Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 604
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Като укротим малко емоцията и излизат някои неща, които ще се изяснят с превод. Като например това за осиновяването на дете от Мерием и Кадир, Есма и майка и в Кухнята на розата. Не разбрах те там помагат или Фатмагюл и Мерием са им преотдали заведението под наем. Фатмагюл спомена нещо и за Мехмед. На мен ми се стори, че каза, че е заминал. Мерием и Кадир защо бяха на остров Крит? Като на почивка за Кадир след делото може би? И там какво си говориха с Мерием?  За Мукадес разбрах, че се е отдала на максимата - по-добре пръв на село, отколкото последен в града. Аферим! Направи услуга на всички. Този път и се получи за добро.

Нали майката на Мерием е изселничка от Крит.Може да са отишли да видят къде е живяла майка й.

# 61
Добро утро !Серията снощи повече от прекрасна ,а това събужданеhttp://dai.ly/LdAvWY го гледам вече N-пъти и не мога да спра да им се радвам.

# 62
  • В Града на Липите

Този момент колко го чакахме само. На мен много ми хареса.

п.п. Да питам безпристрастните, че вече не си вярвам. Само на мен ли Керим снощи ми се стори по-хубав от всякога? Фатито и тя беше прелест, но той както винаги ми измести фокуса.

# 63
  • На изток от рая...
Вие май всичко вече сте казали, а и то след такава серия май няма много за коментиране. Общо взето коментарът е една дума - прекрасна.

Аз гледах серията или обляна в сълзи или ухилена до уши - много емоции, много....
И предишната серия ми хареса, но тази беше невероятна. Аз мисля, че с това постепенно разкриване на физическата близост между тях, сценаристите се опитваха трайно да внушат на зрителя, че при подобен вид травми нещата се случват бавно, че тялото реагира доста след като се появят емоциите и трепетите на сърцето и са необходими огромно търпение и любов... Все пак филмът е предназначен предимно за турската публика.

# 64
  • Враца

Този момент колко го чакахме само. На мен много ми хареса.

Щастието ще изтече през очите му!!!!! Мнооого сладък бъдещ татко!!!  Hug Hug

Ами май не само на теб ти се струва така - с всяка следваща серия като че ли става все по-хубав и по-хубав. Ще го отдадем на благородното влияние на споделената любов.

# 65
Като укротим малко емоцията и излизат някои неща, които ще се изяснят с превод. Като например това за осиновяването на дете от Мерием и Кадир, Есма и майка и в Кухнята на розата. Не разбрах те там помагат или Фатмагюл и Мерием са им преотдали заведението под наем. Фатмагюл спомена нещо и за Мехмед. На мен ми се стори, че каза, че е заминал. Мерием и Кадир защо бяха на остров Крит? Като на почивка за Кадир след делото може би? И там какво си говориха с Мерием?  За Мукадес разбрах, че се е отдала на максимата - по-добре пръв на село, отколкото последен в града. Аферим! Направи услуга на всички. Този път и се получи за добро.

Милена Попова , прихващаш лоши навици от Dobro_mir.

Joy  Joy  Joy

# 66
Да питам безпристрастните, че вече не си вярвам. Само на мен ли Керим снощи ми се стори по-хубав от всякога? Фатито и тя беше прелест, но той както винаги ми измести фокуса.

От името на всички безпристрастни не бих се наела, но от мое име - евет!  
На мен друго ми направи впечатление. Явно Берен е наистина много фина защото снощи Енгин ми се стори доста внушителен до нея.
Май аз съм заплеса?! Да го видя това чак в 79 епизод?!  smile3555

Рейтинг Тази седмица само ние и Zaman-а успяхме да преборим мачовете.  Peace Кой сега е номер едно?!   Hands Clap

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 10:48 от Cruela

# 67
Хриси, не си само ти, мила.  Mr. Green От сватбата като почна да се разкрасява този Керим, не се е спрял- все по-хубав става. В тази серия особено беше чок, чок, чок гюзел.   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 68
  • Стара Загора
Аз не съм много безпристрастна Embarassed,но и на мен ми се видя много хубав Керим  с леко разкопчана риза и с тениска,страхотен е!А на мен освен споменатите моменти от вас със събуждането и новината за бременността,мн.ми хареса прегръдката им на автогарата-Фатмагюл разстроена и разплакана се хвърли в прегръдките на Керим и зарови лице на гърдите му(съжалявам,че нямам снимка,но вие се сещате сигурно).

# 69
Момичета, гледахте ли финалния фрагман? Стана ми интересно това, че дават раждането на Ф.Нещо като аналогия с раждането на Енисе или просто проследяване на живота на Ф от началото?

# 70
  • Варна
.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 18:19 от Аnista

# 71
Аз не съм много безпристрастна Embarassed,но и на мен ми се видя много хубав Керим  с леко разкопчана риза и с тениска,страхотен е!А на мен освен споменатите моменти от вас със събуждането и новината за бременността,мн.ми хареса прегръдката им на автогарата-Фатмагюл разстроена и разплакана се хвърли в прегръдките на Керим и зарови лице на гърдите му(съжалявам,че нямам снимка,но вие се сещате сигурно).
[/b]

Наистина страхотен момент беше този, гледах го няколко пъти  Embarassed. Всъщност аз много неща гледах по няколко пъти, но това е друга тема Simple Smile

# 72
  • В Града на Липите
Круелита, това си личеше най-вече в п.б.н. когато стоеше боса пред него в булчинската си рокля. Приличаше на крехка фея, а той изглеждаше направо огромен до нея.

# 73
Сцената от п.б.н и тази от бараката, когато тя отиде при него за да му каже, че иска да се излекува и да обича, са ми най-силни в целия сериал. Досега!

Не може да отречете, че такава ПБН не се вижда често на екран. Аз поне виждам за първи път.

Точно! И в световното кино няма такава ПБН. Ще стане запазена марка за турското кино.  Peace

# 74
  • софия
 За Мукадес разбрах, че се е отдала на максимата - по-добре пръв на село, отколкото последен в града. Аферим! Направи услуга на всички. Този път и се получи за добро.

Привет и от мен! Hug

и аз точно това си мислех за Мукадес....
май ще се изживява като атракцията на селото.....
модни дрешки, вряла и кипяла в големия град.... Joy
може пък най-накрая да е щастлива ......заради Рахми и децата - а дано!

Хрисе - Керим ви го оставих вече, но си е чок гюзел момчето.....
за мен обаче тази серия  е за Берен! Прекрасна беше Hug

Еиприлче - обожавам ти каламбурите Joy

хубав ден момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт