Кюретаж и забременяване след това - 36

• 24 443
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Shyny, много съжалявам  Cry Кураж  spoko Ти като си инвитро предполагам наистина са ти правени много изследвания, а и са ти проследявали сериозно бременностите.

Лин, не го мисли по този начин - важното е следващата ти бременно да е успешна с добър финал, па макар и да не стане от първия път  Hug

Златенце, ужасно - какви са тези упорити гадории  Sad Дано да ги пребориш бързо  Praynig

Зузи
, има и такива моменти  Hug Малко по малко се надявам нещата при теб да тръгнат в положителна тумбеста насока  Hug И между другото честит либовен празник  Heart Eyes

# 706
Захир, аз не съм пила метергин, изписаха ми само Ципрофлоксацин и го пих 5 дни. И аз след манипулацията нямах никаква кръв 2 дни, това е напълно нормално, понеже шийката се травмира от изкуственото й разтваряне по време на кюретажа. После се отпуска и кръвта ще си изтече.

Shyny, съжалявам за преживяното, мила! Кураж и прегръдки! Hug

Златенце, извинявай, ако съм предизвикала слюнкоотделяне, ще сложа почерпката в скрит текст  Blush Hug
Благодаря за пожеланията, обещавам да ги превърна в реалност  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 22:25 от zuzi_79

# 707
На листовката на Метергина пише, че е за намаляване на кръвозагубата

След кюретаж го изписват за свиване на матката.

# 708
Добро утро момичета, много ни е тиха темата Laughing явно всички са на плаж или на климатик Laughing

аз се стягам да ходя на фризьор Crazy и мисля междувременно да направя някое ново фото да ме видите каква съм Йедра Laughing

# 709
Теди,усещам,че искаш на снимките от изписването да си с нова визия... GrinningХайде-другата седмица е твоята седмица newsm44 newsm10!Моят мъж също е роден на 12-ти юли Mr. Green-много е постоянен и последователен във всичко,за разлика от мен Embarassed,кротък,работлив и изключително отдаден на семейството си/като мен Mr. Green/,абсолютен домошар yes.Малкият и той е раче/на 19-ти юли/-от сега ми разправя как ще се ожени и ще има три деца Party.За раждането и аз на твое място бих поискала секцио,без значение каква ще е упойката/тук в Търново слагат само венозна за секцио,защото няма достатъчно кадърен анестезиолог за епидурална/.Така че-каквото дойде,важното е,че си в добри ръце и всичко ще мине благополучно! Hug

# 710
  • NE
Здравейте момичета!
Ние се оказахме вместо на палатки на Крапец, а на бунгала на Камчия. Намерихме си съвсем случайно едно страхотно местенце с финландски вилички и беше толкова разтоварващо и успокояващо, че искам пак. Mr. Green Обещахме си да отидем още един път и да бъде за по-дълго време. Party
Междувременно когато се върнахме във Варна отидохме до една лаборатория (надежда) и ми взеха кръв за установяване на кръвна група и резус фактор. Утре ще знам резултата.
zuzi_79 Стискам палци на контролата да излезе всичко на яве. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Една приятелка (мед.сестра) ми каза, че листериозата си показва зъбите само в период на бременност. Как се надявам да излезе по-ясна контролата. Hug Hug Hug
Zlatence Много съжалявам, че гадината не се повлия от антибиотика. Наистина си решила правилно да пуснеш антибиограма и да се разбере какво ще борите. Оттам нататък нещата ще бъдат по-леси и по-бързи за теб. Hug
Shyny Съжалявам много за ада през който е трябвало да минете. Пожелавам ти всичкият късмет на света повече да не се налага да преживяваш това и следващия път нещата да се получат от раз. Hug Hug Hug
Lyne Пожелавам ти още другия месец да видиш двете чертички и да се радвате през май месец напухкаво и здраво бебенце.
Захир На мен ми каза моя доки да пия матергин докато имам кървене след К с цел да се свие матката по-бързо. Така че пий си го и не го мисли. Антибиотика се пие от 5 до 7 дни.
tedy_e Честита мама-визия! Hug Hug Hug
Светле Стискам ти палци да спрат контракциите! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 711
Здравейте, момичета Sunglasses Надявам се, че цялото затишие тук се дължи на доволното разпускане и почивка на всички, кой където намерил - море, планина и т.н. Аз днес съм по-добре психически, макар че корема пък ме тормози, ама то не е нещо ново. Изпълнена съм с надежди за следващия месец и искрено си пожелавам едно малко овенче. Странно защо обаче някак си имам усещане, че чудото може да стане точно тогава. Все ми се въртят едни дати в началото на април и ще е прекрасно.  С половинката точно тогава си имаме годишнина от нашата връзка, а и ми е много любим месец, а пък юли още повече, така че май това е перфектното време за любооов Rolling Eyes Така, че се въоръжавам с нови сили, дано ме пуснат от работа по-рано и да се отдам на заслужена почивка и спокойствие в къщи.
Зузи честит празника на патерица. Ей страхотни дати имате за годишнини. Аз го обожавам този месец даже е трябвало да се родя в края му едно време, ама съм позакъсняла. Пожелавам ви да се обичате и подкрепяте един друг все така силно цял живот Hug
А мога ли да си изпрося инфо как да видя и аз вашите снимчици. До сега не смеех да нахалствам, че бях сравнително нова Rolling Eyes

