Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 540
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета, много ви благодаря че ме мислите  Hug За съжаление нещата се потвърдиха. АГ-то ми няма идеи какво още да изследвам. Каза че просто съм имала лош късмет, но в никакъв случай да не се отказвам. Препоръча ми да изчакам 3 месеца, за да мога п- скоро психически да се отърся. За мой късмет организира още днес да ме кюртират, поне това да не го мисля. Сега всичко приключи. Вътрешно съм down. Все още не знам откъде да събера сили да повярвам и да продължа напред, но знам че и това ще стане, защото мечтата ми е по- силна от страха  Wink Пратиха плода при генетиците, да видим дали ще излезе нещо и дали моята генетичка ще има някаква идея.

За всички с добрите новини  Hug, само така напред. Аз ще продължавам да ви стискам палци!

Кандидат мама, поздравления за сбъднатата мечта!!!!!

Зузи, съжалявам с поста ми натъжавам теб и други момичета. Но и аз като теб не искам да се отказвам и искам да гледам позитивно напред. Само дето ми трябва малко повече от твоя кураж   bouquet А и в крайна сметка тук има за радост повече позитивни истории, което толкова ме радва. Simple Smile

# 541
Табеа, съжалявам, че трябва да минеш отново през всичко това... Sad Защо не се консултираш и с друг специалист за всеки случай...Искрено ти пожелавам следващият път нещата да имат положителен завършек! А сега горе главата, почини си и се погрижи за себе си!  Hug

# 542
Табеа, аз се натъжавам от това, че Господ решава да ни изпраща такива красоти, миличка! Ти имаш моя кураж (по-скоро инат Mr. Green), не се съмнявай в това...жалко е обаче, че той изобщо ни е необходим! Прегръщам те и знам, че много скоро ще вдигнеш глава..продължаваме смело напред и помни: не ни се дава мечта, без да ни се даде шанс да я осъществим! Hug Hug Hug

Стелка, радвам се да те видя! Преминала си отново през трудни моменти, но важното е, че нещата се стабилизират и подреждат най-накрая! Прегръщам те силно!

Прегръщам всички ви, до една!  Hug Hug Hug

# 543
  • NE
Tabea Много ми е мъчно, че нещата се развиват отново по този несправедлив начин. Права си, че мечтата е по-силна от страха и не трябва да се предаваш в никакъв случай. Има някъде някаква сила, която решава кога и как да промени живота ни и ти пожелавам оттук нататък повече да нямаш поводи да се отчайваш, а само да вървиш напред и да достигнеш своята мечта. Макар да не вярваш, имаш невероятен кураж и знай че един ден ще гушнеш своето бебе напук на цялата мъка, която изживяваш. Прегръдки и ти пожелавам всичкото здраве на Земята, защото в момента това е най-важното за теб. Hug Hug Hug

# 544
  • София
Табеа, с голяма мъка чета, че пак всичко е свъшило по този начин  Cry
Жалко е, че такива прекрасни хора трябва да понесат всичката тази гадост  Sad, голямо гуш на всички момичета минали по повече от веднъж през този ад  Hug Не се предавайте в никакъв случай, дали с много сълзи по пътя, дали с магарешки инат, дали с и от двете по много, накрая всяка ще гушне своето пухкаво бебче  Hug

Стели, на теб също никак не ти беше леко, мила, но вече си мама-герой  Hug Да са ви много здравички Янислав и Минчо и съвсем скоро да се приберете всички у дома  Hug

Лили, браво на бебчо  Hug Стискаме палците за БХС-то  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Кукле, Теди, вaш ред е  Hug

# 545
Момичета, има ли забременели след гроздовидна бременност? Това ми е въпросът. Повече да пиша нямам сили...

# 546
Табеа, съжалявам че трябва да минеш през това. Не губи кураж-надежда има винаги. Hug
Успех на всички момичета Simple Smile

# 547
  • Пловдив
Златенце, моя приятелка си беше доста често с проблеми около цистит и си се радва на хубаво бебче! Не се филмирай излишно! Докторът ти те следи и едва ли, ако има проблем щеше да ти го спести  Peace

Flower Fairy, дано бързо изтребите гъбичките  Praynig Praynig Praynig

Лили, радвам се, че бебчо е добре! Дано и резултатите от изследванията да са добри!

Стелиии, радвам се, че си добре, а и бебоците също! Да са ти живи и здрави (пу пу)!!! Стискам палчета бързо са наддават грамчета и скоро да се гушкате вкъщи доволни и щастливи! Браво, мамче! Ти успя!  Hug Hug Hug

Табеа,
много съжалявам, мила  Cry Прегръщамте и кураж! Сигурна съм, че ще успееш  Hug

Захир,
има има. Живот и здраве вече я чакаме да ражда, че нямаме търпение да видим бебката й  Heart Eyes Ако преминаваш през този кошмар най-добре тя може да ти даде кураж и вяра да продължиш! Тя успя, ще успееш и ти  Hug

# 548
Момичета, има ли забременели след гроздовидна бременност? Това ми е въпросът. Повече да пиша нямам сили...

Да, мила, има, една от тях ще бъде страхотна мама след броени дни! Нека тя ти пише, за да те успокои, а аз ще те прегърна и ще ти кажа КУРАЖ!!! Hug

# 549

аз аз, пиши ми на лични ако не ти се пише тук, питай каквото се сетиш, доста неща понаучих, защото имаше вероятност от повторно абразио, януари ми беше кюретажа, не дочаках ноемврийски цикъл и другата седмица живот и здраве ще се гушнем с резултата  Hug Hug Hug Hug Hug

# 550
Мила Стели-така се развълнувах и аз-да   са ти живи и здрави юнаците-да папкат и наддават и да се гушкате всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Табеа-каквото и да ти кажа ще е излишно,много Hug Hug Hug

Кукле,Теди,Карри-мисля ви Heart Eyes Heart Eyes Praynig Praynig Praynig-всичко да е леко и прекрасно Praynig Praynig

А за всички,които продължават борбата-сила и кураж,момичета!

# 551
другата седмица живот и здраве ще се гушнем с резултата 

Леле, Теди, и при теб не останало! Хайде чакаме ви с хубавите новиниииии!  Party

# 552
Stelxen, много се радвам за вас!  Two Hearts Пожелавам на бебчовците бързо да наддадат и да си ги вземете, колкото се може по скоро!  Hug Да са ти живи и здрави!  Heart Eyes
Tabea, много съжалявам...това за лошият късмет и случайността и на мен се опитаха да ми го пробутат като теория и след вторият аборт, но и двамата с мъжа ми решихме, че тази работа няма стане-не смятам, че женският организъм е пригоден да си правим "руски рулетки"  с него, напротив-научно доказано е, че със всеки аборт вероятността следващият път тялото да реагира по същият начин се увеличава, затова всеки опит трябва да е добре преценен от всякъде.  Имаш нужда от специалист, които да те насочи кои изследвания трябва да предприемете или повторите.  Прегръдки и бързо възстановяване!  Peace Flowers Four Leaf Clover  

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 07:56 от basis

# 553
Кандидат мама много ти се радвам, че постигна мечтата си Hug Да са ти живи и здрави бебоците! Скоро да се гушкате в къщи и да ти е яка гърбината от тук нататък. Аз имам братовчеди близнаци с 15 години по-малки от мен. Наблюденията ми са, че никак не е лесно отглеждането на две момчета близнаци, но и радостите са двойни. Прегръщам те силно мамче!
Теди мила стискай кълки, огън не остана!
basis ти как се чувстваш? Как е тумбака Simple Smile

# 554
Момичета влизам набързо, че искам да ви почерпя виртуално за годишнината от сватбата, която имаме с половинката днес Rolling Eyes

Аз тези дни само бегло ви чета, че искам малко да изключа до дните на МЦ, че ме обхваща голям страх от време на време. Не събирам смелост да си правя още тест, че е малко раничко и не искам да се разочаровам, ще си изчакам точно деня.
Изпращам огромни гушки на всички ви и мислено съм с вас.
Златце не искам да те плаша мила, но като жертва на пустия цистит те съсветвам все пак да си пуснеш една стерилна урина като ти мине антибиотика и да не вярваш сляпо на разни предписания на антибиотици, защото мен така едно време първия път още като не знаех за какво става въпрос ми дадоха някакъв си антибиотик без изследване и в последствие ми стана хроничен и всичко това заради безхаберието на един гинеколог. Две години след това месеци наред сменях няколко антибиотика докато се изчисти напълно и в последствие станах резистентна към повечето от тях. Колите са много упорите и не бива шега с тях. За съжаление много лекари ги подценяват и изписват лекарства без изследване и антибиограма. Стискам палци всичко при теб да е ок и съвсем скоро да си тип топ. Просто искам да имаш едно на ум.

Общи условия

Активация на акаунт