Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 673
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 73

# 76
  • София
Да питам безпристрастните, че вече не си вярвам. Само на мен ли Керим снощи ми се стори по-хубав от всякога? Фатито и тя беше прелест, но той както винаги ми измести фокуса.

Да, все по-хубав става, особено когато се боричкаха в леглото беше страхотен, красив, мъжествен, неустоим Rolling Eyes и когато научаваше новината, че ще става баща, беше много, много сладък, щастието преливаше от него yes

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 11:08 от Dilemi

# 77
Само да не бяха давали накрая на серията Яшаранови и Мюнир,че ми се скърши настроението.Но то пък не може всичко да е тамам.

# 78
Хриси, не си само ти, мила.  Mr. Green От сватбата като почна да се разкрасява този Керим, не се е спрял- все по-хубав става. В тази серия особено беше чок, чок, чок гюзел.   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Май трябваше да уточня, че хич не съм безпристрастна към Керим, но забравих. Но съм убедена, че беше много хубав в тази серия. Няма как да не забележиш, както беше казала една жена- Тази Двуметрова Прелест.  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 79
Круелита, това си личеше най-вече в п.б.н. когато стоеше боса пред него в булчинската си рокля. Приличаше на крехка фея, а той изглеждаше направо огромен до нея.

Тази сцена съм я връщала хиляда хиляди пъти. Показвала съм я на много приятелки. Никога няма да я забравя. Фатма изглеждаше уникално. На мен ми приличаше на едно малко момиченце, което е булка и чакаше "онова нещо" с притеснение, страх и срам, но и решимост и си насукваше част от сватбената рокля с два пръста. Една такава мъничка, притихнала и чиста. Никъде не съм виждала
такова нещо, така акцентирано и толкова много говорещо. Нямам думи.

# 80
bebo_sn, mariana51, голямо благодаря за преведения откъс.
Много красиво, направо разтапящо, но... Викам си точно на мен ли да се случи да видя кусури?!  smile3555 Някакъв заплес от екипа по бяла тениска е влязъл в кадър. Обърнете внимание на 1:35 в долния ляв ъгъл. И епизода хубав, ама чини ми се е един от най късите.  Thinking Нейсе!
И още нещо - тази снимка е много хубава, само дето се чудя къде точно е бил оператора?!  Wink Може би под леглото завалията.  ooooh!

А, и още! Нашите срамежливковци май само по светло консумират брака си?  Wink

lusia
Hug

Тззи снимка е уникално готина. Тук Керим/Енгин е прелестен. Май ще ми стане любима тази снимка, така ги усещам нещата.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 81
Круелита, това си личеше най-вече в п.б.н. когато стоеше боса пред него в булчинската си рокля. Приличаше на крехка фея, а той изглеждаше направо огромен до нея.

Тази сцена съм я връщала хиляда хиляди пъти. Показвала съм я на много приятелки. Никога няма да я забравя. Фатма изглеждаше уникално. На мен ми приличаше на едно малко момиченце, което е булка и чакаше "онова нещо" с притеснение, страх и срам, но и решимост и си насукваше част от сватбената рокля с два пръста. Една такава мъничка, притихнала и чиста. Никъде не съм виждала
такова нещо, така акцентирано и толкова много говорещо. Нямам думи.

И аз съм така. Тази сца- П.Б.Н съм я превъртала и гледаласигурно стотици пъти. Не съм гледала такава П.Б.Н, в нито един сериал до момента. Много беше ефектна и въздействаща. Фатма беше толкова крехка и нежна. Невероятна игра и на Енгин и на Берен. Чесно ви казвам с тази сцена мисля, че екипа създадоха шедьовър.    Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 82
Снощи не можах да кажа колко много ми хареса серията и колко много благодаря на:
Хриси и Бебо -благодаря за репортажите и превода в ефир!На Ваня и Лили  за линковете в youtube...
На Мариана и Бебо за преведената част.

Благодаря ви момичета newsm51

# 83
Добър ден, радвам се, че закуската ви е харесала Simple Smile
Късно се сетих аз, можеше по-дълго време да се забавляваме така, но за съжаление вече му се вижда края...

Днес в темата цари въодушевление и тотално харесване, какво да коментира човек. Няма ли да се престраши някой да не харесва бе.
Демонеее, къде си?

Сега сериозно: култовата сцена от снощи (една от култовите де) тази на сутринта в леглото за мен е кулминацията на филма. Тя се смее жизнерадостно с глас (не крещи от ужас), вика “предавам се“ през смях (не вика за помощ) Той е върху нея, хванал е ръцете и (а тя няма нищо против)... гъделичкане, целувки, а след тях най-сладкото нещо на света (тук поетесите да помогнат за определението)

Според моята теория, тази финална сцена има своята кошмарна алтернатива от началото на сериала. Досетихте ли се вече?

Скрит текст:
п.п. Чудя се дали само аз ли съм изтрещяла тотално или и други виждат нещата от този ъгъл...

# 84
  • софия

Според моята теория, тази финална сцена има своята кошмарна алтернатива от началото на сериала. Досетихте ли се вече?

Скрит текст:
п.п. Чудя се дали само аз ли съм изтрещяла тотално или и други виждат нещата от този ъгъл...

ами да де, то нали за това искахме прекрасни интимни сцени между тях......заради тежката сцена с изнасилването, трябваше ни и силна любовна....
аз съм много доволна от гъди-гъди- то..... Hug Hug

съпоставката ти  на двете сцени е много точна Peace

# 85
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте дами.

След толкова емоции снощи влезнах и аз да си напиша мнението.
ПРЕДВАРИТЕЛНО ИСКАМ ДА КАЖА...ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ И НЕ АНГАЖИРАМ СПИСВАЩИТЕ ТУК С НЕГО.
Ако искате го прочетете, ако искате го подминете, но не мога да се въздържам повече.

Та, като цяло серията беше хубава...НО, ако серията беше 90мин. Енгин се чудеше какво прави там в 87 от тях. Единствено в две сцени показа някаква достоверна емоция. Ще се обоснова защо....

1. Още от края на миналата серия съм възмутена от него...
Ситуация...ще кажем и покаже на журналистката, че бебето ще ни е момиче...
Хвърля поглед към нея все едно са в престъпно съдружие....хвърля бомбата и поглежда Фатма...от тази сцена аз останах в размисъл...на кого аджеба трябваше да се съобщи? Все едно Фатма не знаеше и те двамата и казаха какъв е пола на бебето...май тука и режисурата куца....
2. Ситуация...Керим слага диагноза 'бременна" на жена си...реакцията....пълен смях...изкуствено и неубедително. Ако съседа беше на мястото на Керим щеше да реагира по адекватно...добре, че няколко минути след това успя да оправи гафа в следващата сцена.
3. Ситуация...седят на пейката с потвърдена новина....лелелелеле...ка
Гледаха в нищото все едно очакваха скръбна вест или евентуално бяха изумени от резултата на листа...все едно никога не са правили секс...и аджеба от де се взе това дете...а, знаеха предварително за кво иде реч.
Берен и Бюлент ....нямам думи ...ПЕРФЕКТНИ...даже успяха да ме просълзят...
Съпреживях това сбогуване, професионализъм от всякъде.
Даже Мука ще ми липсва...никой не я отразява, ама тя пак любопитна.

П.П Готова съм да поема доматите и камъните....скрих се под стола.

Желая хубав ден на всички.

# 86
  • София
Момичета, като си гледам аватара и подписа, които са от първите кадри на филма се замислям, че ние бяхме  свидетели на емоционалната промяна на Керим и Фатма във филма и действителното и реално физическо израстване и промяна на Енгин и Берен, то стана пред нашите очи, може би и затова са ни толкова скъпи и близки...
newsm03

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 11:30 от Dilemi

# 87
  • Стара Загора
april07  Hug,не си изтрещяла и аз мисля така,че едната сцена е алтернатива на другата или по-скоро замести кошмара от 1 еп.
Аз мисля също,че идеята за рожден ден на корабче е идея на Керим,защото първата им разходка и негов любим спомен беше на кораб ,косите на Фг се рееха в лицето му...спомняте ли си?
А някой наистина знае ли какво беше това, с което Есма намаза ръцете на Керим,Фатмагюл и Емре в болницата?
Зизу Hug,няма да те мерим с домати или камъни,всеки има право на мнение.И на мен ми се видя,че са доста сериозни на пейката след теста за беремнност,но го отдадох на емоцията и иизнендата,че ще стават родители.Аз да си призная гледах точно така като разбрах,че съм бременна втори път-всичко се беше наредило в живота ми и беше доста неочаквано,та останах чок шашардъ,така и за тях си обяснявам-разбират,че това е голяма промяна в живота им,не вярват че се случва ,но са щастливи.
Имаше гафове и нелогични ситуации,но карай здраве да е.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 11:37 от borovinka123

# 88

Скрит текст:

ами да де, то нали за това искахме прекрасни интимни сцени между тях......заради тежката сцена с изнасилването, трябваше ни и силна любовна....
аз съм много доволна от гъди-гъди- то..... Hug Hug

съпоставката ти  на двете сцени е много точна Peace

Остави моята съпоставка, не мога да повярвам как сценаристките ни “будалкаха“ през цялото време. Възхитена съм. Всички сцени, дори на пръв поглед незначителните имат двойници newsm78

Скрит текст:
Само като си помисля, че аз не гледам турски сериали (по принцип), ме напушва смях

# 89
Цитат
А някой наистина знае ли какво беше това, с което Есма намаза ръцете на Керим,Фатмагюл и Емре в болницата?

Одеколон е,по-точно като нашата розова вода..Имат навика да си го слагат на ръцета,така както ние се пръскаме със светена вода,същия символ има

Общи условия

Активация на акаунт