Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 532
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Ники, ще изчакам в петък резултатите, ако излезе + листериозата, вероятно няма да се правят вливките, защото ще знаем причината за абортите. Ако излезе - ще вливам интралипид. Т.е още нищо не се знае със сигурност.

Action_Girl,  Hug

# 571
  • София
Стели ЧЕСТИТО и от мен, ти си изключително силна, силни ще са и малките геройчета - бързо ще пораснат за радост и гордост на мама и тати

Теди, Кукле, Кари - стискам ви палци - ваш ред е, а след това живот и здраве дано сме ние с Данип

# 572
Стели, честити бебоци, миличка, ти успя! Hug Hug Hug

Теди, Кукле, вярно не остана при вас, а пък моя милост ви следва по петите и ви диша във врата! Grinning

Ники, не се навивай отсега, че ще има проблем с раждането и няма да можеш да родиш в Щерев (не че аз не си го причиних и това де Crazy). Hug Hug Hug

Момичета, извинете, че така прелитам, ама нямам много време, няма спокойствие за мен, уж 45-дневният болничен бил за почивка... да бе! Crazy

Прегръщам ви всички, чета ви, стискам палци и се моля за успеха на всяка една от вас! Hug Hug Hug

Зузи, мисля те за петък! Hug Hug Hug

# 573
  • Варна
Стеле, честита ти двойна радост! Hug Hug

Зузи, стискам палчета резултата да е положителен. Praynig Praynig Praynig

Ники, и аз мисля, че е по-добре на първо време да намериш специалист, занимаващ се с репродуктивни проблеми, а като понапредне бременността ще си намериш и доктор за раждането. Hug

Табеа, съжалявам, че отново преминаваш през този кошмар. Hug

Action_Girl, стискам палчета и те чакаме на отчет с хубави новини. Praynig Praynig Praynig

Lyne, честита годишнина! Още дълги години да се обичате и уважавате!  bouquet  bouquet  bouquet

# 574
Влизам само да ви кажа - ТСХ - 1.91, МАТ - 19.8   Simple Smile

# 575
мда, както не останало, мойта личната ми сбъркала фамилията на направленията ooooh! да има как да им спиш пред кабинетите на тия хора ooooh! пък в петък трябва да ги занеса че да не става суматоха в последния момент

Ники, аз също се присъединявам към съветите на момичетата- първо специалист, с който да се стигне до раждането, а после бързо ще намериш при кой да родиш...аз преди кюретажа ходех профилактично при една която е много добра при водене на раждания- и като хирург и при нормално и си мислех че то това е от значение...., ама откак стана така съм благодарна че попаднах на жена, дето ме хвана за ушите и ме докара дотука, а това че живот и здраве ще направи секциото си е направо бонус Laughing

# 576
  • София
Action_Girl, екстра са  Grinning Имай предвид обаче, че ТСХ-то обикновено се вдига през втория триместър и може би ще трябва още малко да ти вдигнат дозата.

Зузи,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за петък.

# 577
Светле, защо мислиш, че може да е къса лут. фаза..? Заради прогестерона ли? Не са ми следили овулация, засичам я с тестове..и е уж, когато трябва на 14, 15 ден, при 28 дневен цикъл..?

# 578
  • София
Ники, не съм толкова компетентна по въпроса, но понеже при теб бременността изобщо не успява да се задържи си мисля за недостатъчна имплантация или недостатъчни хормони от жълтото тяло, което може да се дължи на къса ЛФ. То при проследяване освен фоликулите се мери и ендометриума на матката, на мен ми пускаха и хормони - LH и E2 през ден.  Иначе на 14-15 ден си е ок при 28 дневен цикъл. При мен О беше на 15-тия ден, но цикълът обикновено ми е на 25 дни и доста рядко на 28, също и LH ми беше доста нисък, но си имах О,  и по този случай, май най-вече за да се застраховат, ме понадупчиха с прегнил и пих дуфастон за поддържане на лутеалната фаза, за което в крайна сметка съм страшно благодарна, пък дори и да е било излишно, не е навредило по никакъв начин, но това, разбира се, лекар трябва да го прецени.

# 579
  • Пловдив
Action_Girl Не съм била аз, просто защото едвам се събудих в 12:30ч. на обяд! Ми кво да ви кажа спя, като че ли ще ми е за последно!!! Или организма си почива за предстоящото събитие и събира сили!!! На вън носа няма да си подам в тези жеги  Joy

# 580
Здравейте момичета!
От много време се каня да се запиша за съжаление и аз в тази темичка и все не остава време.
Съжалявам за всички ви преживели това огромно разочарование поради различни медицински причини.
Има познати именца срещани от мен в други теми някои вече мами ,някои бременеещи и такива очакващи скоро тази радост.

На 30 г съм ,имам една дъщеричка на 2,2г появила се след 6г стерилитет,забременявайки с нея  преди инвитро процедура.Изцяло безпроблемна бременност.
Винаги сме искали и други деца и малко повече от година след раждането започнахме опити за друго детенце.Работехме  по въпроса и мислейки си  пак ако се чака тези 6г......  #Crazy .. Но с януарския цикъл т.г.се оказах бременна -бяхме супер щастливи ,че е станало по бързо(дори светкавично в сравнение с предното),даже щеше да е изненада/подарък за на моя РД ,но уви точно на него ден на прегледа се установи "кухо яйце"  Sad. Доктора каза да изчакам някой друг ден и да мислих дали сама да се чистя или кюртаж.Изчистих се сама 9г.с по термин, за разлика от всички други такива ,които ми даваха веднага направления да ме чистят.Още на същия цикъл пак забременях, пак супер щастиви изчаках първи преглед чак 9г.с и 3д за да се е оформило всичко да няма "рано е ,ела след седмица" и т.н.Видяхме сърчицето доволни казахме на всички ,но пак уви пак нещастие. Отивайки да се записвам в 13г.с на ЖК ембриона спрял да се развива. CryБях разбита,нямах сили три дни не спрях да рева до прегледа във Варна -потвърждение .Док каза да решим да се чистя ли само ,но вече бях голяма седмица и поради липса на кървене може да не се получи или кюртаж ,който и последва този път всичко пък почти за моя РД.Повечето може би сте били в него момент сред жени правещи това по собствено желание(и те с проблемите си де)- късаше ми се сърцето,а аз там неистово ридая.
Онзи ден си взех хистологичното изследване което нищо не показва де но....и за мой късмет доктора беше в отпус и не можахме да говорим за предстоящото но в края на месеца като ходя на контролен ще говорим за евентуални изследвания.
Ще ви следя и моля предварително да ме извините ако имам въпроси обсъждани вече в темата.Няма как да прочета останалите.Благодаря! Hug
До скоро!

# 581
nikitto според мен имаш проблем с инсулина като мен, най вероятно ще ти изпишат Сиофор или друг сходен препарат, за холестерола ще трябва да спазваш режим, без пържено, сладко и тестено но с Сиофора ще ти се потисне апетита и ще ти е лесно да го спазваш аз отслабнах 9 кг. за два месеца без много усилилия.

лилка съжалявам че си минала през това, от хистологията до колкото знам рядко се открива причината.

# 582
Лилка, аз вече в другата тема ти обясних за хистологията  Hug 

# 583
  • Пловдив
Лин, честита годишнина! Бъдете здрави, щастливи и винаги влюбени един в друг  Heart Eyes

Ники, много кофти с тази докторица  Confused Сменяй я най-добре! Дано скоро намериш твоя лекар  Praynig

Action_Girl, супер са ти резултатите  Peace

Лилка,
съжалявам за всичко преживяно  Sad Дано бързо се възстановиш! Кураж  Hug

# 584
  • Варна
Лилка, съжалявам да те видя в тази тема. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт