Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 711
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък се чудя  newsm78 Кога си отидоха в Ълдар? Кога построиха мандрата?Кога я разработиха,че и лаборатория ще правят? Мукадес много чевръста ще се окаже.

# 481
  • София
както обикновено нямам време да ви изчета  Blush, нито да изгледам серията  Embarassed,но вместо запис да ви уведомя , че мястото на семинара се променя поради факта ,че някои ги е страх от високото  Mr. Green намерих по подходящо и нисичко местенце - заповядайте :

Скрит текст:
http://

# 482
  • софия
Аз пък се чудя  newsm78 Кога си отидоха в Ълдар? Кога построиха мандрата?Кога я разработиха,че и лаборатория ще правят? Мукадес много чевръста ще се окаже.
ами какзвам ви аз, че е пълна с енергия - вие не та не

Куркуме - имено, имено Hug Joy

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 20:49 от freespirit

# 483
 Joy Joy Joy Малко й е в повече, мен ако питате, но важното е да се вкара в правилното русло тази енергия, та да няма време за зли помисли и действия. Wink

# 484
Всъщност за мен последните серии не са били никакъв пъзел.Пъзел бяха по-скоро подсказките през цялото време,когато ги имаше.Тук в този форум няма нещо,което да не сме обсъдили или предвидили.Имаше две предложения за разрешаване проблема със съседите,едното беше пожарът.Никой не се е съмнявал,че Фатмагюл ще забременее,обсъждали сме и варианта,че вече е бременна след ПБН(не се случва за първи път в турски сериал).Аз дори предполагам,че ще има и по-голям скок във времето,когато вече ще имат и друго дете.Така правят и в други сериали.Знаем,че насилниците ще бъдат наказани,очакваме си и връщането при кривата круша,както и по разсъжденията на Аша изявата на Фатмагюл пред съда.Естествено е да очакваме и медийни изяви.Това,което не очаквахме е,че Есма и Емре ще се женят,както и че Мерием и Кадир ще осиновяват дете(ако не броим приказките за детето на Хаджер).Аз лично не смятам,че това е от значение за филма.Дори не разбирам това желание да изпоженят целия персонаж.Остава сега и майката на Мелтем,както и Хилмие да си намерят по някой.Да не пропуснем Мехмед и Дениз.
Месеци наред ни занимаваха с историята на Фатмагюл и Керим.Стъпка по стъпка.А в последните серии понеже времето вече не стига за стъпките,започнахме да скачаме и прескачаме,да приемаме наготово някакво развитие,без да знаем как се е стигнало до него.Тук наистина имам предвид това ,че ние не разбрахме как така изведнъж се излекуваха К. и Ф.,защото проблемът ни се представи като значителен,а е важен детайл от целокупността.Можеха да ни дадат отговор и на този въпрос по много прост начин,с няколко подходящи реплики в леглото на тази тема.Аз никога не съм забравяла,че това е сериал и затова не съм ви обръщала внимание и на други слабости,които съм забелязвала.И сега няма да ги спомена,за да не ви развалям настроението.
Последната серия беше хубава,но аз не бих я нарекла захаросана.Това е нормалното,логичното развитие и няма нищо общо с пъзел и подреждане.Има само отражения и сравнения.Сега ни остава да видим само още една серия и ако не видим това,което вече очакваме,значи наистина ще успеят да ни изненадат.Все още не мога да кажа дали финалът ще е силен.За мен силен и запомнящ се финал,беше този на Асито,но той беше наистина продължителен,включваше повече серии,от които нито една слаба.И това наистина ми хареса и ще го помня.

# 485
Момичета знаете ли какво се замислих ако Фатмагюл е хванала още първата брачна нощ и като смятам девет месеца поправете ме ако бъркам но не се ли пада да се роди бебе Енисе февруари месец.Да не вземе да се бръкне на годишнината от сватбата на Мерием и Кадир като подарък

# 486
Няма!!! Аз вчера правих изчисления и бебето би трябвало да се роди на 27 януари,но понеже е Божа работа да речем,че сложим и 10 дена от нас би следвало не по-късно от 10 февруари,а сватбата беше на 14.02.Тъкмо за годишнината ще станат баба и дядо!

Цитат
да се бръкне
го прочетох като обърка..

Извинявам се,по някога трудно чета не познат текст!  Joy

# 487
Момичета знаете ли какво се замислих ако Фатмагюл е хванала още първата брачна нощ и като смятам девет месеца поправете ме ако бъркам но не се ли пада да се роди бебе Енисе февруари месец.Да не вземе да се бръкне на годишнината от сватбата на Мерием и Кадир като подарък
За мен няма значение кога ще се роди бебе Енисе, само да е живо и здраво.
Но ми е странно, че ФГ толкова бързо забременя. Не разбирам замисъла на сц., да бяха ги оставили да опитат от любовта, дето толкова я изстрадаха.
Между другото, на Енгин ще му излезе име - неговите партньорки от един път забременяват.  Joy Joy
Към Асие и Нарин се прибави Фатмагюл. Дано в новия му филм има поне втори път!  Joy

# 488
Няма!!! Аз вчера правих изчисления и бебето би трябвало да се роди на 27 януари,но понеже е Божа работа да речем,че сложим и 10 дена от нас би следвало не по-късно от 10 февруари,а сватбата беше на 14.02.Тъкмо за годишнината ще станат баба и дядо!

Правилно Peace
Моята първа брачна нощ беше на 08 05   Embarassed  родих на 02 02  / термина ми беше за 10 02 Heart Eyes 

# 489
да се бръкне на годишнината от сватбата на Мерием и Кадир като подарък

Бръкне? Къде ще бърка?
Имаш предвид Пръкне, сигурно.

# 490
  • софия
както обикновено нямам време да ви изчета  Blush, нито да изгледам серията  Embarassed,но вместо запис да ви уведомя , че мястото на семинара се променя поради факта ,че някои ги е страх от високото  Mr. Green намерих по подходящо и нисичко местенце - заповядайте :

Скрит текст:
http://

МамарисHug новото място е чудесно, ама да знаеш, че преди доста време БоровинкаHug вече го подари на фенклуба като нов дом за Мукадеска Joy

# 491
  • В Града на Липите
Мериам  Пандарова - Коджаомер, cveteto_123 честит рожден ден   bouquet   bouquet
Бъдете много, много щастливи.

Благодаря за преведената серия на Мериам, Алекс и Моргана newsm51
di...va, rosisan, Ома, прекрасни клипове. Този последния с пияния Керим  Grinning, много ме забавлява.

Много се радвам за новия проект на Есра.

Цитат
...а Мерием си остава ангел, щото с Хриси сме се заблудили , че си покръква  
Спиритче, днес докато гледах серията преведена, веднага щом стигнах до този момент си викам, бреййй, набедихме жената, дано не забравя да кажа на Спиритчето да й върне крилата. Явно е била пияна само от щастие, не с узо, както я обвиних най-нагло  Embarassed
Но пък познах за Мука. Направила си е устата за прошка. От кумова срама, без съмнение.
Днес най-накрая се наревах подобаващо. Като почнах от сцената след като разбраха, че са бременни, т.е. след като Керим, я сканира с тези негови умопомрачителни зъркели, т.е. очи. И като я прегърна и й каза, че много искал да си имат дете и аз почнах, та не спрях до края.

asha, много ми хареса поста ти. Сглобихме наистина пъзела най-накрая. Тези 79 части голям зор ни дадоха докато ги наместим, остана само последното парче... и край!

п.п. Забравих да попитам. Има ли я вече преведена 80-та серия?

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 21:25 от hrissi_sz

# 492
да се бръкне на годишнината от сватбата на Мерием и Кадир като подарък

Бръкне? Къде ще бърка?
Имаш предвид Пръкне, сигурно.

На баба и дядо в кесията!  Joy  Joy  Joy

# 493
Кери как гледа Мукадес на изпращането им  Laughing Laughing Laughing

И един неотразим Керим/Енгин:

Само при мен ли няма никой?проблем ли има?

# 494
  • В Града на Липите
Само при мен ли няма никой?проблем ли има?
Ето ги снимките на мама Анджи:

Кери как гледа Мукадес на изпращането и:

И един неотразим Керим/Енгин:

И при мен имаше проблем, за това ги врътнах малко.

Общи условия

Активация на акаунт