Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 714
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • В Града на Липите
Хриси защо викаш на милото " Кери"?!!!
Звучи ми като Киро -  не ми харесва.
Друго си е Керимммммммммм, Ах, Керим!!!!
Не му викам Кери, а Керо. И аз не знам защо newsm78 Вземам си забележка и спирам. Peace
Аз съм добричка,  Grinning Преди време много вдигах кръвното на Дани, заради Мустафа Булут, обаче откакто се поправих вече сме първи дружки  Grinning

Дани, и аз днес се утрепах от ходене. Имам два мазола, но за късмет на пръстите на краката, не на ръцете  Grinning Явно нещо не се разбираме с природата напоследък. Дори успях да слънчасам.

# 511
Днес голям смях се смяхме,обаче по това време в събота се появява познайте кой? ...DAMON..С нетърпение го чакам,че чак и за цигари няма да отида,че да не го изпусна

# 512
Да ви кажа и аз като Димони и Куркуметка си задавам въпроса - дали добре ще бъдат приети сем. Кетенжи обратно в Йълдър и по-специално Мукадес ханъм? Нали сега на делото и тя е обвиняема макар и на втори ред. Mr. Green   Нали ще стане ясно на цялата общественост за вината на всеки! В това малко местенце Йълдър ще избухне бомба с тези разкрития - малкото общество, в малкото местенце ще заприлича на развълнуван кошер. Как ще се отрази това на бъдещата кариера на кметица на Мукадес?   Laughing Чакам с нетърпение да видя това развитие.

# 513
Здравейте момичета!!!
Мериам, цветето_123, честит празник, бъдете здрави, много усмивки и все така всеотдайни!!! newsm59 smile3525 smile3525 smile3525
Най-сетне и аз стигнах да изгледам епизода, прекрасен е момичета, много ми хареса, невероятни са  Керим и ФГ,толкова заслужено щастие, направо ме разплака...
И накрая, не искам да си мисля, че идва последния епизод, много ще ми липсва филма, ще ми липсвате и вие, надявам се че ще продължим да обсъждаме КВФ и може ще започнем Облака, не че аз много пиша, но много обичам да ви чета.... Hug Hug Hug

# 514
  • софия
Да ви кажа и аз като Димони и Куркуметка си задавам въпроса - дали добре ще бъдат приети сем. Кетенжи обратно в Йълдър и по-специално Мукадес ханъм? Нали сега на делото и тя е обвиняема макар и на втори ред. Mr. Green   Нали ще стане ясно на цялата общественост за вината на всеки! В това малко местенце Йълдър ще избухне бомба с тези разкрития - малкото общество, в малкото местенце ще заприлича на развълнуван кошер. Как ще се отрази това на бъдещата кариера на кметица на Мукадес?   Laughing Чакам с нетърпение да видя това развитие.
да, и аз чакам да видя и тоова. ама те в Ълдър не бяха по-различни от Мукадес - е мнението ми... даже и на анггела Мерием и се наложи да напусне - като че не ги беше лекувала цял живот.....
та съвсем ще си е в свои води Мукадеска

п.п. ама ако има проблем -  дет вика Куркумето - с един пожар ще оправим работата

# 515

Само това може да й е проблема,че е била на втория ред!  Joy  Joy  Joy

# 516
  • София

Аз съм добричка,  Grinning Преди време много вдигах кръвното на Дани, заради Мустафа Булут, обаче откакто се поправих вече сме първи дружки  Grinning

Чакай  , не сме го почнали пак да го нищим  Laughing Wink Hug!
Скрит текст:
Истината е,че се получи невероятно интересен спор и дори за миг не съм вложила лоши чувства и емоции! Hug

# 517
  • В Града на Липите
Мука ще се справи в Ълдър. Владее достатъчно чалъми и е дебелокожа като тапир. Може даже да се изкара жертва и да й съчувстват. Пък й доста клюки ще донесе от големия град. Хич не я мисля нея, жал ми е за Рахми.
Много ми се иска да го видя тоя дето ще има куража да я игнорира или да й се опълчи.
А и винаги може да открие нов фризьорски салон в това село-курорт. Вероятно доста от местните жители имат нужда от тупиране.

п.п. Дани, така си е. Добър спор беше и пак ще има. Знаеш, че много го обичам това диване - М.Б., с всичките му кусури, които хич не са малко. Ама да не задълбавам  Grinning

п.п.п. Защо никой не ми отговори, има ли превод на еп.80??? Вече нямам търпение.

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 22:28 от hrissi_sz

# 518
Има ли някакви подсказки за 80 епизод???

# 519
  • В Града на Липите
Има ли някакви подсказки за 80 епизод???

Има.
Делото ще приключи. Всеки ще си получи заслуженото. Фати ще държи прочувствена реч в съда. Бебе Енисе ще се роди. Ще видим сватбата на Мелтем и Мерт. Вероятно и годежа/сватбата на Емре и Есма. Тати и родата сигурно ще долетят от Австралия за да се сбогуваме с тях. Пак вероятно ще видим новата мандра в Ълдър. Може да се разходим и до кривото дърво на брега... Ще разберем какво решение е взела Хаджер - т.е. ще се омъжва ли пак или не. Както и най-вероятно ще видим книгата издадена.
Общо взето това.

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 22:29 от hrissi_sz

# 520
Гуд ивнинг лейдис   cheers

На празнуващите ЧЕСТИТО  newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2  ura

Изгледах серията с превод и....много ми хареса. Малко като че ли не ми допадна начина по който Фатма разбра, че е бременна. По-точно не ми допадна, че трябваше Мерием да й го каже. Някак си представях другояче нещата, ама нейсе....

Гледам някви сметкисте правили за раждането на бебе Енисе. Ми едва ли са го снимали зимата. Нали пишат сценария докато снимат  newsm78   Според мен ще дадат момента на раждането и после ще има "4 месеца по-късно". А може и при кенгурутата да са.

Абе дали ме разбрахте, че нещо малко объркано писах... hahaha

Хриси, има, има. Даже на 81еп. се прави превода....  bouquet

# 521
Здравейте момичета!
Благодаря за превода !
Честит  празник на рожденниците!

Аз още не  съм изгледала преведената серия ,защото само от снимките и клипчетата ,които поствате плача и съм решила утре като се поуспокоя малко тогава,че съм на гости и да не се излагаме пред  чужденците както се казва.

# 522
  • В Града на Липите

# 523
Дами - дали не отворихме шампанското малко рано ?
Понеже днес цял ден "джиткам" из форумите - при рускините са пуснали тази снимка. И въпрос - къде е Керим?

Както и някои "нелепи" отговора

# 524
  • В Града на Липите
Марта, най-вероятно зад обектива. Ако това са Ф и Е разбира се.

Адмирации, за снощния ти колаж от мисли и снимки. Много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт