Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 739
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Само ще възкликна-Страхотни сте,момичета!Мариянка,Бебо-великолепна изненада  love001  love001  love001

# 271
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 75

# 272
  • Варна

обаче, на спешЪл комисия докторите решили, че е време да се обърнат към Турското светило д-р Въртогла Изкукаоолу да предпише терапия на кметицата.
След поредния курс на лечение Мука вече не си скубела косите...щото не останало нищо за скубане, само дето в характерния за нея транс само повтаряла..."Ах, викнете и на шаврантията линейката, че мисля да й пукна лейката (Бриз...)" Ох, само да излезна...в дроба ще ти влезна"
Ах, ти гадна фурия...смятам одмък да те затрия..." и тн...
Д-р ВъртоглА Изкукаоолу не се наема да определи за колко време Мука ще влезе в релси. на съкилийничките много им липсвали нейните семинари на тема : "Източих общината, мъжО ми харчи парата"
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Как се сети брее?  Joy Joy Joy Бях го забравила това! hahaha hahaha Повторението/на сериалчето/ е майка на знанието! Благодаря, слънчо, че ми го припомни!

# 273
Аз пък си задавам друг въпрос.Наистина ли са добре дошли в Ълдър?Хората,които ги познават ще ги приемат ли пак,като знаят чии роднини са?Ще им върви ли бизнеса?Не че токова ме вълнува това,но нямаше ли да е по-лесно да започнат в някое друго село,където не ги познават?Аз съм доволна,че Муки ще е далеч от нашите сладури.Сега ще си го изкарва на Рахми,но той вече не се налага да пази дипломация и да търпи.Сестра му е извън нейния обсег.Остават децата,но тя с тях няма да е толкова крайна като с Фатмагюл.Все пак са нейни деца,които обаче са за съжаление с такава майка.Хора като Рахми са силни,могат да се справят с повече отколкото някои предполагат.Те могат и доста повече да понесат.

# 274
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оооооооо, имало и бонбонки...ще взема една да се подкрепя.

Байдъуей...къв Лодос , къв казъм...? Нещо не вденах...
Дали женския Лодос не беше оня от вилата в гората. Пък този си е мъжки от "Свети Вальо " насам...поправете ме ако бъркам...ама съм в потрес.

# 275
# 276
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

обаче, на спешЪл комисия докторите решили, че е време да се обърнат към Турското светило д-р Въртогла Изкукаоолу да предпише терапия на кметицата.
След поредния курс на лечение Мука вече не си скубела косите...щото не останало нищо за скубане, само дето в характерния за нея транс само повтаряла..."Ах, викнете и на шаврантията линейката, че мисля да й пукна лейката (Бриз...)" Ох, само да излезна...в дроба ще ти влезна"
Ах, ти гадна фурия...смятам одмък да те затрия..." и тн...
Д-р ВъртоглА Изкукаоолу не се наема да определи за колко време Мука ще влезе в релси. на съкилийничките много им липсвали нейните семинари на тема : "Източих общината, мъжО ми харчи парата"
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Как се сети брее?  Joy Joy Joy Бях го забравила това! hahaha hahaha Повторението/на сериалчето/ е майка на знанието! Благодаря, слънчо, че ми го припомни!
Всичко помним златоооо...всичко...цунки и гуш от мене...нали си знаеш, че много си те ловим?

# 277
БЕБО! Hug МАРИАНА! Hug Благодаря ви,момичета! Много сте бързи!  Hug

# 278
Аз ли не разбрах?  newsm78 До вчера осиновеното детенце щеше да бъде сестричка на Керим,а днес се оказа,че ще му е братче.Аджеба какъв ще е пола на детето което ще осиновят?  newsm78

# 279
Оооооооо, имало и бонбонки...ще взема една да се подкрепя.

Байдъуей...къв Лодос , къв казъм...? Нещо не вденах...
Дали женския Лодос не беше оня от вилата в гората. Пък този си е мъжки от "Свети Вальо " насам...поправете ме ако бъркам...ама съм в потрес.

Кучето от гората си беше женско.Викаха му Лодос,ама се оказа,че се казва Барби..абе объркана работа излезе на края!  Joy

# 280
Аз ли не разбрах?  newsm78 До вчера осиновеното детенце щеше да бъде сестричка на Керим,а днес се оказа,че ще му е братче.Аджеба какъв ще е пола на детето което ще осиновят?  newsm78

Миленка,аз пък разбрах(вечерта точно когато разбраха,че Фатма е бременна),че вече са го осиновили и са в Германия Peace

# 281
bebo_sn,  mariana51

И след най- черната нощ изгрява слънце Rolling Eyes
ВЕНИ  smile3501  уникален колаж ,мила  Hug

Дълъг и много труден път извървяха Керим и Фатмагюл...не всеки може да преодолее такава травма...Фатмагюл е наистина силна жена...но тя за първи път призна и ролята на Керим в тази борба Peace

"Мислиш ли ,че щях да успея, ако те нямаше?!...
Това е нашата победа !...ние успяхме !...защото сме като ЕДНО ЦЯЛО !!! "Peace

И Рахми : Peace
" Тук ти си щастлива. Щастлива си със съпруга си.Щастлива си с работата си,с домът ти...Ако нямаше съпруг като Керим...и разбира се кака Мерием и батко Кадир...ако семейството ти не беше такова- нямаше да те оставя...нямаше да те оставя...

Това е истината- Фатмагюл попадна на хора Peace те я заредиха с обич,доверие,те я заредиха със сила...да се бори ,да оцелее,да се излекува ,да забрави...те я дариха с щастие!

Фатмагюл заслужава това щастие...заслужаваме и ние да сме свидетели на тяхното щастие ,след като изтрадахме тази странна любов...

# 282
Бебо и Мариана, страхотни сте, момичета! Благодаря ви от сърце! newsm51 newsm51 Two Hearts

Dimony, и на мен ми е интересно как ще ги приемат комшиите в Ълдър, но вече знаем, че ако имат затруднения, един пожар (подкладен от Мука) погасен от Рахми ще свърши работа. Wink

Днес цял ден съм навън, но сутринта прочетох много красиви постове.

Нианта, Черно Коте, Славена, Димана, открих чувствата си при вас, момичета! newsm74 lovekiss

Мисля, че без мъката и страданията от предишните серии нямаше да се радваме толкова на вчерашната и не само на нея, разбира се. За мен градацията от първи епизод до вчерашния върви безупречно и съм убедена, че другия четвъртък ще достигне връхната си точка.

# 283

Миленка,аз пък разбрах(вечерта точно когато разбраха,че Фатма е бременна),че вече са го осиновили и са в Германия Peace

Е, пък това хич не съм го разбрала,честно  Hug

# 284

Общи условия

Активация на акаунт