Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 448
  • 815
  •   1
Отговори
# 300
  • дълбоката провинция
Лично за мен е ненужно удължаването на списъка с паралелки, които не са желани. Ако детето не е прието и след второ класиране, бих предпочела да се видят останалите възможности и да се осмислят, а не да попада където и да е. Друг е въпросът, че за трето класиране винаги има и хубави места.

# 301
Гимназията по туризъм.

# 302
Franceska, а искаха ли задължително детето да е там и да се подписва на място?

# 303

I nie sme tam - v ponedelnik!Dano dotogava da sa minali povecheto hora!

# 304
  • Ваpна
Трябвало е да си копирате заявлението, иначе няма как да го видите вече. Относно подаването на заявление за 2 класиране- да, може и някой друг.
Благодаря за отговора Simple Smile

# 305
  • Ваpна
Нищо не ви пречи да участвувате на второ класиране, защото да речем тази паралелка в която ви приемат е била 15-та да речем , по предното ви желание може да стане първата желана на второто класиране. Тези преди тази си ги прескачате, защото не са освободени места, а тази с първо желание се е освободило. По начина на подредба нищо не зависи, само на второ ви пазят мястото там където сте приети и няма да отидете в никакъв случай на по-задно желание, може да бъдете класирани само по-напред.

За пускане за участие на второ класиране, да,само да носи всичко което се изисква за това.
[/quote]
Благодаря за отговора!

# 306
  • Добрич
И ние подадохме преди малко заявлението. Бързо свършихме.
При нас кодовете се попълваха от приемащия (нямат ни вяра явно на родителите Mr. Green).

Добра поличба беше за мен днес, че преди да подадем заявлението, срещнахме класната ми от подготвителния ми клас в немската (преди така се водеха паралелките в ЕГ).  Praynig

Честит ти рожденник, sweetkids_mama!   bouquet

# 307
  • Пловдив

Добро утро! Черпя за рождения ден на моето момче! Heart Eyes

newsm59 Едно слънчево и зареждащо лято! И много, много Успех!

# 308
И аз също имам питане . Какво става , ако кодовете са объркани при записването от приемащите документите и детето ми не е класирано след 1-то класиране , а всъщност примерно виждам , че балът му е стигал , да кажем за 1-те 2 желания. Защото на нас наистина ни объркаха единия код , триха го с гума и т . нт.Каква е гаранцията , че и другите кодове са изписани правилно . Нямаше с какво да ги сверявам , защото специално тези кодове , които ги попълваше комисията не ги намирам никъде , дори в сайта на РИО . Та мисълта ми е , не дай си боже да се стига до там , но с този входящ номер , който ми написаха на гърба на служебната бележка , предполагам ще мога да претендирам пред РИО да се види заявлението , как точно сме подредили желанията и пр. Незнам , може би вече се психясвам  , но все пак някой ако има някаква идея ....?!

# 309
  • Пловдив
И аз също имам питане . Какво става , ако кодовете са объркани при записването от приемащите документите и детето ми не е класирано след 1-то класиране , а всъщност примерно виждам , че балът му е стигал , да кажем за 1-те 2 желания. Защото на нас наистина ни объркаха единия код , триха го с гума и т . нт.Каква е гаранцията , че и другите кодове са изписани правилно . Нямаше с какво да ги сверявам , защото специално тези кодове , които ги попълваше комисията не ги намирам никъде , дори в сайта на РИО . Та мисълта ми е , не дай си боже да се стига до там , но с този входящ номер , който ми написаха на гърба на служебната бележка , предполагам ще мога да претендирам пред РИО да се види заявлението , как точно сме подредили желанията и пр. Незнам , може би вече се психясвам  , но все пак някой ако има някаква идея ....?!

Водещото в случая е изписаната  с думи паралелка от родителя/ученика/.  Wink

# 310
ceci.d , благодаря ! Дано да е така !!!

# 311
Здравейте отново,

смятам да попълня заявлението на компютър, а да оставя кодовете да ги нанесат учителките в гнездото.
Правилно ли е това?
Може ли в гнездото да искат някакъв друг начин, примерно - и кодовете да съм нанесъл предварително, или заявлението да не е на компютър, а на ръка?

И още един въпрос.
Къде са тези пусти кодове? Сигурно назад някъде сте го писали, ама нали чукча не читател, та от тази тема съм чел само три страници назад.

# 312
Franceska, а искаха ли задължително детето да е там и да се подписва на място?
Моята се беше подписала предварително, само я погледнаха и я питаха неин ли е подписа.Но ми направи впечатление, че всички бяха с децата си.
П.П.И не забравяйте да си попълните заявлението, защото аз не чаках.Иначе долу на масите беше лудница, всички бяха заети.Отделно имаше и около 10 човека горе, на вратата.Затова отивайки, погледнете преди вас дали са с попълнени заявления.Ако не са влизайте си направо при комисията, в която сте.На входа са упоменати номерата, които са при определената комисия.

# 313
  • София
Лично за мен е ненужно удължаването на списъка с паралелки, които не са желани. Ако детето не е прието и след второ класиране, бих предпочела да се видят останалите възможности и да се осмислят, а не да попада където и да е. Друг е въпросът, че за трето класиране винаги има и хубави места.

аз не бих рискувала да останем за трето класиране, защото там нищо вече не се зная и за мен си е като да играеш на рулетка - по-вероятно е да се прецакаш, защото не е ясно къде колко незаети места има и колко деца ще кандидатстват за тях. Не бих искала накрая целият труд на детето да отиде на вятъра заради хипотетична възмжност да попадне в нетолкова желана паралелка. Ако остане извън двете класирания, тогава вероятността да попадне в никаква паралелка е доста по-голяма.

# 314
Franceska, благодаря за отговора! Успех ви пожелавам!  Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт