Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 547
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Много благодаря на всички за хубавите пожелания. Hug
Табеа дано както са ти писали другите да е грешка и утре да се види сърдечна дейност.
Теди, Кукле как сте с големите тумбаци в тези жеги? На мен от сега започва да ми става тежко, че незнам как ще изтрая до септември.

# 526
Табеа дано да е грешка  Praynig Praynig Praynig

cassiopeia_vn  все така да си растете  Hug

Теди, Кукле с не търпение очаквам вашите бебоци  Hug

Златце не се притесняваи не мисля че цистита може да навреди на бебето, ще тормози само теб .

blizna4e радвам се за добрите новини  Hug

Flower Fairy бързо да разкарах гадинките, а времето ще отлети за нула време .

При мен нищо ново чакам да стане време за преглед.

# 527
Каси, аз рядко си подавам носа навън и то е само вечер по хладното или рано сутрин Laughing имах няколко дни леки контракции и си почивам повечко, да устискам до датата Laughing

# 528
Ах, Табеа, колко криво ми стана като прочетох какво се е случило! Cry Съжалявам, мила. Дано наистина да е някаква грешка, дано!  Praynig

Златенце, съжалявам за цистита, който така те мъчи. Но и аз мисля, че не трябва да се притесняваш за бебо. Аз съм чувала, че това се случва често на бременни. Може би тогава сме по-уязвими. За антибиотика също не се притеснявай, момичетата вече са ти казали, че той може да се пие при бременност. Аз съм имала цистит, но не по време на бременност. Беше наистина супер отвратително. Пих антибиотик, но пих след това и доста време Мечо грозде. Оттогава, да чукам на дърво, не съм имала такива проблеми.  Но се съмнявам да може да се пие от бременни.

Аз не пиша много често напоследък, но в момента преживявам нещо лично и доста кофти, което ми се случи, и не ми се говори грам. Толкова криво не ми е било от доста време. Сега трябва да се преборя и с това, някак да го превъзмогна и да си върна душевния мир, но сигурно ще стане бавно.
Иначе взех си направление за ендо. Утре ще проверявам ТСХ. Днес ще пробвам да си взема направление за ЖК, тъй като съм запланувала в четвъртък да ходя. Тъкмо да видя от изследванията какво ще излезе, че на моменти това течение ме притеснява...

Прегръщам всички ви!

# 529
Здравейте,
Табеа, чакаме те с новини, дано, дано е грешка Praynig Зузи, и аз страдам, че при някои хора продължава черната серия, независимо от терапия и пр. Sad
Аз съм на хран. режим. Не мисля да имам нови опити поне до морето (да мине), което е август средата. Ще боря крвното , имам и висок лош холестерол. Иначе не съм изследвала само цитомегаловирус. И кариотип. Според вас има ли смисъл? Вчера от изследванията излезе високия холестерол, кръвна захар на горната граница. Май нямам ИР, утре Начев ще каже. На щит. жлеза са ми ок хормоните. Този път изчистването (цикъла) беше кратко и оболно, дано да  е ок положението. Утре съм и на гинеколог да виидм какво предлага тя. Че аз нещо нямам идеи освен отслабването, но не мисля, че може то или кръвното да е причината. Така че не знам.Хубав ден Hug

# 530
tedy_e , kukla_ta ,  lovekiss
cassiopeia_vn, честито хубави новини! Само така! Hug
slanchice1, браво за добрите вести, стискаме палци и другите болежки да утихнат!  fingerscrossed
Zlatence, бързо оправяне, сигурна съм, че антибиотика ще помогне!  fingerscrossed Praynig
Action_Girl, дано резултатите от ТСХ те зарадват!  fingerscrossed А за разочарованието -опитай се да го приемеш като ценен урок от съдбата и като по-малкото зло, вероятно този урок ще ти помогне да не допускаш подобни грешки с възможни по-лоши последствия в бъдещето.  Hug
Tabea, много съжалявам, дано се окаже грешка.  Rolling Eyes
nikitto, честита годишнина!  Kissing Heart Успех с нормализиаренто на кръвното, определено трябва да му обърнеш внимание!  fingerscrossed
Flower Fairy, и на теб пожелавам бързо излекуване. Не се притеснявай от сега, като се отървеш от тях тогава ще го мислиш за "зелената светлина". А за живеенето близо до морето май повечето не го оценяваме  Laughing и аз съм станала със 100 претенции, а морската вода е толкова полезна за костите.  
Цитат на: zuzi_79
... трябва ли постоянно да има нови хора, да не говорим за това, че при стари неуспехите продължават
zuzi_79, нали затова  сме в тази тема- за надежда и посока...няма отказване при такава подкрепа.  Flowers Four Leaf Clover Praynig

# 531
Благодаря ви за успокоението, цена нямате, наистина!  Heart Eyes
Action_Girl , горе главата - всеки човек има такива моменти, но работата е да не се вглъбяваме в тях! Усмихни се!  Mr. Green За мечото грозде проверих - не се препоръчва приема по време на бременност.
Flower Fairy , ще ги излекуваш гадините и после спокойно ще си почнете пак опитите, не се ядосвай!  Peace
Ники, добре си направила плана за килограмите и кръвното - несъмнено едното ще окаже влияние на другото. Стискам ти палци! За съжаление, за изследванията не мога да съм много полезна... Confused
Аз днес съм по-добре (пу-пу), пак си го има дискомфорта, но е по-лек, не е като вчера поне.  ooooh! Продължавам с промишлените количества вода и антибиотика и се моля да мине по-бързо.  Praynig Иначе малко се успокоих, защото преди малко на няколко пъти усетих побутванията отвътре.  Heart Eyes

# 532
  • Варна
Табеа, стискам палчета да е станала грешка и днес да ни зарадваш с хубави новини. Praynig Praynig Praynig

Каси, браво на бебка!  Hug Heart Eyes

Теди, Кукле, Карри, с нетърпение чакам да ни зарадвате с щъркелова новина. Hug Hug Hug

Flower Fairy, дано бързо да пребориш гъбките. Praynig Praynig Praynig

Action_Girl, стискам палчета за добри резултати. Praynig Praynig Praynig

Ники, радвам се, че с щитовидната жлеза вичко е ок. Hug Дано с хранителния режим успееш и кръвното да коригираш. Praynig Praynig Praynig

Диони, какво става с теб, мила? Приключихте ли с ремонта? Hug

# 533
  • София
Здравейте момичета, аз се завърнах от кратка разходка до морето. Много хубаво е човек да си почива и да се плицика в морето, ама бързо свърши този кеф. А докато ме няма колко много сте изписали....... Виждам, че има много хубави новини - като мама Стели, но за съжаление и доста неприятни за някой момичета.
Zlatence , бързо излекуване ти желая Hug
Tabea Praynig моля се да е грешка видяното вчера.
tedy_e , kukla_ta ,  Hug Hug
Action_Girl , сили и кураж ти желая за да преминеш по-леко през изпитанието пред което си изправена.  action032
nikitto , успех  в бързото постигане на най-добрите здравословни резултати  bouquet
blizna4e, браво за добрите новини.бързо възстановавяне и скорошен  EFP
slanchice1  Praynig
zuzi_79,klqsh ,svetla81 ,cassiopeia_vn ,Troy ,Flower Fairy ,Doni M ,toni_St, luni4ka_77,maresr, Мименце Hug Hug Hug с Пожелания на всички за прекрасно настроение и само позитивни емоции.

# 534
Ники, аз бих пуснала цитомегаловирус. Кариотип няма смисъл...но ако толкова те гложди, може да се запишеш за един безплатен в майчин дом.  Hug

Аз ходих да ми точат кръвчица и пуснах изследването за листериоза, пък каквото сабя покаже  Whistling В петък ще имам резултати Mr. Green

Бейсис, никакво спиране на борбата, докато не изляза победител  Mr. Green, просто понякога четейки тук изживявам случилото се с момичетата и се натоварвам Whistling

Таси, добре завърнала се!  Hug

# 535
Зу, стискам палчета за изследването.  Hug
Аз днес бях на преглед. Бебчето хич не му се мирува Simple Smile, размахва ръччички и крачета. Пуснах БХС и рутинните изследвания за ЖК. След седмица съм на преглед отново и ще видим резултата.  Praynig Дано всичко е наред. Ще се настройвам с щастливи мисли и това е.
Тедд,  Hug вече те очаквам с щастливи новини всеки ден  Grinning. Добре правиш, че се криеш от този пек. Целувам те!

# 536
  • NE
Здравейте от мен!
Благодаря ви на всички за милите думи! Hug Много ми вдъхвате надежда и по-спокойно приемам нещата. Спазвам напътствията на доки и поемам по течението. Party Лятото ще се опитаме да починем, а след това каквото стане. Бебе на сила не става и миседа ми беше достатъчно доказателство. Надявам се другото лято да е по-бебешко за нас. Peace
Иначе от няколко дни хората ме орисват с едни бебешки пожелания, които събурам във вълшебната торбичка. Heart Eyes
Иначе се боря с ужаса на втория цикъл, който е изключително обилен. Засега нещата ги държа под контрол и удържам фронта и съм добре. Wink
cassiopeia_vn все така да растете с бебка! Hug
klqsh,lili 7 Стискам ви палци за прегледа! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
tedy_e Не се натоварвай и почивай колкото ти душа иска. Hug
Action_Girl Пожелавам ти по-бързо да възвърниш душевния си мир и да не се тревожиш излишно. Hug
nikitto Стискам ти палчета утре да намерите вярната посока на прегледа. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Zlatence Важното е че антибиотика помага и стискам палчета да се оправиш напълно в най-скоро време. Hug
zuzi_79 Надявам се скоро да намериш вярната посока и скоро да имаш успешно бременеене с едно малко слънчице.
На всички останали - силно гуш от мен! Hug

# 537
ааа, Лили, стискам кълките до дата, никакви такива предварителни да си ги нямаме- още сме в ремонт! Laughing днеска станах да беля картофи и веднага ме почнаха контракции, ма нали детето на майка си се метнало, като й казах че ако иска да яде трябва да ме остави да готвя и се успокоиха нещата Laughing че то през деня нищо не ям, в тия жеги...само вода и сокчета Crazy вечер наваксвам Crazy а ти се настрой положително вече, знаеш че си в добри ръце Hug Hug Hug

# 538
  • в сърцето на моето Слънце
Ето ме, момичета! Кандидат мама под прикритие съм Wink Вече горда мама на двама!
Минахме през тежки изпитания, но с Божията помощ, милостта на Божията майка и св. Мина мога да кажа, че нещата започват да се нареждат. Бебковците се родиха на 28,06,2012 със спешно секцио заради прееклампсия. Казват се Янислав и Минчо. Янислав беше много рисков, но опасността за живота му премина. Имаше проблеми с дишането. Минчо е по-добре. И той беше с проблеми, но по-малки. Сега само трябва да наддаде тегло. Още са в болница, но са по-добре. Аз съм ОК. Дори съм си у дома вече.
Това са новините от нас. И сега нещо, за което си мечтая от 7 дълги години...
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Хайде всички под маминия прашец! Скоро да ви споходи тази радост и всички да станете мами!  Hug

# 539
Стеле, честити момченца! Нека бързо се адаптират и скоро си ги вземете и от тук нататък единствено и само щастието и късмета да ви съпътстват! Много здравички да са Янислав и Минчо!
Браво, успяхте! Нещо, в което не се съмнявах и само чаках и аз като теб да напиша, това горе!

От "нашата " групичка, остана само  каритасчето, но скоро и бебка ще се появи newsm30 и една друга муцунка, но и тя ще гушка скоро бебче, знам си !
 Ако щете вярвайте момичета, сълзи ми текат в момента от радост ! Много прегръдки на всички!!!  Hug Hug Hug

На борещите се, много успех !  Praynig Дано по-малко момичета се записват вече!

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 19:46 от Дъгичка

Общи условия

Активация на акаунт