Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 534
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Stelxen ти успя мила, дано скоро да се гушкате с бебоците в къщи

Lyne честита годишнина   Party Time

Табе кураж мила  Hug Hug Hug

Захир, има и ти ще успееш  Hug

# 556
  • NE
Здравейте момичета!
Lyne Честита годишнина с пожелание следващия път да празнувате трима, а защо не и четирима! Hug
Stelxen Честита двойна радост и бързо да намерите желаните пропорции и бързо да се гушкате вкъщи. Hug Two Hearts Hug
Теди и Кукле Стискам палци всичко да мине по мед и масло с доставката на щъркела. Hug Hug Hug

# 557
  • София
Stelxen , Чесити рожби! Да ви растат здрави, будни, умни  и щастливи децата. Бъдете здрави цялото семейство и ви пожелавам скорошно семейно гушкане  Hug
Tabea, миличка буца ми заседна на гърлото като прочетох , че е окончателно потвърдено. Много кураж, момиче! Моля се за теб и всяка една от нас съвсем скоро да успеем и да се радваме на малки, сладки пухкави бебоци. Дай си почивка, направи необходимите изследвания за да предотвратиш следващ неуспех и вярвай силно в успешния опит другия път  Hug
Lyne, честита годишнина! Бъдете безкрайно щастливи и безрезервно обичащи се с твоя половинчо и дано след няколко дни да се похвалиш с  EFP
За всички момичета много  Hug

# 558
Здравейте,
Табеа, мила, много съжалявам, не знам какво да ти кажа Hug
Момичета, днес след прегледа с уж избраната гинеколожка от мен, само се разтроих, друга полза нямаше..Явно е, че не мога да се сработя с някой гинеколог, до толкова, че да му имам доверие, и да има химия, ако ме разбирате. Тази явно не ме харесва, а след днешния преглед и аз нея. Не желаеше да даде никакви препоръки какво да правя от тук на сетне, препращаше ме към кардиолог, и ендокринолог, а тя като гинеколог никакви мнения и идеи не даде. Каза, че трябвало 5-6 месеца да се пазя (това след 1 седмично закъснение..ако може да се нарече бременност последния ми опит). Промени си терапията и вече не иска при пол. тест да съм на аспирин и фракси, ами само на аспирин докато се види сакче, после реши, че трябва да съм на фракси, понеже вече съм с три неуспешни опита и накрая не каза нищо конкретно. Категорично ми отказа телефона си, имало си дежурни постоянно. Беше груба и въобще не знам на къде вече. тая жена я водят голям специалист по рискови бременности, тук във форума се скъсват да я препоръчват, разбирате ли, не знам вече на къде. За нея се носи славата, че не обичала пълни пациентки, е, явно е вярно, знам ли. Идея нямам вече каква терапия какви изследвания и пр. Отказа да вземе за цитомегаловирус, аз искам и ще си платя, тя-не. какво да ви кажа...Sad

# 559
Ники, защо не отидеш на една консултация в киника по репродуктивни проблеми? Там задължително ще има кой да те консултира и да ти обърне внимание, а не просто да те мотае.

Лин, честита годишнина, пожелавам ви още поне 100 такива!   bouquet

# 560
Ники, много неприятно... Rolling Eyes Такива направо да ги хванеш и  #2gunfire. Според мен потърси друг лекар, важното е да се чувстваш комфортно, разбрана и да усещаш, че това си е твоят лекар!  Hug

# 561
Зузи, имам добри впечатления от Щерев, но искам да си намеря лекар, който да става и за раждане, т.е. ми се искаше да е в голяма болница..то в Щерев ежедневно си се раждат бебета, просто е малка клиника, ако тръгнат нещата преди определен момент не могат там да се справят и исках да съвместя всичко да е на едно място, явно не става..
п.п. сега като се замисля това е безумна идея, при условие, че не мога и до 3 месец да добутам нещата...нещо се сдухвам яко, и можеби наистина тялото помни и шансовете само намаляват Cry

# 562
Помнело тялото...има жени с 6-7 аборта и после раждат здрави деца  Naughty Аз не вярвам в тези глупости. Същото е като обяснението, което дават повечето лекари "ами просто така се е случило". Ако ще вярваме на паметта на организма, тогава какво правим всички тук...звучи така, сякаш сме обречени и няма смисъл да се борим и пишем.  Rolling Eyes
Аз бих направила следното: хващаш един специалист от Щерев, който да те докара до край и да знае какво прави, а като станеш 6-7 месец търсиш док, при който да раждаш, от друга болница, щот мата искаш. Отиваш на консулт при него и си уговаряш нещата, ходиш от време на време при него да те преглежда и така.

# 563
Благодаря ти за съвета  Hug В Щерев имам предвид доктор , която ми се видя съвсем адекватна. Другия варинат е да се върна към моята стара докторка, която обаче да убедя, че трябва да бия инжекциите още на пол. тест, или да го правя без нейно знание, което не ми се вижда нормално. С нея поне се разбирахме лесно. Нещо ми е супер изморено, ще си гладувам тука и това е , отказвам да правя нови опити в близките 2 месеца. Целия ми живот се върти около тях, постоянно съобразявам нещо с това, дори почивката в Турция се мъчех да я съобразя (заради износа на инжекции, хаха). На връх на всичко тази днешната почти ми се изсмя,че съм била на кардиолог по ЗК в кварталното дкц, и като чу, че е казал само диета, каза, че нямало да стане само с диета, и така, много ме обнадежди.айде стига съм ви надувала главите.
Зузи, дано излезе в петък пол. резултат.
Стели, много се радвам на твоя успех , нека малките ти момчета винаги те карат да се смееш и гордееш Hug

# 564
  • София
Lyne, честита годишнина   bouquet Да се обичате още мнооого години и съвсем скоро да има кой да да ви радва и да осмисля още повече годините ви заедно  Hug

Ники, в Щерев си е супер и за раждане, ти недей да го мислиш от сега, че и с това ще има усложнения  Naughty При моите изобщо няма раждане и определено се надявам да не ми се налага да се възползвам по спешност от услугите на Токуда или Майчин дом, искам да е някъде на частно, но тепърва ще разпитвам моя доктор с кои работи, в общи линии повечето специалисти и израждат и работят с определени болници на договор. Просто си харесай лекар, с който да се разбирате, а ако държиш и да раждаш при него, надали ще има нещо против  Peace

# 565
Ники, не ни надуваш главите, просто споделяш проблемите си..тук всички правим това.  Hug Аз съм малко в твоята ситуация по отношение на инжекциите и вливките...док държеше предния път да не правя вливки дори и с интралипид, както и да бия през ден инжекциите. Сега пак държи да са през ден, а за вливките още не съм му съобщила...чакам да излезе листериозата Mr. Green. не знам как ще реагира, но ще гледам да се преборя с него да бия всеки ден и да вливам, ако се налага. Ако не се навие, ще търся друг док, а при него ще отида да раждам, защото знам, че ще съм в добри ръце.

# 566
nikitto мразя такива хора като видят че си по едра и веднага проблема е в теглото, а не търсят причина за това тегло, аз мога само да ти препоръчам да си направиш обременяване с глюкоза с имунореактивен инсулин трикратно, често инсулиновата резистентност води до наднормено тегло и то става омагьосън кръг.  АЗ съм съгласна с мнението на зу хващай доктор от Щерев да докарате до 7 месец и после потърси при кого да раждаш.

# 567
Здравейте!

Табеа, съжалявам. Абсолютно несправедливо е. Много ми е мъчно, мила.  Cry  Кураж! Опитай да си починеш наистина, а когато имате вече възможност, подновете опитите и дано всичко да е наред следващия път. Прегръщам те много силно!

Ники, изкарай си тези мисли от главата, че тялото помнело. Аз това не го вярвам толкова много. Дай си повече почивка, спокойно си намери подходящите лекари, не мисли лоши неща, почини си! Всичко ще се оправи. Прегръдки, горе главата и само успех!

Lyne, честита годишнина! Да сте здрави и много щастливи!  Hug

Момичета, аз се вкарвам от филм във филм. Онова, за което ви писах, че ме тормози, го попремислих, поотмина засега, обаче снощи какъв скандал претърпях, че свят ми се зави. Цяла нощ не съм спала почти, бях със страхотно сърцебиене, не можех да се успокоя, постоянно прехвърлях доводи като причини за скандала и все повече се надъхвах и все по-ужасно разочарована се чувствах. Става дума за свекър и свекърва. Уж са добри хора, обаче това, което този път направиха, вече ме разубеди. Да знаете, че тези от вас, които нямат много допирни точки и не са наблизо, са супер щастливи.
Както и да е. Днес се чувствам ужасно след случката. А и тъпото е, че бях на ТСХ контрола. Дали е възможно според вас стресът да е повлиял на резултата? Иначе пуснах и МАТ за всеки случай. Да видим как е. Ако е ок, за какво да го пия толкова тоя селен? Ей, такива неща ми се въртят в главата, та ще видим с ендото какво ще правим. Иначе и тя ми се накара тая сутрин. Понеже в рецептата, която ми даде, ми беше написала еутирокс от 50 микрограма. А в листа, който ми дава джипи-то, писала 75. И защо, аджеба, аз съм взимала от 50, а не от 75?  #Crazy  Че аз тия листи хич не ги и чета.
Абе, ужас просто. Много ми се насъбра. Сега чакам резултата от изследването. Дано да стане скоро. Иначе днес или утре ще пробвам да мина и на АГ. Стискайте ми палци да не съм навредила на бебчето с тия мои истории. Много съм изморена. ooooh!

Ейй, едно хубаво нещо днес. Докато чаках на регистратурата в ДКЦ-то видях една красива, руса, усмихната бременна    Mr. Green  Кукле, дали не си била ти? Я кажи дали си ходила днес на лекар рано сутрин или е била някоя, която прилича на теб Simple Smile

Бейсис, Зузи, Маре, Тони, Кляш, Златенце, Мименце (скоро май не си писала), Светле, Каси, Фея на цветята, Дони, Теди, Таси, ох, дано не пропускам някой, много прегръдки от мен! Hug   bouquet 

# 568
Кляш, ето ги резултатите от обременяването. Имам час за ендокринолог днес по-късно..
инсулин на гладно - 9.41 (3-24.90)
инсулина на 60 мин. - 69.2
инсулин на 120 мин. - 46.2
За тези два инсулина няма дадени реф. граници
Глюкоза на гладно - 5.9
глюкоза на 60 мин. - 9.8
глюкоза на 120 мин. - 6.9
за реф. граници е дадено:
изходна ст. 120 мин.
нормален тест < 6.1 <7.8
гранични стойности 6.1-7 7.8 -11.1
диабет >7 >11.1
Ако съм се ориентирала правилно захарта ми е ок..или не? т.е. поне е в границите...
За инсулина идея си нямам..?

Отделно пуснах холестерола и там нещата са:
общ холестерол - 5.04 (3.5-5.20)
hdl - 1.26 (1-1.60)
ldl- 3.33 (0-2.60)
триглицериди - 1.18 (0-1.7)

С щитовидната нещата са ок. Днес казах на гинеколожката, че на 1 ден закъснение на цикъла прогестерона ми е бил 24, и тя с недомлъвки измънка, че май е малко нисичък, но нищо не препоръча.....
Зузи, ти реши да вливаш последно, така ли?
Светле, точно за Токуда иде реч , последните ми две разочарования (от лекари) все от там са

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 12:21 от Анонимен

# 569
  • София
Action_Girl, успокой се, мила  Hug Това със свекървата..., ми какво да ти кажа и мен не ме харесва, първо ревах, после се карахме, после уж се извини, а аз уж приех извинението, отдавна съм се примирила и просто си съскаме културно и възпитано  Mr. Green Хич не го взимай толкова присърце и си гледайте живота, предстоят ти доста по-важни събития  Hug  ТСХ може да се повлияе от стрес, но за доста по-продължително време, принципно този хормон бавно се повлиява, поне няколко седмици, месец. Успокой се, на бебчо също не си навредила  Hug

Ники, а следила ли си овулация? Имам предвид следене с ултразвук + хормонални изследвания, с домашните тестове донякъде все пак е информативно, но за нивата на хормоните те съвсем не дават представа. Да не би като мен да си с малко по-къса лутеална фаза и да има проблеми със самата имплантация или жълтото тяло?

Общи условия

Активация на акаунт