Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 670
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Хриси, Благодаря че ми отговори, но това не беше забележка от мен към теб -  просто ми е  интересно защо така прекръсти любимеца ни.
А как си прекръстила Мустафа Булут ако не е тайна?!

# 526
  • София
Дами - дали не отворихме шампанското малко рано ?
Понеже днес цял ден "джиткам" из форумите - при рускините са пуснали тази снимка. И въпрос - къде е Керим?

Олеее,не Naughty.Керим е направил снимката! Peace

# 527
Марта, най-вероятно зад обектива. Ако това са Ф и Е разбира се.

Адмирации, за снощния ти колаж от мисли и снимки. Много ми хареса.
Дано, дано
Ще има естествено  и за втората част.

# 528
Гуд ивнинг лейдис   cheers

На празнуващите ЧЕСТИТО  newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2  ura

Изгледах серията с превод и....много ми хареса. Малко като че ли не ми допадна начина по който Фатма разбра, че е бременна. По-точно не ми допадна, че трябваше Мерием да й го каже. Някак си представях другояче нещата, ама нейсе....

Гледам някви сметкисте правили за раждането на бебе Енисе. Ми едва ли са го снимали зимата. Нали пишат сценария докато снимат  newsm78   Според мен ще дадат момента на раждането и после ще има "4 месеца по-късно". А може и при кенгурутата да са.

Абе дали ме разбрахте, че нещо малко объркано писах... hahaha

Хриси, има, има. Даже на 81еп. се прави превода....  bouquet

Обаче подписа ти ме кара да се усмихвам  Peace 

# 529
Здравейте момичета!
Благодаря за скоростния превод  bouquet

Мериам,честит рожден ден мило момиче и както казват във филма-Добре,че си се родила.Ти правиш много хора щастливи.Бъди и ти много,много щастлива. newsm59 newsm24

# 530
Те рускините обичат да драматизират,така че хич не им се връзвам..

Нали ни обещаха хубав финал..Значи Керим е някъде там!

# 531
  • В Града на Липите
Хриси, Благодаря че ми отговори, но това не беше забележка от мен към теб -  просто ми е  интересно защо така прекръсти любимеца ни.
А как си прекръстила Мустафа Булут ако не е тайна?!
Не го приех като забележка  Grinning Явно от бързане, за по-кратко го съкратих. Не че една буква е кой знае какво, но в четвъртък м-у 21 и 23  всяка буква е от значение. Трябва да видиш как ми препускат пръстите по клавиатурата  Grinning
Мустафа Булут не го прекръстих. Оприличих го с един друг Мустафа. И не ми стигна това, ами представих и доказателствен материал.  Grinning

Сигурно е пускан и друг път клипа, но обожавам тази песен. Поздрав за всички:

# 532
И аз чакам наредена за превода  Heart Eyes

Мериам, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet

БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, МНОГО ОБИЧАНА И ДАРЯВАЩА ЛЮБОВ!

# 533

Разбира се,че е някъде там.Може би снима.В противен случай всички се грабваме вкупом и отиваме директно да ги разстреляме ония двете.

# 534
Обаче подписа ти ме кара да се усмихвам  Peace 

Оооо, даааа....любим ми е там....НА мен като цяло визията му в първите серии ми е по-по-най. Както се вика много докарва на Bad boy.

Аааа, ама молА ви сА сега какви са тея самотни и тъжни снимки? Отказвам да приема, че това са Ф и Е. Или ако са те, то отказвам пък да приема, че К не е зад обектива или....в морето за риба.  Crossing Arms Naughty

# 535
  • В Града на Липите
Dream Team, ако чакаш за превода на 79-ти епизод, спри да чакаш. Още от сутринта има превод.

http://www.dailymotion.com/video/xrk8la_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … 1-yyyy_shortfilms
http://www.dailymotion.com/video/xrk8lh_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … 2-yyyy_shortfilms

# 536
Хриси,сериозно като прочетох че имаш мазоли много се притесних,ама после ми олекна-на краката са ,на краката Joy

# 537

Разбира се,че е някъде там.Може би снима.В противен случай всички се грабваме вкупом и отиваме директно да ги разстреляме ония двете.

Тъкмо досега разглеждах хотелите в Чешме! Научих,че почти всички артисти ще почиват на това място,а и последната серия нали там я снимат..Така че,няма проблем!

# 538

Има опровержение на екипа ,че снимката е спекулативна Peace

Скрит текст:
Engin Akyurek Universal Fans Club
преди 8 минути
(Please scroll down for English)

Sevgili arkadaşlar bu resim, tweet ve aşağıdaki not, kesin bilgilere dayanmayan tamamen spekülatif bilgi ve gerçekliği belirsiz bir resim olduğu için sizlerle paylaşmama kararı almıştık ancak bazı arkadaşla...r paylaşmamızı istedi. Yorumu sizlere bırakıyoruz.

Dear Friends: This picture, the twitter message and the note below are speculative, and not firm information from the production company. We had originally decided not to share this information with our members, but several have asked that we provide this on our page. Thus, we are including it here, but leaving any speculation, posts, thoughts to you.

Thank you.

"Berkalp Düzgün @espomanyak
Germiyan koyunde fatmagul cekimine denk gelip yolda bekledik de mustafayla el ele kosarak sokagin basina gelip cekimi bitirmekte neymis yahu"

"We were at Germiyan village when we came across the filming of FGSN, with FG and Mustafa running hand in hand. What does it mean to come to the beginning and finish the filming?"

"Arkadaşlar, nette dolaşan haberler üzerine beni mesaj yağmuruna tuttunuz sağolun ,ancak üzülerek nette dolaşan 80. tüyoları hakkında hiç bir yorum yapamayacağımı belirtmek istiyorum.Buğra GÜLSOY un final bölümünde dizide oynayıp oynamayacağını hep beraber izleyerek göreceğiz.2 sezon boyunca yaşanan herşeyin Fatmagül ün rüyası ya da Kerim in rüyası olduğu yönünde ki tüyoları da cevapsız bırakacağım kusura bakmayın.Finali sürpriz kalsın bence.Ancak sadece şu kadarını size bilgi olarak verebileceğim,biliyorsunuz final bölümleri genel de uzun tutulur,FGSN nin 80. final bölümünün de uzun tutulacağı yolunda haberler aldık.Veda yemeği de İzmir de olacak.Sorularınızı cevapsız bıraktığım için beni affedin ,bırakın sürpriz olsun ,bence daha güzel böyle olması..Bu yazımı ingilizceye çevirecek bir arkadaş olursa ellerinden öperim,vaktim yok ,teşekkür ederim..Soie"

Dear Friends: I have been flooded with requests to provide any thoughts or clarification on the “hints,” and various pieces of information floating on the net regarding episode 80 of FGSN? However, I will not be speculating or providing any hints or thoughts on the upcoming epsisode. We will find out together whether Bugra Gulsoy is in the last episode as we all watch it together. Please don’t mind, but I also am not going to answer the questions of whether this was a dream by either FG or Kerim. I believe the final should remain a surprise. I can only tell you this. Generally, the final episodes are longer than the regular episodes, and episode 80 will also be somewhat longer than the other episodes. The farewell dinner will be held in Izmir. Please forgive me for leaving your questions unanswered, but I think it should be a surprise, it will be much better that way. (Soie-Engin Akyurek Hayran Sayfasi) (Translated by Engin Akyurek Universal Fans Club)

# 539
  • В Града на Липите
maria_m, като ти видях подписа и сетих, че имам в колекцията си продължението.  Grinning

п.п. Митологичния парфюм на Енгин. Легенди се носят за аромата му  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт