Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 549
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ники, честита годишнина и да отпразнувате заедно още много по 5  bouquet
Това с туптенето в ушите най-вероятно си е от кръвното. Успех с изследванията и прегледите и дано оправите всички проблеми Hug

Каси, браво на бебка, ей че е голяма вече  Hug Екстра си е по плажа, в тези жеги друго си е до морето  Grinning

Златенце, от микробиологично изследване на стерилна урина резултатите излизат за 3-4 дни и там пише конкретно каква е бактерията (при цистит обикновено е e.coli) и има антибиограма, това си е резултат от обикновено изследване на седимент, но това няма толкова значение, то при теб е ясна работата. Оспамокса е от пеницилинова група и няма да навреди по никакъв начин, а и е ефективен при цистит  Peace А Уринала си е хубаво да го пиеш като помощно средство, пий задължително мнооого течности за да се прочистят по-бързо и ефективно пикочните пътища и дано по-бързо да има облекчение  Hug

# 511
Светле, да обикновено изследване на урина е, просто си я занесох в стерилно шишенце . Знам и за другото изследване, но нямаме време за губене, та затова ако след това лечение не са задоволителни резултатите, ще си пусна и посявката. Едва 3 часа е, а вече съм на 3.5л вода - истинска жаба.  ooooh!

# 512
Златенце нош пато помага ще ти облекчи спазмите и няма да навреди на бебето, дано бързо да се отървеш от тази гадина.

# 513
 ooooh! Слава богу, 4Д ехографа не показа проблем. Миомата е малка -2х2.5 см и е на възможно най-благоприятно място. Матката е чиста и здрава и според лекаря няма проблем за една нормална бременност. И доктора, и аз и любимия си отдъхнахме облекчено. Каза от 17.08. (когато минават три месеца от абразиото) да открием сезона на бебеправенето  Grinning

# 514
Браво, близначе!  Hug Сега си отдъхни спокойно, че малко остана до откриването на сезона.  Party

# 515
  • Пловдив
Минавам на отчет: мама+бебе=2в1!  Joy Ако и Ивайло е такъв инат като мен, със сигурност ще пренося, на пук на доки, че щял да излиза вече!  hahaha hahaha hahaha

# 516
Здравейте момичета, много се радвам на всички хубави новини.
Злате, на теб стискам палци да ти мине цистита по-бързо!!!

Аз за съжаление пак не успях- въпреки инжекциите  Cry Днес бях на преглед и нямаме сърдечна дейност. Утре за всеки случай АГ то иска да ме погледне и ако се потвърди диагнозата...аброзио. Не знам от тук нататък накъде - че няма да се отказвам няма, ама.... дори не съм тъжна а ядосана, ама какво от това (сигурно тъгата ще дойде постепенно). Според АГ-то съм направила всичко и просто е мал шанс. Оф не знам! 
 Hug-ви!

# 517
Табеа, дано да е грешка и утре да видят сърчице Praynig В коя седмица си?
Златенце, лошо с този цистит, но си взела мерки и ще мине и това, съчувствам ти Hug

# 518
  • Пловдив
Табеа, много съжалявам да прочета това  Cry Дано да стане чудо и утре да се види сърчице  Praynig Praynig Praynig

Маре, браво за резултатът  Peace Приятно изкарване в Маке  Party

Златенце
, циститът е много коварно нещо  Sad Дано бързо се справиш с този проблем  Praynig

Близначе, това са доста тежки думи, за да ги казва док без да е сигурен. Само те е наплашил излишно. Радвам се, че на 4Д се е видяло, че проблем няма! Дано скоро откриете сезона и да ни зарадваш приятно  Peace

Каси, радвам се, че сте добре със съквартиранта  Heart Eyes Голяма госпожица е пораснала! Да си я отглеждаш така добре до термин  Hug

# 519
Табеа, дано всичко е само едно недоразумение и утре всичко да е наред  Hug

# 520
Табеа, дано да е грешка и донесеш добри новини утре!  Praynig Praynig
Аз се вкарах във филми пак, макар че в събота вечерта видях бебето.  Confused Да, но циститът си почна тогава и все ми минават едни през главата и се чудя тези бактерии дали има как да му навредят...Стоя на тръни кога ще усетя някакво побутване.  Rolling Eyes
Нещо Зузи и Теди ми се губят... newsm78

# 521
Zlatence, тук съм аз, чета ви, но няма нищо ново покрай мен затова не пиша...днес набавих пак малко четива, та ще мине по- бързо времето май Laughing

Табеа, потърси още поне едно мнение преди абразиото...може да е станала някаква грешка, ще стискам палци Praynig

# 522
и аз съм тук, но ми е толкова мъчно да чета постоянно за неуспехи Confused Знам, че темата е такава, но трябва ли постоянно да има нови хора, да не говорим за това, че при стари неуспехите продължават smile3511

Табеа, нямам думи spoko

# 523
  • NE
Здравейте от мен!
blizna4e Радвам се че нещата са добре след 4D прегледа и дори имате зелена светлинка! Hug
Tabea Стискам ти палчета да видите вашето малко сърчице! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
nikitto Честита годишнина! Много се радвам, че почивката е била много хубава и ти се е отразила ката свежо. Hug Hug Hug
cassiopeia_vn Браво за чудесните размери на бебка.  bouquet Пожелавам ви да сте само така и по-нататък. Hug
Zlatence Съжалявам, че се налага да пиеш антибиотик, но оспамокса е супер лек антибиотик и за няколко дни би трябвало да помогне само. Hug
Днес научих резултатите от микробиологията ... оказаха се гъбички! Rage За съжаление това най-малко исках да ми се падне,ама на....  Sad Явно така ми се отразява приема на антибиотик ... удря ме като гъбички. Хубавото е че лечението е доста бързо и за нула време ще съм ок, макар че аз от няколко дни да съм много наред. Доки, обаче не иска да дава зелена светлина с тези гъбички следващите месеци и по негова преценка ми каза да се ориентираме с бебеправенето към ноември-декември. Малко ми стана кофти, че държи да спазим шест месеца, особено в моя случай с два кюретажа за една седмица. На всичко съм готова само и само вторият път да се радваме на успешна бременност с малко здраво бебе. Praynig
Да се похваля, че днес топнах крачетата в морето и всичко ми мина  Party Party Party Вече мисля да се топвам всяка вечер докато разхождаме кучето, че срамота, хем живеем срещу плажа, хем не ходя. Peace

# 524
  • София
Tabea, докато има надежда няма да пускаме палците, дано да е грешка Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Близначе, радвам се, че са те успокоили и честита зелена светлина   bouquet А видя ли се със сигурност къде е - вътрешна, външна, интрамурална?

Златенце, спокойно, бре моме, има време, ще го усетиш  Hug А циститът си го лекуваш и не си го влачила с месеци за да навреди, слушай лекарите и всичко ще е наред  Peace

Flower Fairy, след антибиотици флората се нарушава и е често срещано, ще минат бързо  Hug А на 6-те месеца по-скоро държи заради двата кюретажа, ами възползвай се  Mr. Green, нарадвайте се хубаво лятото на плажове и морета и наесен с  EFP

Общи условия

Активация на акаунт