Отговори
# 75
Добро утро,
много пишете,докато ви изчета...... Grinning
Браво за което,дано до края сме все така активни.
Мен през деня не ми е толкова лошо,но вечер все ми се повдига.
Почти не вечерям. Sad
Имам и болки от време на време,но те са нормални.
В началото на другата седмица съм на преглед,дано всичко е наред.
Забравих да кажа,че новата темичка е супер.
Очертава се пак жега така,че пазете се.
Приятен уикенд на всички. Hug

# 76
  • Бургас
Здравейте момичета,
аз вече съм 9 г.с. и от някоко дни не усещам никакви призаци на бременност.
Започнах много да се притеснявам. Дали всичко е наред?
Изчезнаха гаденето сутрин, напрежението в гърдите, умората, постоянния глад.
Нормално ли е всички тези симпоми да изчезнат и то изведнъж? При вас как е?

# 77
Момичета, ако ще ходите на море, ще се къпете ли във водата?

# 78
Здравейте момичета,
Симптомите понякога са на вълни, появяват се и изчезват.
И моите гърди не ме болят както в началото. На мен пък никога не ми се е гадело.
Нормално е да губиш апетит от време на време, аз дори в момента не мога да гледам храна.
В началото се хранех само с месо, не можех да погледна салатка,
а сега съм само на плодове и не мога да погледна нищо друго.
Организмът си знае работата, не се притеснявай.  Hug

Захир Да ще се къпя и ще ходя на море, всеки ден ще се къпя, като жаба съм.
Морската вода според мен е много по-полезна от всеки басейн пълен с хлор.

# 79
Добро утро и от мен момичета Simple Smile
Аз май Голяма поспалана съм станала хихихи

Слънчев и усмихнат ден Simple Smile

# 80
Добър ден и от мен момичета! Направо колко сте изписали вече докато пак се включа, защото не остава много време за компютъра. Вчера бях на предглед. Бебо вече е 4 см. В 12 седмица влизам днес. Записах се на консултации, пратиха ме на кръв и урина. В сряда ще станат готови изследванията. Иначе доктора каза, че засега всичко е наред. Пусна ми да чуя сърчицето - много се зарадвах. Сега на 25 имам записах час за биохимичния скрининг. Някой може ли да каже нещо повече за това изследване? Приятен ден засега!

# 81
Добро утро, момичета.
Някоя от вас случайно да е използвала масажното масло против стрии Икаров? Ако да - доволни ли сте от него?  newsm78

# 82
Здр. и от мен днес . welcome на новите мамчета .

Кой каза  beer2,така ми се пие,но ще изчакам още малко до 12,13 г.с. и ще изпия ЦЯЛА чашка Crazy

Сега звънях в Писанец за да питам за БХЧ.При тях е 35лв.в първия триместър,трябва да се носи попълнена бланка с прегледа от АГ и до 24 часа стават готови резултатите.Доста са напреднали за да си позволят и те да правят това изследване ,май не само в Софето се правят newsm78,пак ще си питам док.вторник .За васерман взимат 5лв.,хепатит Б-15лв,но ще се разходя понеделник сутрин до ХЕИ ,че док за там ми е дал направление.
Десито,за БХС трудно бих ти го обяснила,даже за мен е малко безсмислен,но ми се налага да го направя,има доста инфо в нета,питай чичо Гугъл

И при мен си изчезнаха всички симптоми,но не се притеснявам,остана ми "екстрата" с smile3550 и голямото коремче като за края на 4,но на работа не си личи от грозните оранджеви манти  hahaha
Нямам и търпение док.да вдигне ветото за  luvbed ,че започнах да го сънувам ,а и да се стоплят малко съпружрските взаимоотношения  Rolling Eyes

Може в snimka.bg да си качваме снимки под име "януарки 2013", а във Фейса може да си направим тайна група в която само ние да си пишем и качваме снимки,без да са достъпни за други(в момента съм в такава с други мами от тук),но не всеки е фен на ФБ и става раздвоение,но наистина след петия месец май е най-добре да се фреднем и там .

ForgetMeNotBg ,преди 4г го ползвах и нямах стрии,май пак на него ще разчитам или на Хип.Скоро забелязах,че на краката под дупето имам доста стрии от рязкото ослабване тази година но нека му на мъжа ми  hahaha,но като загасим лампата не се виждат  Wink.И той има доста стрии по гърба ,защото в пубертета рязко се е удължил за кратко време и целия е на хоризонтални линии ,а сега след като спря цигарите и изкара 1,2 месеца в къщи заради плевмония и безработица пак напълня и има по голямо коремче от мен и доста го бъзикаме у дома  hahaha

За тези които са ме прочели - Popcorn .Лек и усмихнат уикенд и от мен  Hug

# 83
оххх и аз вече нямам търпение да махнат ветото на  luvbed въпреки че мъжо ми каза че чак догодина февруари март ще ме огрее  Shocked

# 84
tsangel не се тревожи Simple Smile,то4но в 9г.с. ми из4езнаха вси4ки симптоми,а те бяха  ужасно осезаеми Sick,но вси4ко си беше наред.Сега има дни,в които се проявяват,но ми е по леко Grinning
Отностно изследванията,които ни предстоят,ако на някой му се 4ете оставям това www.lmpbg.org
доста е подробно.
За моренце ве4е имам разрешение,но заради опастноста от инфекции ме посъветваха мнг да не прекалявам с водата Confused

# 85
Здравейте момичета,

Като стана дума и аз от няколко дни съм така, дори коремът ми не се надува вечер. Само ми прилошава от горещината и по-дългите разходки ме уморяват, но все пак 2 седмици почти не съм излизала от нас  newsm78

# 86
iii,предлагам ти да сменим доФторите ,за да не ни сменят мъжете ни хи-хи  Crazy
Днес викам на моичкия като ме вземе довечера от работа да отидем в другия апартамент,който е до работата ми и там да преспим ,а той ми вика "защо?",а на мен ми се иска да си останем на саме само за 1 вечер поне,но ако можеше да  luvbed сам щеше да даде идеята  Whistling

Уф,ще закъснея за работа,а не ми се става  hahaha,напишете ми извинителна бележка  Laughing

п.п.Мисля,че е нормално да изчезват неразположенията,радвайте се,че после като натежи по-зле става  Peace

Аз  smile3535 към клиника "Лекси",в почивните дни излизат всички хаховци и е забавно  Joy

# 87
Да ви кажа за  luvbed и beer . След като, да чукам на дърво, кървенето спря трайно, с приятеля ми се пречупихме, само че сме много по-внимателни от обичайното. А онзи ден си позволих да изпия една малка бира, но честно казано не ми се услади (а повярвайте ми, аз съм заклета бираджийка!) Вчера път реших да опитам новата Каменица с вкус на грейпфрут (2% алкохол), но нещо не ми хареса.  newsm78

# 88
  • София
tsangel - нормално е да ти отслабват симптомите,даже до 12та седмица съвсем ще ти отслабнат,най-неприятно е между 6та и 8ма седмица Confused мисля.И както Kosty при всяка ни е индивидуално,дори да сме горе-долу еднакви седмици Naughty
За морето - докторът ми каза,че не е хубаво на вълнение да плувам иначе плуването е най-полезния спорт по време на бременност,аз вероятно края на юли ще ходя (т.е. към края на трети месец),каза също,че пътуването с какъвто и да транспорт също не е опасно.
За секса  Mr. Green - препоръчително е до 12та седмица да се избягват контактите,за да няма прокървяване,беля може да стане и при вагинален,и при анален ( само да не влезнах в тема-табу,но за мен такова обсъждане не е срамно,това са си нормални лични неща)...А че и аз съм загоряла,ми човещинка Embarassed luvbed ,довечера моят искаше да ме води на ММА двубой,ама именно заради това му отказах,ще ме дразни той и с чужди грамадни мускулести мъже  Blush Naughty Laughing

# 89
Привет Simple Smile Момичета, много странно, за секса аз питах и 2-та пъти като ходих на гинеколог (1я за потвърждаване и 2я- за всеки случай) и 2мата ми казаха, че няма проблем..... Сега от вас разбирам, че изчаквате до 12та седм. Чак се притесних да не съм оплескала нещо!!!!!
Иначе, и на мен от около 2 дни ми изченаха всички симптоми и съм мн доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт