Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 480
  • 815
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Пробвай това - направо го превръща и го зипва
http://www.pdfonline.com/pdf-to-word-converter/         

# 256
  • Там, където ме обичат
ABBYY FineReader ползвам аз. Опитай с него.

# 257
  • София
Вече си мечтая за това

и това

# 258
Благодаря на всички, които откликнаха, но нищо не става! Не искам повече да ви губя времето. Ще си го попълня на ръка, само не знам дали ще мога да събера целите наименувания на училищата и профилите. Затова всъщност исках да го попълня на компа, но...
Успех на всички!

# 259
  • Там, където ме обичат
Naddya, аз винаги съм си мечтала за точно това място.
А ти вече. Както се казваше в един стар виц - Ово е стАндарт!  Mr. Green

# 260
  • Варна

Не е е редно  аз като автор да коментирам написаното в наръчника на Ню  Импрес. Но относителната поредност там  е вярна, позицията е 399. Можеш да си я сметнеш и сама, вземайки предвид минималния бал за момче на второ класиране в тази паралелка, както и статистиката по интервали за 2011.

Русалке, тези натрупани честоти излизат ли като някаква статистика от РИО или вие си я изчислявате? 

# 261
  • София по рождение
Момичето ми има 6-ца по БЕЛ!  newsm44 Алилуя! Госпожата най-сетне се убедила.  Rage
Има и служебна бележка. В понеделник - свидетелството. До тук добре. Едно по едно, нещата се подреждат  Laughing

браво Ani_neli, казах ти. И моето момче- 6 по математика Party
Радвам се за неделя че ще работят гнездата.

# 262
  • София по рождение
При нас в 30 СОУ приеха написано на компютър с наименованията и кодовете. Само свериха кодовете и го приеха. Детето се подписа, но ако го нямаше, може би изобщо нямаше да забележат.  Hug

Еееех, защо ли не е навсякъде едно и също. В крайна сметка правим съвсем едно и също упражнение.  Twisted Evil Та дори като е написано на компютър е много по-четливо!  

Да, а в София е различно и със служебните бележки - някъде не ги искат (не би трябвало, ако си от София), а другаде - връщат. Тъкмо ги похвалих и сега пак критика....За компютъра отсега тръпна и съм се подготвил с всякакви възможни варианти - празна бланка, на компютър с кодове, на компютър без кодове, с подписи и без подписи, със сина и без него (ще се крие в храстите). Въобще в неделя отивам добре въоръжен и дано не ме изненадат с нещо.

Хахаха, и аз като теб. С най-различни варианти съм се подготвила. Макар, че днес любезно ми казаха, че приемат написани на компютър, даже и с кодове, но задължително ще ги проверят /то октаваше и това да не свършат/ и с детето. Та, и аз като теб, имам с кодове и без кодове бланки. Crazy
Да си родител в БГ се оказва геройство, бе.

# 263
  • Попово
А входящият номер? Там ли го пишат или е същия с който детето се яви на НВО?

# 264
  • София
А входящият номер? Там ли го пишат или е същия с който детето се яви на НВО?

На заявлението се пише номера от бележката за ВО. А те ти дават входящ номер на заявлението с печата на училището.

# 265
  • София по рождение
моля ако има учител да ми отговори как се формира годишна данъчна оценка първи срок 6 втори срок 4 средно аритметична ли е ? Къде да го прочета ?

Десет пъти го прочетох, все едно и също виждам - ГОДИШНА ДАНЪЧНА ОЦЕНКА  Laughing

Моля за извинения годишна оценка
работя в данъчна служба, където се издават дан. оценки

Така готино ме разсмя...   bouquet

не мога, 19-та минута се смея, то ясно, че всички сме откачили... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 266
Всеки учител преценя колко да бъде годишната оценка при първи срок 6 и втори 4.Има случаи при които знам,че пишат годишна оценка 4,в други случаи 5,а може и 6.Не винаги важи правилото на средно аритметичната оценка.

# 267
  • София по рождение
Мен ме вълнува сега въпроса за приемането. По кой Вх.номер търсим и изобщо как се информираме, че детето е прието и къде? Пак ли както досега в сайта на МОНМ, или вече на РИО? Извинете за невежеството, но това ми е първия седмокласник вкъщи. Embarassed

За списъците пред училището-гнездо зная, но какъв е електронния начин?

# 268
  • Бургас
Здравейте момичета,имам нужда от спешен съвет.Днес на моята девойка им дадоха всички документи,но  една от оценките в удостоверението по зип  и оценката по същия предмет в бележника се различават.Сега не съм пред дилемата да ходя ли да подавам така документите или да отивам в понеделник в училището да се разправям.Дали според вас ще има проблем ако подам така документите? Thinking

# 269
  • Пловдив
Определено си в дилема...

Аз бих разговаряла преди това с класната - да не стане проблем при класирането.

Но по принцип - ЗИП си е отделна дисциплина - така че -може да се различават.
Има учители в темата - по-добре те да кажат

Общи условия

Активация на акаунт