Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 737
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
цитат:следвало не по-късно от 10 февруари
Ами аз преди време казах,че Фатмето ще получи подарък за рождения си ден-имам пред вид хубавата вест.Ама дори и в най смелите си мечти не съм мислила,че и аз ще получа подарък (щото тогава ми е рд-то).Ама като се има пред вид,че подаръкът всъщност е от Керим направо ще изтрещя съвсем.Така че ,момичета,ще има купон,считайте се поканени отсега!!!!!!!!!!!!

# 496
  • В Града на Липите
Дани Поп, аз ще дойда със сигурност.  Grinning
Както виждам, и ти си почитателка на бирата. Наздраве отсега  beer

# 497
Бебо, Марианка, огромни благодарности за труда Ви!    newsm51
Мериам, Моргана и Александра и на Вас съм безкрайно благодарна!
  newsm51
Колкото и да благодарим за труда Ви, все ще е малко. Оценявам жеста, въпреки личните празници на Бебо и Мериам вие продължавате да превеждате за нас!
Мериам - Пожелавам преди всичко здраве за теб и хората, които обичаш и които те обичат!
Бебо, да ти е живо и здраво детенце! Много радости и хубави моменти да има пред себе си!
Цветето - Честит Рожден Ден!  newsm59

daizy_g, благодаря ти, че си правиш труда и превеждаш това интервю, за мен лично е много интересно и важно!
Зори, искено се надявам да не си обидена и да продължиш да пишеш, даже ако може по-често. Липсваш!
Дани също напоследък пише по-рядко, знам, че имате нови тръпки, разбирам, но ми липсвате - просто да знаете!

# 498
Присъединявам се, аз имам имен ден на 10 февруари! Даниела, не разбрах само какво ще ни подари Керим - ще раждаме ли на 10ти или ще купонясваме?  Simple Smile

# 499
Присъединявам се, аз имам имен ден на 10 февруари! Даниела, не разбрах само какво ще ни подари Керим - ще раждаме ли на 10ти или ще купонясваме?  Simple Smile

Купон! Който родил,родил!

# 500
  • София
Привет и от мен,момичета! Grinning
Днес толкова много ходих из гори и планини,че в момента съм без крака,но не и без ръце,затова започвам с благодарностите и честитките:
Мериам, цветето_123, честит празник!Желая ви много много щастие!  bouquet  bouquet  bouquet
Бебо, Мариана, Мериам, Моргана и Александра, огромни благодарности за труда ви,който полагате и сте толкова сръчни за нас  Hug Hug Hug!
Огромни благодарности и към всички вас,момичета,които сте толкова страхотни.Успявате за кратко време да промените тъгата в най-широката усмивка, както и да разнищите по най-детайлния начин всеки елемент от филмите,героите,човешките отношения /и живота,всъщност/!
Обичам ви,да си знаете! Hug

п.п. Не съм изгледала серията с превод още,затова се извинявам,че нямам коментари конктретно по въпроса!Но ви прочетох с удоволствие! Mr. Green

Ниантичка,мен ли имаш предвид че имам нова любов? newsm78

# 501
Преди време имаше подсказка,че филма ще свърши там ,където почна- в Илдър...и в този ред на мисли ...да не би   Керим и Фатмагюл да се завърнат в родния край newsm78 защото  първия филм е по книгата  и завърши така- Керим се върна в селото и отвори старата работилница newsm78

Обаче на мен ми се иска да си останат в Истанбул- харесва ми как се устроиха- дом,ресторант,работилница,съседи,приятели, Мерием и Кадир...Всъщност както иска да завършва филма- само да не ги убиват ooooh!  че до края ще треперя- с тия двете непредсказуеми дами - сценаристките #Crazy

# 502
  • В Града на Липите

Много ще ми липсват, много.  Cry

От известно време имам подозрения, че Керо търси съкровище. Забелязвам една систематична последователност у него да рови точно в този участък на двора им, при това доста съсредоточено.

Момента със сканирането ми е много любим  Two Hearts

# 503
Gigi Ilieva  wavey

Има превод!

# 504
Дани  Hug
Скрит текст:
твоята любов е Енгин - знам това, просто напоследък рядко пишеш тук и и малкооо повече в облака, то и аз ще се разпиша като го изгледам, но просто ми липсваш!
И други момичета пишат по-рядко и ние сигурно ще пишем все по-рядко, остана малко до финала, така е - просто да ви кажа, че преливам от любов и много ще ми липсвате!

п.п. Днес пак много сълзи, много нещо. Бях сигурна, че с превод ще рева още повече и така беше, та в тази връзка аз предупредих, че съм сълзлива, патетична и т.н. и сигурно ще е така още известно време.  Hug

# 505
  • Враца

Една много, много тъжна ФГ:

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 22:00 от mama_an_ji

# 506
Хриси защо викаш на милото " Кери"?!!!
Звучи ми като Киро -  не ми харесва.
Друго си е Керимммммммммм, Ах, Керим!!!!

# 507
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy
Мисля си, че днеска отнасяш приза за най-много смешни постове! Joy Joy Joy

nianta,
Скрит текст:
като те чета,виждам че чувствам нещата като теб.Тези дни явно и аз ще съм доста по-емоционална  Hug!

# 508
Знам!  Grinning Но все пак благодаря! Simple Smile)

# 509
Преди време имаше подсказка,че филма ще свърши там ,където почна- в Илдър...и в този ред на мисли ...да не би   Керим и Фатмагюл да се завърнат в родния край newsm78 защото  първия филм е по книгата  и завърши така- Керим се върна в селото и отвори старата работилница newsm78

Ооооо,не!!!Тъкмо натирихме Мука!Никакъв Ълдър-само на гости на бати  smile3521  

Какво каза Мукадес-премъдра-по-добре някоя там,отколкото никоя тук!А пък тя като стане изпълнителен директор на Еко- мандрата  ooooh!  ooooh!  ooooh! стой та гледай!!!Ще има да се фръцка и да показва чалъми на простолюдието  Joy  Joy  Joy  

Общи условия

Активация на акаунт