Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 558
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Зу,предполагам,че модераторът се е намесил... ThinkingВсе пак се надявам момичето да е прочело поста ми и да си опича акъла оттук нататък Naughty.
Кукле,тук ли си?Нищо не казваш... newsm78
Тинки,успех с изследванията!Стискаме палци всичко да е наред! Peace

# 481
здравейте,
чета хубави новини.толкова се вълнувам за предстоящото раждане на някоя мама,било то позната  или дори непозната.толкова мило ми става да видя бременна.е сега малко се натъжавам,но ще мине.
кукличка направо времето си е дошло мила и много скоро ще гушкаш съкровището си.радвам се и за хубавите резултати при някои от вас.все някой обаче е нещастен.вика си човек защо ми се случи точно на мен,но все на някого се случва да му се не види...дано поне повече добри новини да има в темата.мен не ми се пишеше,че толкова мразя да се оплаквам,но тия дни бая ме болеше и то главно в ляво,където са ми кистите.вчера пих най-накрая един аулин и след 3часа се пооправих.днес да чукна на дърво вече е друго.преживях аборта,но се плаша какво ще става с тия кисти.ако не бяха те,колко по-скоро щях да се надявам на 2чертички,но уви.този път смятам да отхвърляя всички здравни проблеми и тогава на чисто.ще пускам тсх ,но сякаш сега ми е все тая...абе човек трябва да е оптимист,за да е по-щастлив  bouquet

# 482
  • NE
Привет и от мен!
kukla_ta Стискам палци всичко да мине по вода. Имам предчувствие, че мъничето ще бъде July morning baby Party Party Party
mery1978 Пожелавам ти кистите да се махнат час по-скоро и да се радваш на успешна бременност час по-скоро. Аз също имам притеснения когато видя бременна жена, но и слънцето ще игрее на нашите улички. Hug
tedy_e Пожелавам ти леко лежане и по-бързо да се оправиш, че не е хубаво това с прилошаването, особено в тези жеги. Hug
tinky_82 Стискам палци за изследванията. Hug
Feq_na_z1bkite, luni4ka_77, Поздравления за хубавите новини! Hug
M.L. Кураж!  Hug Hug Hug Всичко е добре когато свърши добре, но никога не трябва да спираме, а напротив, трябва да се борим за това което желаем най-силно. Hug
Аз да се отчета, че снощи използвах последният ми антибиотик и съм ок вече. Чакам си цикльо и се надявам и този месец да е точен като швейцарски часовник.
Днес пак не ми върви. Сутринта бяхме в хирургията да правят дренаж на мама след одраскването от котарака. Тъй-тъй бяхме почнали и махнахме конците на Морт при ветеринарите и дори се зарадваха как добре се е възтановил. За капак пустият му тестостерон го облада щом видя другия котарак и докато ги разтърва, изядох и аз няколко лапи. Сега съм се бинтовала до колената,ама няма как. Поне не ме боли. ooooh!

# 483
Кукле,нека беб още малко потрае викам аз,дано всичко мине по мед и масло,безболезнено и мнооого бързо Hug Peace

Луни,потърси друго мнение щом ще си по-спокойна,защото това е най-важно  bouquet Hug Hug

Теди,ти пък да те пита човек закъде си се разбързала да шеташ,то като се рди бебчето да не мислиш,че увас ще гледат къде е чисто и къде не,всички погледи ще са към бебка,затова...........браво на мъжа ти,много хубаво ти е казал човека,да кротуваш ееееей Naughty Heart Eyes

М.L.  Hug Hug Hug Hug Hug

Flower Fairy дано не те боли и не е нещо сериозно,бързо да се възстановиш Praynig

tinky_82 и ние правихме кариотип в София Майчин дом на 14-ти етаж в Национална Генетична лаборатория,Зузи ти е казала всичко,за СГ  немога да ти дам съвет понеже ние не сме правили.Успех fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

mery1978  Hug и аз като видя бременна и ми се преобръща всичко отвътре,но и нашия ред ще дойде,знай  bouquet  bouquet  bouquet За кистичките и аз си имам,но засега не се притеснявам,ти пиеш ли нещо за тях?

Не съм си пускала цитонамазка от ноември месец 2011,дали да не взема да пусна

# 484
Mery 1978,всяка една от нас си е задавала този въпрос:"Защо точно на мен"...Няма отговор на него.Просто лошото понякога ни уцелва в един или друг момент от живота ни,но няма как-изправяме се и гледаме напред Simple Smile.За кистите не се притеснявай-доста момичета са забременели успешно с ПКЯ,и при теб ще се наредят нещата!Гледай си сега лятото,почивката,забавленията,а после и другото ще дойде! Hug
Flower_fairy-лелее,този котьо много бесен бе... Rolling EyesДано майка ти се оправи по-скоро,твоите драскотини също!
Теди-почивай си душа,малко остана Grinning.Ти май не си казвала-как мислите да кръстите бебка? Flutter
Боби,пусни си една цито,да си по-спокойна!Нали всяка година трябва да се пуска. Hug

# 485
  • NE
Flower_fairy-лелее,този котьо много бесен бе... Rolling EyesДано майка ти се оправи по-скоро,твоите драскотини също!
Луни, благодаря ти за хубавите пожелания. Мама и аз сме добре и нищо не ни боли. До няколко дни ще сме като нови, а котьо е бяс,ама нашия бяс. Само малко да се оправи от операциите и ще кандисам мъжо (не сме женени, но аз си го чувствам така Joy) да го кастрираме.
Впрочем момичета много странни неща ми се случиха тази седмица. Първо имах един бебешки сън  Embarassed(имам леко пророчески сънища, но обикновено доста са завъртяни), вчера ме питаха за бебе и всичко това като орисия го почувствах. Дано следващите месеци да не ме пусне това чувство. Heart Eyes

# 486
mery1978, Flower Fairy, bobi123, да си призная и мен ми беше кофти като виждах или четях за бременни, дори тук, но надеждата, че и аз ще мина по реда си, както всичките успели от темата ми даваше крила и посока. Убедена съм, че и вие ще се похвалите в най-скоро време.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover   

# 487
  • София
mery1978, аз като видя бременни и се радвам ужасно много, на работа си имам цели 4 Simple Smile едновременно с хубавото чувство ме обзема и тъга....като чета май повечето сме така. На мен по-кофти ми става, когато роднините ни питат "хайде, кога ще качиш 20 кг? Ааа, спряла си цигарите, да не би да не ни казвате нещо?" Тогава ми е най-тъжно, че трябва да отговоря отрицателно, а съм била бременна и никой от тях не знае какво ми е Sad Но и това ще мине, надеждата ми е на никоя от нас да не се повтори и следващия път да си дебелеем 9 месеца ! Прегръщам ви!  Hug

# 488
...доста момичета са забременели успешно с ПКЯ,и при теб ще се наредят нещата! 

Имам колежка с ПКЯ и 7 деца  Mr. Green Laughing Grinning hahaha

# 489
  • София
Луничка, браво за добрите новини  Hug А това за бъбречните легенчета съм го чувала и от разни дружки, май при момченцата е доста често срещано, наистина не е повод за притеснение  Peace На мен и двете ФМ при различни лекари ми бяха по 15-20мин и жената на рецепцията в Марковс я чух да обяснява, че когато няма нищо притеснително толкова продължава, а когато нещо трябва да се гледа по-подробно може да продължи и над час.

Мери, ще дойде и твоят ред да носиш добри новини  Hug ТСХ-то обаче не го подценявай, има голямо значение и разбърква и другите хормони, гледай да го смъкнеш да е поне под 3 преди следващите опити, ако трябва сменяй ендокринолога  Peace

Flower Fairy, bobi123, jane_anderson, дано скоро и вие да има с какво да се похвалите  Praynig

Теди, я си стой и кротувай сега, тя работата  няма да избяга  Grinning

Кукле, то юли дойде  Grinning Чакаме с нетърпение да се похвалиш  Hug

# 490
Благодаря Ви момичета! Лека нощ и сладки сънища:)

# 491
добре че сте вие момичета.тук всеки с проблем,всеки се опитва да даде кураж на другия,да помогне...сякаш човек като е ок и забравя да бъде добър с околните.ежедневието го поглъща....пожелавам на всички ви от сърце да бъдете щастливи,всеки да постигне целите си,да осъществи мечтите си....:
аз поне днес съм без болки.сигурно зашото вчера си починах,че няколко дена се разчекнах от  работа.a сега и от ресторант се връщам.не посмях да отида на бар,лягам да чета книжка,че пуснах милото да се позабавлява помъжки.ей много съм ларж:блазе му на моя:Simple Smile)

# 492
  • Пловдив
Луничка, радвам се за добрите новини! За бъбречетата не се тревожи - доста познати чувах, че имат това като проблем по време на ФМ, но после бебчо си се оправя след раждането  Peace

Куклеее, юли еееее  Hug Hug Hug

Боби, пусни една цито. То няма да навреди  Peace

Трой
, твоята колежка не си поплюва честно  Crazy

# 493
Здравейте момичета  Hug
Трой,  твоята колежка да не е от мургавите  Wink

Куклето не е писала днес  Thinking  Hug

Аз вчера се обадих на доктора и каза че резултата от цитонамазката е 2-ра група.  Така че утре спокойно мога да се запътвам към македонско. Ще идем за две седмици там, хем да видя нашите хем на една македоно-българска сватба Simple Smile пак и ще посетим Охрид, Струга, Битола, абе надявам се на едни приятни емоции от там  Sunglasses

Многоооооо  Hug Hug Hug за всички и в следващите две седмици рядко ще влизам тук, но ще гледам поне да надничам от време на време  Heart Eyes

# 494
  • Пловдив
Ехоо, бебо нема да е july morning baby, просто щото спах до обяд  Joy Joy Joy! Снощи с целия си акъл отидохме при приятелите на кръчма и се прибрахме в 2ч , и чак сега ставам! Всички се базикаха кой щял да ме кара до болницата, пък то всички пили, вкл и мъж ми, щото аз карам колата! Викам им, че аз ще се закарам, само, че няма да спираме на светофар, а на контракция  hahaha  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт