Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 553
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Викам им, че аз ще се закарам, само, че няма да спираме на светофар, а на контракция  hahaha  Joy Joy
  hahaha hahaha hahaha На бебо му е хубаво при мама  Heart Eyes

# 496
Здравейте!
Мен ме е налегнал цистит, изкарах кошмарна нощ... Tired През 10 мин в тоалетна, болки и неприятно усещане през цялата нощ. И всичко това съпроводено и с кръв по хартията след пишкане. Естествено, посетихме и Шейново посред нощите, защото с тази кръв си изкарах акъла. Слава богу бебето е добре, кървенето не е от матката...И друг път съм имала кървене при изхвърляне на песъчинки, ама такова не е било.   Confused Естествено, в неделя няма кой да ме прегледа (бъбреците и пикочния мехур) , та ще звъня на доки следобяд да питам какъв е планът. Сега съм на Уринал, 3х1 и много течности. Само че не си е шега работа и се притеснявам... Sad
Кукле, развесели ме!  Joy Joy То когато и да дойде момента, човек никога не е напълно готов имам чувството, така че споко - кръчмите не пречат!  Laughing

# 497
  • NE
Hello и от мен!
kukla_ta Хехе много готин пост! Hug Малкият не реши да е july morning baby, но юли е тук и стискам палци всичко да мине перфектно за вас двамата. Hug Hug Hug
Zlatence Надявам се скоро да те пусне този гаден цистит. Преживявала съм 1 седмици в мъки  и знам за какво говориш. Надявам се скоро да те види док и да те отпусне уринала. Hug Hug Hug
maresr Браво за хубавите резултати и ти пожелавам да си починеш и да имаш страхотни емоции в Македония. Peace
mery1978 Радвам се че си много по-добре и хубаво си решила като си си дала почивка снощи. Тук момичетата са страхотни и винаги ще ти помогнат във всеки момент. Peace
July morning ми донесе втори цикльо и съм много щастлива, че остава схемата 28 дни. Утре имам среща с доки да видим как е МБ и се надявам всичко да е ок. Хем ще го изнудя да ми каже оттук нататък какво е нужно да направим и кога ще получим зелена светлинка.Peace

# 498
Момичета, 40 дни след аборта бях на контролен преглед. Не съм много очарована.....Доктора е приятел на мъжът ми и за това отидохме при него, а и само той позна че имам инфекция и ще абортирам. В Шейново твърдяха , че съм добре. Както и да е . Каза ми, че съм перфектно изчистена и всичко е зарастнало. Взе секрет за микробиология, утре ще излезе. Обаче.....каза, че имам миома и двурога матка. За двурогата си знам и от преди. Но миомата май е от скоро. Била вътре в матката, ниско, до шийката. Изрази опасения, че може да е от опасните, тоест богато кръвоснабдена. Можело да се наложи да я махат, ама било опасно и можело да си загубя и матката. Вика ме утре на 4Д да видим какво ще правим...Не може да ми каже на 100% ще мога ли да имам бебе.....Еми не му вярвам пък. Моите уважения, но колко жени са родили с миоми !! Аз с първото дете бях с двурога матка и септум, не вярваха че ще родя живо дете...Е, износих и родих на термин, здраво дете.
И все пак ми е притеснено, не знам какво ще покаже утре ехографа....
П.С. Доктора се казва д-р Емил Дамянов от Правителствена. Някой да знае нещо за него ??  newsm78

# 499
Zlatence дай стерилна урина , дано бързо го преборите.

blizna4e потърси и 2-ро мнение  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 500
Близначе, задължително на второ мнение. Дано всичко е наред и да спрат тревогите  Praynig

Успех на всички, очакващи резултати от МБ, урина и т.н. Praynig
Маренце, много хубавичко да си изкарате в македонско и да се върнеш свежа и заредена с много позитивизъм.

# 501
Blizna4e,... Shocked,направо нямам думи за този доктор...Как може да ти каже толкова много ужасни неща,и то в рамките само на един преглед... #Cussing outМисля,че новината за миомата ти е била напълно достатъчна.Не бързай да се притесняваш в никакъв случай-това,което ти е казал,може да е напълно безпочвено,и на мен преди време ми беше казала една доФтУрка,че имам тумор в мозъка Twisted Evil и ме прати на скенер bambam.Потърси друго,че и трето мнение,и според мен не ходи повече при него.Късмет! Hug
Кукле,дай някакво инфо-къде си,що си... newsm78
Светле- Hug!Свърши ли почивката?
Златенце,много е гадно,и аз съм го имала-дано да мине лесно и без антибиотик!Мисля,че трябва да пиеш много течности Peace.

# 502
Добро утро момичета, бър зотчет от мен. Няма зацапване никакво от съботта насам, но пък съм с адски болки в кръста. Така се секнах и не мога да мърдам. Нашите напират да пия хапчета, аз още на никой не съм казала за бебо........ Ох дано всичко е наред. Чакам си четвъртак, но много далеч ми се вижда.
Прегръдки на всички.

# 503
luni4ka_77 , наистина много ме наплаши. Те и в Шейново я видяха тая миома, но там казаха че не била никакъв проблем. Интересното е, че в  "Свети Лазар" ме гледаха на 4Д и миома не видяха  newsm78. Дали е възможно да е някакво срастване от секциото ? Иначе за въпросния лекар имаше хубави отзиви, четох че е добър специалист. На мен не ми се ходи при него, ама нали е приятел на мъжът ми и някак все едно съм длъжна...Иначе....абе не е "моят" доктор, разбирате ме.....Преди ходех при д-р Велев, той е страхотен, но вече взима много пари за прегледи а аз нямам Sad За това ще се задоволя с този, той нищо не ни иска. Ех, до къде стигнахме....
Дано днес след ехографа да не е толкова скептичен относно забременяването ми. Чувствам се сякаш чакам присъда  Sad

# 504
Blizna4e,щом на 4Д не се е видяло,значи едва ли е нещо толкова сериозно.Доста жени с миоми си забременяват и си раждат,включително и моята сестра,като при секциото й отстраниха възелчето.Може би точно защото ви е приятел,малко се престарава в нещата Wink.Стискам палци за прегледа днес,после ела да дадеш отчет какво е казал Praynig.
Слънчице-това с болките в кръста е добра причина да пазиш леглото и да си почиваш активно Peace,дано да минат бързо!А четвъртък ей го къде е-ще дойде бързо и ще видиш едно хубаво Two Hearts! Hug

# 505
  • Варна
Близначе, стискам палчета да ни зарадваш днес с хубави новини. Praynig Praynig Praynig

Златенце, как си днес? Hug

Слънчице, почивай си повечко и в четвъртък те чакаме с тупкащо сърчице. Praynig Praynig Praynig

# 506
  • София
Не се завърнахме вчера, пообиколихме доста места, много съм впечатлена от Керкини - много красива природа и страшно много пеликани, чапли, ибиси, корморани, много съм доволна от почивката  Grinning

Близначе, задължително потърси и второ, а ако трябва и трето мнение по въпроса  Peace На мен ми се появи миома от бременността, преди това нямах, моята е интрамурална (в маточната стена) с размери 2.9 на 2.5см, но никой нищо страшно не ми е казвал, напротив, всички казаха, че е малка и никакъв проблем не е. 

Слънчице, да не са започнали да те болят тазовите кости, малко под кръста? Мен много ме боляха и много се разширих в ханша, вече попремина, като легна за малко по гръб ме облекчаваше, ако там те боли, това си е съвсем нормално явление по време на бременност, мислех че е в по-късните месеци, да ама не, явно при всеки е индивидуално. Дано да премине по-бързо  Hug

Златенце, задължително днес на доктор, уринала може и да те облекчи малко, но при това положение надали ще те оправи съвсем. Сигурно ще ти изпишат Монурал, дават го и на бременни и се пие само веднъж, но това задължително лекар трябва да го каже  Peace Бързо оздравяване  Hug

# 507
Здравейте Simple Smile
Стискам палци за всички, чакащи резултати от разни изследвания  Hug
Кукле, много ме разсмя, че ще спираш на контракции Mr. Green Леко раждане, мила, дано е бързо, лесно и безаварийно Simple Smile
Близначе, виж и 2-ро мнение  Hug
Светле, страхотна почивка сте си направили, браво, много се радвам за вас Simple Smile
Луничка, браво за хубавия преглед Hug
Слънчице, ако наистина си се сецнала, тва е ужасна болка, по-добре поне се мажи с някакъв мехлем, но лекар, запознат с бременността ти да каже кой точно...
Ние бяхме уикенда на почивка в планината, яздихме, преход малко направихме, абе имам страшна мускулна треска Laughing Отпразнувахме 5 години от сватбата. Малката ни кукла е на лагер, и вече ми липсва доста. Иначе днес пуснах едно кило озследвания, и олекнах финансово..обременяване с глюкоза за да видим имам ли аджеба ИР или не, хормоните на щитовидната, холестерол, триглицериди, пкк...такива неща.Мъча се да внимавам какво ям и да се ограничавам. На скоро, без изобщо да съм се чувствала зле, си премерих кръвното и беше 160 на 120..без коментар, а понякога имам някакво туптене в ушите сякаш, явно нещо не съм ок, та ще боря проблемите на тоя етап. Записах се за д-р Начев. Имам и за гинеколога час. Да видим кой какво ще каже. надявам се след някой и др месец пак да съм в редиците. Хубав ден на всички и бременните, не спирайте да се радвате, знам, че и много се притеснявате, но е толкова хубаво, че всичко върви добре и съм сигурна, че все така ще е и занапред Hug

# 508
Здравейте момичета!
Не съм ви чела, но бързам да се похваля за новините от днешния преглед.
С бебка е ОК, расте си нормално и дори отговаря на 30 седмица. Аз разбрах от доки, че тежи 1840 гр, но сега като гледам май е много за тази седмица. Може и да е 1480  Laughing не съм запомнила с бременния си акъл Crazy
Важното е че всичко е ОК Party и вече се е завъртяло с главичката надолу.
Аз ще наваксам с четенето на темичката и после лягам да подремна, че в тая жега какво друго може да се прави? Simple Smile
А след 17ч ще има разходка по плажа  Sunglasses
Хубав ден на всички!

# 509
Здравейте! Днес си пуснах изследванията и минах при специалист вътрешни болести на преглед. Ето това са ми резултатите от стерилната урина:
Бактерии/Bacteria    масово            
Епителни клетки/Epitelia cells /-/             до 15 на поле
Еритроцити/Erythrocytes 8-10             до 3 на поле
Левкоцити/Leucocytes    10-12             до 5 на поле
Гледаха ми бъбреците, всичко било ок. Потвърди се, че съм направила цистит и антибиотика не ми се размина. Предписаха ми Оспамокс за 7 дни, 2х1, продължавам и с Уринала.  Cry ...остава да се моля всичко да е добре, хапчетата уж ставали за бременни, но.... Иначе съм абонирана за 00, днес болките продължават, слава богу кървенето намаля, но едвам се движа.  ooooh! Имам чувството, че някой отвътре ме е хванал и стиска.. Cry

Общи условия

Активация на акаунт