# 712
  • NE
Присъединявам се към желанието на Lyne  thumbsup

# 713
момичета, качих ви една снимка от днес...страшна работа съм била... hahaha като гледам първата и последната в албума...ама понеже тазовото дъно тясно на детето и корема ми огромен Crazy

на питащите за албума- дадоха ли ви парола да влезете?

# 714
tedy_e страхотно коремче  Hug

# 715
Тединце много сладко коремче Heart Eyes Страхотна си. Нищо не ти е огромно. Бременните жени са най-красиви. Кой каквото иска да си говори. Знаеш ли колко жени по улиците те харесват и завиждат благородно. Благодаря за "ключето" към албума. Сега като ви видях всичките ви чувствам още по-близки. Когато има време и аз ще си направя албум, то не че има с какво да се похваля още де, ама поне да ми видите муцунката.
Аз днес съм се настроила позитивно. Е малко ме боцнаха пак лошо одеве, ама ще се преживее. Стискайте палци тоя път ТСХ-то да е наред, че не ми се занимава с нови доктори. Аз вчера малко се ошашках, че ми се стори, че далакът ми е подут малко. От известно време все ми се вижда нещо не наред, но за съжаление нямам спомен точно от кога, сигурно има няколко седмици. Не знам дали може да има нещо общо с аспирина дето го пия или пък някакво последствие след аборта и лекарствата. Чудя се дали да изтичам до личния някой ден Rolling Eyes

# 716
  • NE
Привет момичета!
Благодаря, че успех да зърна всички вас и мога да кажа че сте страхотни. Всички сте толкова хубави и коремчетата ви са наистина пленяващи. За протокола и аз се включих с една шепа снимки от различни периоди. Надявам се да ви харесат. Party
tedy_e Страхотно коремче! Heart Eyes Бебка си е порастнала много.  Simple Smile
Lyne Ти си наред!  thumbsup
kukla_ta Как си? Не си писала скоро и се чудя дали няма вече хубави вести от теб. Hug
От ден съм в отпуска 1 седмица. Чувствам се много добре, но и супер ми е горешо без климатика на работа. Mr. Green Морти се върти от едната на другата кълка и само се унасям с него. Joy
По-късно ще вляза с резултатите от кръвната група. Една лоша мисъл ми е влязла като муха в главата, че ако има несъвместимост в резус факторите ни с половинката да не е това причината за миседа. Thinking

# 717
Теди, разликата между първата и последната снимка е само коремът!  Grinning Много си си добре, все пак си на финала вече!  Hug
Куклето нещо ми се губи, айда да открива някой сезона вече!  Praynig
Мименце, ти не писа след прегледа в събота...Как мина?  Praynig

При мен положението е поносимо горе-долу ако сравним с предната седмица. Днес пуснах изследванията, ще са готови в четвъртък чак.  Tired На всичкото отгоре май нещо съм се сецнала, усетих снощи как ми изпука гръбнака като се обърнах рязко и сега ме боли. И с това лежане само на една страна... #Cussing out Аман вече, по-зле от бабите станах!  Rolling Eyes

# 718
Фейче, за каква несъвместимост говориш? Ако е за резус, не го мисли изобщо, ние сме с такава с мъжа ми, но това не е проблем. Просто се следят антитела по време на бременността и при повишение се бие анти Д имуноглобулин.

Теди, много си хубава пу пу пу  Hug Hug Hug

# 719
  • NE
Фейче, за каква несъвместимост говориш? Ако е за резус, не го мисли изобщо, ние сме с такава с мъжа ми, но това не е проблем. Просто се следят антитела по време на бременността и при повишение се бие анти Д имуноглобулин.
Именно това ме притеснява, защото докато бях бременна никой не ме попита за кръвната група, каму ли да ми я изследват. На ЖК така и не успях да се запиша тогава. Вече е минало, но поне ще знам занапред. Peace

Общи условия

Активация на акаунт