Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 258
  • 815
  •   1
Отговори
# 135
Сега се обадих в училището - ще работят до 18 днес и се чудя дали дане се вдигна и да ходя да подам документите!?

# 136
  • Пловдив
Да пожелая успех на всички!
Ние току що се върнахме - подадохме вече заявлението.
Има няколко приемащи комисии, няма опашка. Много са любезни - аз 3 пъти преписвах... ooooh! Почти 2 часа висяхме! Трябва имената на паралелките да се съберат в полето. Ние подадохме в Пловдив, в Тракия в 60 класното.

Голямо ни беше чуденето как да ги подредим - дори звъняхме на зам директорката на най-желаното училище - тя с удоволствие ни консултира по тел.( взех тел от справочника) ooooh!

# 137
Честито завършване на 7-ми клас на всички дечица и мами!
Пожелавам на всички - класиране на първо желание на първия тур!
Мили мами, ще подаваме документите за класиране в две области, въпросът ми е подредбата на желанията, еднаква ли трябва да бъде и в двете области или да подредим желаните училища и паралелки само за областите в които са самите училища?

# 138
  • София

Asa подвеждаш майките - във сайта наистина е написано объркващо  - малко са слятии втори и трети етап, но виж кои участват в 2-ри етап на класирането:
1.тези, които не са приети на първи етап - участието в класирането се извършва автоматично;
2.тези, които са приети по второ или следващо желание, но не са се записали - те подават заявление за участие в втори етап;

dim_rosi, много моля да ми покажеш къде точно е написано това което твърдиш по т.1.
Аз наистина не го виждам  Rolling Eyes

Чак сега отварям форума - това което твърдя, го пише в указанията за подаване на РИО-Варна - втора страница/във втори етап участват.../:
http://www.rio-varna.com/upload/informacia_7klas.pdf
Във вашия сайт е наистина много объркващо и неясно...

Ами то е същото. Автоматично пропускаш второ класиране, защото нито може да се запишеш, нито можеш да подадеш заявление за второ. Висиш, ти нямаш позиция на която да си стъпил, за да може да се придвижиш нагоре.

Т.е. ако на първо класиране никъде не си приет, пропускаш второто и отиваш директно на трето. Нали това говорим? И затова се пишат повече паралелки, за да може на първо да имаш запазено място.

Чете се до половината, до следващите две точки не се е стигнало. Не аз заблуждавам.

И ние сме с грамота. Диплома пълно 6 три поредни години.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 13:48 от asa

# 139
  • София
velcy, подреждаш желаните паралелки поотделно за областите, в които са училищата.

Ние подредихме окончателно желанията. Попълнила съм заявлението на компютъра. Чакам само синът ми да си получи удостоверението, да направим копията и отиваме в "гнездото". Simple Smile

Весела ваканция на децата! 1swing

# 140
  • София
Момичето ми има 6-ца по БЕЛ!  newsm44 Алилуя! Госпожата най-сетне се убедила.  Rage
Има и служебна бележка. В понеделник - свидетелството. До тук добре. Едно по едно, нещата се подреждат  Laughing

# 141
  • Там, където ме обичат

Вие сте щастливи, че децата ви знаят точно какво искат.  Simple Smile
На мен хич не ми се носи отговорността, но какво да се направи като тежестта на избора пада върху мен.  Confused На девойката и се учат езици и ако може - всички.  Crazy

ха ха ставаме две
снощи аз попълвам заявления, а те празнува завършването на уч.година    Simple Smile
[/quote]

Не, три  Mr. Green

# 142
И ние сме готови, всички документи сме си получили, дали са им ги на плянката пред училищетото , тъй като то е злоплучното 90 -то дето едната стена му падна поминалата седмица . Грамоти на отличниците не са подготвили заради това, че през двете седмици ходиха в 56-то на училище и не са имали възможност , но както и да е -документите са ми много по-важни.
 Днес ще си подадем заявлението , изброили сме само 9 позиций - малко са но тя други не иска!!! Каквото сабя покаже на 26-ти ! Успех на дечицата Ви! Praynig

# 143
  • София
Здравейте! Отдавна чета темата, защото и аз имам седмокласник.
Днес малко се шашнах - от Вектор казали на децата, което има 6-тици в дипломата да попълни поне 15 желания, а което има 5-тици и надолу, поне 25.
Според вас нужна ли е чак такава презастраховка?

Герда,
Зависи какво има и на изпитите детето, не само в дипломата.
Да, нужна е презастраховка - задължително и едно училище накрая с по-нисък бал - трябва да се 'закачите' на първо класиране!

Успех!  Hug

# 144
Пиша и тук, за да са по-спокойни децата, които се съмняват, че съвсем малко може и да не им стигне за желаното училище в София. Резултатът от втория модул на нашата дъщеря е 11,553 и тя няма да подава документи за класиране в което и да е училище, защото:

Във вторник се записваме в Американския колеж, имаме вече час за това. Няма да подаваме документи за кандидатстване в гимназии в София, няма смисъл. Така поне, надявам се, ще направим добро на някое дете с по-нисък бал и на неговите родители, като им спестим треперенето и притесненията...
Пожелавам на всички хубаво лято, да се радвате на живота и да се обичате! Поне в семейството, поне с близките на вас хора...

# 145
  • Там, където ме обичат
Ето есна прясна новина за СОФИЯ!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Училищата-гнезда ще работят на 17 юни 2012 г. (неделя) от 9.00 до 15.00 часа за приемане на заявления за участие в прием на ученици по Наредба №11/ 28.03.2005 г. след завършен VІІ клас.

от сайта на РИО

newsm44

Това значи ли, че ще работят само неделя, т.е. без събота?

# 146
И ние вече подадохме документите, сега почивка до 26.06. Успех на всички деца!

# 147
  • София-Младост
Ето есна прясна новина за СОФИЯ!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Училищата-гнезда ще работят на 17 юни 2012 г. (неделя) от 9.00 до 15.00 часа за приемане на заявления за участие в прием на ученици по Наредба №11/ 28.03.2005 г. след завършен VІІ клас.

от сайта на РИО

newsm44

Това значи ли, че ще работят само неделя, т.е. без събота?
Предполагам, че да, иначе щяха да напишат и 16 юни Wink
http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/main.html

# 148
  • София
click и valia_b, обръщам се към вас, тъй като виждам, че сте подали документите. Имам няколко въпроса..

1, С каква дата е Удостоверението ви за завършен 7 клас?
2,Как се изписват Пълно наименование на училището, профил или специалност от професия? С какво се започва? Понеже има код на паралелката той след името ли се слага или с него се започва?
3, В графата КОД, кой код се пише? На у-щето или на паралелката?

Седя и творя варианти като луда, а нямам никакво време...

# 149
  • Там, където ме обичат
Ала-Бала , май да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт