Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 693
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна

Привет на всичко!
 Зная,че ви е обзела тъгата,за това че остана само една единствена серия от любимия филм. За това реших да ви поразвеселя. И да уточня- всяко решение е предпоследно... Laughing

Така искам да се напия,
да те забравя за миг.
Да забравя тези дни,
да забравя и утрешните дни...
Така искам да се напия,
Че да не изтрезнея.
Всичко да е като сън,
забравяйки да се събудя...
В деня,когато те видях...
да забравя,че те обичах.
Да намеря друг свят,
където теб те няма...

Това се казва в песента. А какво прави Керим,вижте сами.

ИСКАМ ДА СЕ НАПИЯ

# 466
:С вас съм

# 467

Привет на всичко!
 Зная,че ви е обзела тъгата,за това че остана само една единствена серия от любимия филм. За това реших да ви поразвеселя. И да уточня- всяко решение е предпоследно... Laughing

Така искам да се напия,
да те забравя за миг.
Да забравя тези дни,
да забравя и утрешните дни...
Така искам да се напия,
Че да не изтрезнея.
Всичко да е като сън,
забравяйки да се събудя...
В деня,когато те видях...
да забравя,че те обичах.
Да намеря друг свят,
където теб те няма...

Това се казва в песента. А какво прави Керим,вижте сами.

ИСКАМ ДА СЕ НАПИЯ

Веселяшка песен!  newsm68  newsm68  newsm68

# 468
Ома,страхотен клип,направо на човек му се приисква да се напие,особено ако ще се люшка до Енгин Wink
Ама колко сме еднакви на Балканите-като не ни достига смелост пием,като сме много силни пак пием,като се съмняваме пием и като вярваме пак.Абе и да паднем ,и да бием ,все ще се напием,щото силно любим и мразим.Ама нашата ракия си е по-хубава!

# 469
oma, страхотен клип newsm10 и много ме развесели, защото вече знам какво ще правя след 21 юни - ще пия с Керим

asha, спомних си приказката за вълшебната билка, помня и ропота, защото аз бях и съм сред тези, които не харесаха 78 еп. Затова и писах, че не беше нужно да ни държат "на хляб и вода", за да усетим сладостта на тяхното щастие. Десетки епизоди следихме със затаен дъх как се печели доверие, как се лекува душата, как реагира тялото, как се заражда любовта и трудно падат бариери. Исках да извървя този път до края заедно с Керим и ФГ, но така и не разбрах как се излекуваха. Затова си мисля, че ако бяха показали щастието им стъпка по стъпка, а не така изведнъж, пак щях да харесвам сериите и нямаше да ми горчи от много сладко.    loveuuu

# 470
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Бюлент Сейран (Рахми) писал в туитър, че са на финала, в Чешме, Измир.

oma  smile3521

# 471
# 472
  • на морето

asha, спомних си приказката за вълшебната билка, помня и ропота, защото аз бях и съм сред тези, които не харесаха 78 еп. Затова и писах, че не беше нужно да ни държат "на хляб и вода", за да усетим сладостта на тяхното щастие. Десетки епизоди следихме със затаен дъх как се печели доверие, как се лекува душата, как реагира тялото, как се заражда любовта и трудно падат бариери. Исках да извървя този път до края заедно с Керим и ФГ, но така и не разбрах как се излекуваха. Затова си мисля, че ако бяха показали щастието им стъпка по стъпка, а не така изведнъж, пак щях да харесвам сериите и нямаше да ми горчи от много сладко.    loveuuu

Ооооо, даааа  Hug Тази "рецепта " със стъпките  Wink Laughing бих я преглеждала и аз всеки ден , стига да ни я бяха предложили .
 Явно обаче в техния "рецептурник " захарта се слага" накрая " при този ке...йк  Wink, а не се допълва постепенно с разбиването на  яйцата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пък не се знае ...в последната серия може и захарна глазура на ни предложат  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Сега сериозно - разбирам какво имаш пред вид .Съгласна съм с тебе , но се съобразявам ,с вече наличните факти и се опитвам да си ги обоснова логично по най -добрия начин . В противен случай  нагазвам във водите на  най-любимия си разказ .. "Ами ако ..." на А.Азимов

# 473
  • Пловдив
Ljubljana, защо пък се качваш пак на балкона, не ти ли харесва тук, долу    bouquet След края на Фатмето тук ще си обсъждаме много неща, едно от които ще е и Облака  Grinning Заповядай да споделяш с нас  Hug

Ома, мога само да кажа супер Hug Заслужаваш една голяяяма

# 474
Ома, какво направи ти? Чудесия  Joy ,аз като човек ,който ненавижда алкохола и се отвращава от пияни хора ,сега ще взема да ги заобичам направо   rotfImao Аз серията с пияния Керим я харесвам - една от любимите ми е ,но така събрано на куп всичко ми се видя още по-забавно!

# 475
  • Враца
 newsm10
Аша,  newsm10 Темата за прошката много пъти бе коментирана, даже се изказаха мнения, че може би Фатма ще каже :"Бог раздаде правосъдие, всеки получи това, което заслужаваше!", аз също съм привърженик на такова развитие на нещата, въпреки, че когато стане въпрос за процеса, непрекъснато се говори виновните да получат заслужено наказание и да влязат в затвора.   smile3513
В последната серия ми направи впечатление, че няколко пъти в разговора между Мерием (от Крит) и Керим и Фатма настоятелно се споменаваше, че следващата седмица ще се видят в Ълдър.
Защо ще ходят там  newsm78, делото отдавна е приключило  bowuu, ще откр
иват мандрата на Рахми и Мукадес?  newsm78  
Дали това не е подсказка, дали наистина всичко няма да свърши там, където започна...  newsm12

Те бяха ходили в Ълдър и веднага след делото и затова се бяха забавили - в нощта на пожара в комшиите. Тогава за какво ли е било?

Oma  newsm10 Чудесно клипче!

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 19:49 от mama_an_ji

# 476
Малко ни пообъркаха с тези ретроспекции,как хубаво си я караха подред ден за ден,а сега не можем да му хванем края...А и такива като мен дето още не са гледали преведената серия,съвсем:)Ама аз си я пазя за десерт...

# 477
  • София
Според английския форум това е песента, поръчана от Керим за Фатма, която Мехмет пусна на корабчето

Necdet TOKATLIOĞLU - Gitmesin Gözlerinden Pırıl Pırıl Arzular (Dua)

http://www.youtube.com/watch?v=36Ws2CS8DoQ&feature=player_embedded#t=0s

Скрит текст:
а това е текста на английски
LET THE BRILLIANT DESIRES IN YOUR EYES NEVER GO AWAY
LET THE SMILE BE EVER PRESENT UPON YOUR YOUTHFUL FACE
GOD PROTECT YOU FROM THOSE WHO WOULD LOOK UPON YOU WITH MALICE
DON'T LET THE CRUEL PASSAGE OF TIME CAUSE YOUR HAIR TO GO GREY
YOU ARE A BEAUTIFUL BUTTERFLY, YOU ARE A RARE FLOWER
KNOW THAT MY LOVE FOR YOU WILL NEVER END
LET WHATEVER YOU TOUCH TURN INTO GOLD
LET YOUR HEART BE FILLED WITH JOY
LET FATE ALWAYS SMILE UPON YOU
LET HAPPINESS BE YOUR SHADOW
YOU DESERVE TO BE PRAISED
YOU DESERVE TO BE LOVED
LET THOSE WHO HURT YOU AND MAKE YOU CRY
NEVER KNOW LAUGHTER AGAIN
YOU ARE A BEAUTIFUL BUTTERFLY, YOU ARE A RARE FLOWER
KNOW THAT MY LOVE FOR YOU WILL NEVER END

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 20:03 от Dilemi

# 478
Малко ни пообъркаха с тези ретроспекции,как хубаво си я караха подред ден за ден,а сега не можем да му хванем края...А и такива като мен дето още не са гледали преведената серия,съвсем:)Ама аз си я пазя за десерт...

Абе нали дават Керим!  Joy  Joy  Joy

# 479
  • Враца
Кери как гледа Мукадес на изпращането им  Laughing Laughing Laughing

И един неотразим Керим/Енгин:

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 20:27 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт