Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 472
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Тони, много ти благодаря за коментара! Аз съм на същото мнение! Hug Hug Hug

Златенце, дано се оправи всичко бързо Hug

Лин, всичко ще се нареди  Hug

Бобче, в ХЕИ си пуснах изследването, във Варна само там се прави. Laughing

Аз днес бях на изписване на бебче на една приятелка. Изписваха ги от болницата, в  която ме кюретираха, и в която ми съобщиха гадната новина втория път. Щом спряхме колата на паркинга, всичко мина пред очите ми като филм, стана ми мъчно и се разплаках...за първи път се чувствам така Rolling Eyes След това като излезе мамата с бебе на ръце пак пророних сълзичка от умиление. Явно от мен падна известен товар след вчерашното откритие с тези титри на листериозата и някак напрежението взе да спада, а емоциите бавно да се връщат в мен  Mr. Green Скоро ще съм пак нормален човек, но с надут корем  Mr. Green

# 691
  • София
Дони  Hug, и ти си ми от мамите герои за пример  Grinning
Контракции са и при мен, днес бях при майка ми, опипа ми корема при едно такова присвиване, ставал бил на камък според нея  newsm78, не целия, но в долната част под пъпа. Еми, явно аз съм идиот, че не мога да ги различа досега  Embarassed, значи си имам от поне месец, може би по 10-15 пъти на ден, не съм ги броила точно, но дано сега магнезия да оправи работата.

Лин, следващият месец ще е вашия  Hug Не си хаби нервите за хора, които не заслужават, всичко ще се нареди! Успех с изследванията  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Златенце, жалко, че няма подобрение  Sad За бебчо не се притеснявай, далече са от него тези неща, не си ги влачила с месеци, а и вземаш мерки по въпроса. Дано този път бързо да я пребориш гадината  Hug

Зузи, много добре те разбирам, никой не е от желязо, не се и опитавй да бъдеш  Hug Скоро може пък и ти да раждаш там  Simple Smile Дано листериозата да е проблема  Praynig, а и с тези титри и на мен ми се струва, че няма да е зле един профилактичен антибиотичен курс, дори и да са завишени от друга инфекция, явно има нещо. Между другото пускала ли си някога изследване на CRP? Ако е със завишени стойности, говори за наличие на някаква инфекция в организма и дава по-добра информация от СУЕ, правят го навсякъде и струва около 5лв.

# 692
Shyny,още веднъж да ти кажа,че съжалявам за лошия развой на нещата... SadТи как си,възстановяваш ли се?Ще  откриеш причината,сигурна съм,и другият път всичко ще е наред!С теб сме! Hug
Зу,дано да е това,м...а му Twisted Evil.Ще го пребориш! PeaceЗа изписването на бебчето-честно казано не знам на твое място дали бих отишла... Sad
Златенце,аз с миналата бременност имах бактерии в урината без клинични симптоми,изписаха ми Duracef и с него се изчистих.Ама добре си решила да направите посявка и антибиограма,за да го уцелите и да не гълташ напразно антибиотици. Peace
Лин,не се разстройвай-нали знаеш-"Когато губиш, не знаеш какво печелиш" Simple Smile.Всичко е за добро,убедена съм! Hug
Светле,дано да минат тези контракции Praynig.Пий си магнезийчето и си почивай!

# 693
Zuzi, аз мисля, че следващия път ще я докараш до край, и , че си открила проблема, за което много много се радвам Hug Не виждам какво пречи да го лекуваш от сега, нищо, че е гранична стойността, още повече не ми се връзва да почнеш да го лекуваш като бременна, и я си представи, че не стане от раз..
Светле, пий магнезия и ако имаш някакви болки веднага на док Hug
Златенце, жалко, че не си преборила още цистита, но важното е, че взимаш мерки Hug
Лин, сигурно ти е трудно сега, но ще мине този период и после ще се заредят хубави събития Hug
Шайни, ужасно тегло имаш ти, дано скоро докторите намерят проблема и никога да не се случва пак Praynig
Аз си спазвам лек режим, и същевременно ходя на сладкарски курс, хич не ме питайте как се удържам да не ям Crazy Иначе, гледам да не мисля за бебета и пр. и да видим как ще съм физически около края на август...иначе силно се надявам, че за миседа причината е била тромбофилията, а за хим. бременности - идея си нямам, дано да е случайност..Ще пусна един прогестерон на 7 ден от О да видя как е..

# 694
bobi123 не помня кога точно кога го спрях беше в началото, не следя захарта защото тя ми беше в нормата инсулина не беше в нормата до колко ми обясниха. Гледам да се ограничавам сладките и пържени храни.

Златце дано да изолирате бактерията и да я елиминирате.

Зу  Hug Hug Hug

Lyne  всичко ще се нареди само се успокои и всичко ще се случи от самосебе си

# 695
Божеее, голям съм крокозъбел ooooh!...Забравих да почерпя, днес имаме годишнина с моето мъжле, 9 години,откакто сме заедно, а след 3 дни - 3 години от сватбата Mr. Green

Хайде една почерпка Mr. Green Скривам я, за да не предизвиквам слюнкоотделяне при бременните  Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 22:10 от zuzi_79

# 696
Зузинка,миличка огромно Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug аз на изписване не съм ходила,но всичките ми приятелки са с бебчета и работата ми е такава,така,че те разбирам повече от всякога,единственното което ме крепи е,че и аз ще отида на тяхното място и ще се радвам на ангелче Heart Eyes newsm76 а ти няма да останеш по-назад от мен  bouquet Хубаво е,че има мъничка светлина в тунела Praynig Оооооо,благодаря ти за почерпката,да сте живи и здрави и все толкова силно да се обичате,уважавате,държите и вярвате един в друг newsm51 smile3501  love001

Кляш и при мен инсулина е проблема Sad

Ники,хапвай си сладичко от диетичните щандове,аз така правя,то иначе не се издържа Joy

Злати  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 697
Момичета, предписаха ми Метергин и Азатрил...но не пише колко дни трябва да ги пия? При вас как беше?  Sad

# 698
Зузи, честита годишнина! Все така да се подкрепяте и догодина да я празнувате в разширен състав!  Mr. Green (имай милост с почерпките  Joy)
Захир , Метаргина го пих май докато спре кръвотечението.  newsm78 Някъде 5 дни беше...Другото не съм го пила.
Благодаря ви за пожеланията!  Hug Дано бързо се преборим!

# 699
На мен ми кървя само в деня на манипулацията, та затова не знам

# 700
Ами и при мен така, но после като ходих на лекар се оказа, че имам малко задържана кръв, която трябва да се изчисти. Та затова ми предписа Метаргина. А иначе след самата манипулация ми предписаха само Ципрофлоксацин.

# 701
Колко дни пи Ципрофлоксацина? Метаргина не потиска ли кръвта? Как се изчисти от натрупаната кръв?

# 702
  • София
Захир, аз имах кървене на самия ден (28ми юни) и два дни след това. След това имах обилно тъмно кафяво зацапване и от два дни нямам нищо. Изписаха ми само Ципрофлоксацина, пих го 7 дни. Матергин ми бяха изписали преди кюретажа, с цел ако мога сама да се изчистя, но не успях. На профилактичен ми казаха да отида след месец. Дано съм била полезна  Hug

# 703
Ципрофлоксацина го пих 5 дни, а Метергина доколкото знам предизвиква точно леки контракции в матката, като по този начин се изтласква кръвта (поне така ми обясни лекарят). И наистина още на следващия ден се изчисти всичко.

# 704
На листовката на Метергина пише, че е за намаляване на кръвозагубата

Общи условия

Активация на акаунт