали имаш нужда от изчистване или сама ще успееш. Както Кляшчето бих ти препоръчала същия лекар, той е и мой. Просто ако решиш да се обаждаш кажи точно какъв е случая, за да те приемат по спешност и вмъкнат между другите часове. Така поне ще си спокойна и ще знаеш какво се случва с теб. Знам, че в момента си в паника, но може нещата да протекат леко при теб. И аз в началото се измъчих докато отхвърлим извънматочната и очаквах какви ли не кръвоизливи и болки, че чак не можах да повярвам как ми мина за 3-4 дни и се равняваше на 1/5 от нормалния ми цикъл като преживяване. А две седмици след това дори засякох и ову. Така че има и по-леки случаи. Wink
Тери мила опитай се наистина да стигнеш до някоя лаборатория и да пуснеш едно ЧГХ. Не може така да те шашкат с такива диагнози. Ти засече ли ову този месец или просто решихте да си пробвате. Колко ти е нормалния цикъл?Малко не ми се връзват сметките при теб, защото за съжаление с теб споделяме една и съща дата за лошото преживяване и не виждам как може да си забременяла след като при мен ову беше едва преди 6 дни, а и цикъла си ми дойде като по часовник като даже ову-то избърза и ако сме хванали яйцето то ще стане ясно чак след седмица, така че или твоя цикъл трябва да е много къс и всичко да се случва много бързо или не знам какво са видяли newsm78
Светленци благородно завиждам за твоята почивка. Нашата се прецака тотално, че на половинката не му дадоха отпуска и ако ходим някъде то ще е най-рано към края на юли. Ядосахме се, че и другата седмица ни е годишнината от сватбата и си правехме традиция да ходим на море, ама явно няма да го бъде тази година. Опитвам се да не го мисля много, че тези дни и на работа ме поизнервиха пак и въпреки всичките ми положителни нагласи пак доста се ядосах, явно не съм задобряла толкова със самоконтрола.
Тези дни се опитвам да съм в душевен мир със себе си. Просвещавам се как да гоня всичко лошо и негативно около мен и до някъде има резултат. Реших да си почина тези две седмици от доктори и изследвания. Нищо няма да правя сама. Ще чакам другата седмица какво сабя ще покаже така че стискайте палчета да видя двете чертички.
Много момичета изпускам, но тези дни едва смогвам да ви изчета вечер преди лягане, че все късно се прибираме с тези вечерни разходки и нямам време да пиша. Тъжно ми стана като видях колко нови попълнения има Cry Дано скоро има положителни тестчета.

Съжалявам, че и при теб се е получило на-лошото. Ами не не сме се пробвали дори хич, аз вече писах, че нямаме обяснение на случилото се. Дори не ми е дошло след абразиото, само ми зацапа
на два пъти. Много ще е гадно, ако не са ме изчистили хубаво защото може да стане нещо страшно или възпаление или запушване на тръбите.
Наистина на този етап няма как да пусна хормона, просто и в по-голям съседен град да отида пак ги пращат до София или Пловдив и пак ще чакам една седмица  Sad
 Hug  Hug
БЛАГОДАРЯ на всички момичета за подкрепата!!!!!!!!!!!

# 460
Мацки извинявам се, че нахлувам в темата ви, но знаете ли какво става със Стелето?
Дали е родила вече?

ooooh!Сега видях на горе. 
Браво Стеле. Ти успя злато Hug. Да са ти живи и здрави дечицата

# 461
Сигме, да, Стели има 2 здрави момченца! Вчера получихме щъркеловата новина!   Mr. Green

Едит: Мименцето ме изпреварило  Mr. Green

# 462
Да бе. После видях.
Много се радвам за това борбено момиче.

# 463
  • Пловдив
Влизам да ви споделя резултата от днескашния преглед за разкритие! Резултат: 1,5 см разкритие и шийката ми прокърви, още сме 2в1, цяла нощ ме боля ниско долу и си мислех, че днес ще е денят, а и след прокървяването още повече, ама не ми се щеше да е днес, никак даже! Чакаха ме 1 час в клиниката да видим дали ще продължи кървенето, но спря! Сега съм си вкъщи и ще лежа, че доки ще ходи на конференция, абе въобще купон!!!  Joy Joy Joy Сега ми е смешно, ама ако тръгне бебо ще си глътна граматиката!  Rolling Eyes

# 464
Кукле, той като тръгне бебо няма много да мислиш за граматика  Joy Стискам палци, когато настъпи момента всичко да мине много, много гладко и Ивайло да дойде на бял свят без много да се мъчиш!  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт