Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 633
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Engin Akyurek Universal Fans Club
преди 6 минути

Dear Friends:  I can only tell you this. Generally, the final episodes are longer than the regular episodes, and episode 80 will also be somewhat longer than the other episodes. The farewell dinner will be held in Izmir. Please forgive me for leaving your questions unanswered, but I think it should be a surprise, it will be much better that way. (Soie-Engin Akyurek Hayran Sayfasi) (Translated by Engin Akyurek Universal Fans Club)
Опит за превод на част от съобщението на Engin Akyurek Universal Fans Club:
Скъпи приятели, мога да ви кажа само това. Като правило, финалните епизоди са по-дълги от обикновените и 80-ти епизод ще бъде по-дълъг от другите епизоди. Прощалната вечеря ще се проведе в Измир. Моля да ми простите, че не отговарям на въпросите ви, но мисля, че трябва да бъде изненада, ще бъде много по-добре така.

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 23:48 от Dilemi

# 571
  • София
Ами ако прощалното парти е  в Измир / мисля, че то днес четох, превеждах си с Гугъла и не, че разбрах нещо де / - е логично всички да са там. А сега се сещам за финала на един сериал / ама сори не помня кой - май беше латино-сапунка /.
Там на сватбеното парти - бяха "духом" всички починали техни близки. А младоженците си спомняха за тях и все едно "разговаряха" . Финалът беше хем хубав, хем леко "страшничък" - половината сватбари си бяха привидения / облечени естествено официално /
Joy Joy Joy Е,не е истина просто!  hahaha

Миленка, той само ще ни помаха /надявам се Laughing/!

# 572
  • софия
Хрисе - той Керим си е Хан Соло през цялото време - аз за какво го гледам иначе Grinning

мисля като Дани- ще падне голямо прощаване /май и голям рев/.......
и много прошки ще бъдат дадени

# 573
Здравейте, момичета! Hug Hug

От четвъртък, след като изгледах серията, до сега нямах достъп до темата! ooooh! ooooh! а и  на тръстиката, ни забранили достъпа в Нета /_ до сега бяха само клиповете- а сега и до Фейсбук, до форумите  и др. -   ooooh!
Сега само Ви препрочетох малко по диагонал от последните няколко странички

Нямам време и сега да коментирам, освен няколкото  вече казвани сигурно стотици пъти прекрасна серия, великолепна игра ..... Със сигурност сте обсъждали и съм убедена, че  има много хубави постове - да видим, кога ще се вредя да Ви изчета - доставяте ми удоволствие Peace Подразбрах, като че ли има и превод
Ще се постарая утре да  изгледам серията с превода ...... Praynig Praynig Със сигурност пак ще плача и то много...... Само, да споделя, от първото гледане - очаквах нещо повече в емоцията на Керим, когато разбра, че ще става татко - поне бях тръгнала с голямата кошница... Нееее, не че не ми хареса, ами ми се искаше може би  още...... ние нямаме насищане....  Heart Eyes

Благодаря на момичетата, които се грижат за удоволствието ни да гледаме разбираемо този невероятен сериал! Hug Hug    bouquet  bouquet newsm51
Имало и Рожденнички - Здрави и много щастливи бъдете, весел купон! newsm59    cook  bigdance2

Момичета бих искала да ви попитам, понеже сте гледали и др. турски сериали и сте коментирали по темите им във форуми - имало ли е такава "истерия" за друг турски артист и филм, както сега е за Енгин и КВФ. Толкова много фенове не само в Турция , но и извън Турция???  newsm78 newsm78

mama_an_ji Hug

По повод на запитването ти ще ти отговоря в спойлер, за да не обидя някого Praynig Praynig

Скрит текст:
Пускам ти един линк от част от посещението на Халит Ергенч и Бергюзар Корел в Словакия - главните артисти в "1001 нощи" след излъчването на сериала там, по покана на ТВ канал Маркиза.  Такъв митинг от фенки - 4.12,  4.23-4.27, 11.23-11.32 минути и въобще целия запис, поне аз не съм виждала Peace Така бяха посрещнати и в Гърция и в Сърбия и др.  и винаги по покана на ТВ каналите, които излъчиха сериала!
http://www.youtube.com/watch?v=NlxGXQpZc_E&feature=player_embedded#!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора. Peace
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. Peace

# 574
Имаше едно нещо написано насилниците ще си получат наказанието ,но какво от това ?

Не знам как да тълкувам филма и все пак да не забравим 2-ри сезон беше доста натруфен Мусти умираше и се съживяваше ,под дърво и камък под чук и наковалня ,нещо ще импак свързано с него и на финала.Нали все пак той е ГЛАВНАТА РОЛЯ СЛЕД БЕРЕН И ЕНГИН.Сценаристките му отделиха ужасно много време с отвличания , акции и лъжи.Дори посветиха и сънища на него ,след това 1 серия спмени писма и тн.....оле не ми е на акъла какво ще дойде на Еджето и Мелека и все пак искам всички да са живи и да не е ставало това изнасилване.Може и наистина да се върнем в началото и да се окаже ,че Керим е спрял насилниците.

# 575
  • софия
Гони  -  Hug
Скрит текст:
Онур и Шехерезада бяха истинско откровение за мен Hug
сори за спама

п.п. момичета Hug не изтрещявайте - всичко ще е наред Peace

# 576
Що имам чувството,че може и да прецакат накрая финала и от там, и филма!

И аз имам такова чувство. Доколкото си спомням, не обещаха хубав, а силен и неочакван финал. Неочакван е различно от хубав. 79 серия беше хубава, но твърде предсказуема. Ефектен край не става със 'заживели щастливо'....Много щастие имаше в тази серия, все ми се струва, че ще ни забият един звучен и силен шамар на края...Дано съм лош пророк, макар че нищо не им попречи да го направят в Забранения плод и Менекше и Халил.

# 577
  • В Града на Липите
Миленка, той само ще ни помаха /надявам се Laughing/!

Той и Сердар ни помаха накрая в Облака, а всички видяхме какво му се случи  Sad

Може да ги съберат накрая да ни помахат всички.
Като тия двамата. Имам чувството, че махат на нас и също им е тъжно, че всичко свършва.

gphilipova, изрично бе посочено, че финалът ще е хубав. Надявам се, да не са ни излъгали, само за да ни изненадат - неприятно.

Скрит текст:
1.Един от админите на ЕА Хайран сайфасъ (доствоверно инфо е):
"Приятели, оставете подсказките, имам хубава новина за вас. Чака ни един доста дълъг и великолепен финал, бъдете готови. Прави сте, че има и слаби моменти в сериала, но финалът наистина ще бъде с изненадващи и неочаквани събития. Искам да ви привлека вниманието за съобщенията, които ще се дават постепенно за сериала през идните седммици. Обърнете внимание на тези съобщения. Те могат да ви помогнат да си представите финала. Задава се един изненадващ край.
Като казвам изненадващ край, не си мислете за нещо лошо, както обикновено. Това искам специално да го отбележа."
*********************************************************************************
2Някои  сайтове и вестници са публикували интервю на режисьорката Сарал. До финала остават около 15 епизода. Съдът е на 14 юни, решението ще е в последния епизод.  След това ще се покаже живота на Фатмагюл и Керим след делото. Керим няма да влезе в затвора. Престъпниците ще получат справедлива присъда. Финалът ще бъде силен и неочакван. Екипът работел за това краят да е добър и щастлив.
Сватба щяло да има след три епизода. Т.е. няма да бъде на финала.
**********************************************************************************
3Добри новини! Финалът на сезона ще е дълъг и страхотен, подгответе се!
Зная, че напоследък има известна неудовлетвореност от сериала, но финалът наистина ще е изненадващ, ще видим много неочаквани неща.
Внимавайте в следващите епизоди. Ще започнат да ни дават малки знаци. Тези знаци ще са полезни за зрителите да започнат да мислят как ще свърши сезона... предстои изненадващ финал.
Моля ви, това не означава да започвате да мислите негативно за финала... мислете позитивно

# 578
Опит за превод на част от съобщението на Engin Akyurek Universal Fans Club:
Скъпи приятели, мога да ви кажа само това. Като правило, финалните епизоди са по-дълги от обикновените и 80-ти епизод ще бъде по-дълъг от другите епизоди. Прощалната вечеря ще се проведе в Измир. Моля да ми простите, че не отговарям на въпросите ви, но мисля, че трябва да бъде изненада, ще бъде много по-добре така.
Дилеми, благодаря за превода! И аз  предпочитам нищо да не казват, да няма подсказки, слухове и даже трейлъри /само мрейлъри може/ Беше казано  и от други момичета и аз мисля така - без подсказки и слухове  не се настройвам, нямам конкретни очаквания за серията.
Аз в този сериал със се отдала изцяло да чувствам. Даже и не си напрягам мозъка да мисля как ще се развият героите, какво ще стане после, как ще свърши, развръзка и т.н. И това е така, защото съм много заета с чувстването  Laughing, отнема ми цялото време и внимание!  Laughing

# 579
Много щастие имаше в тази серия, все ми се струва, че ще ни забият един звучен и силен шамар на края...

Ама какво лошо може да стане... newsm78, те всичкото зло, каквото може да се случи на човек ни го показаха досега в 78 епизода.... друго не ми идва на ума..

# 580
  • София
Айдааа, пак ни качиха на черешата, а тя още необрана! rotfImao Щастието ни трая от ден до пладне, пак ни налегнаха тежки мисли за финала... rotfImbo

# 581
Добър вечер и Честит Рожден Ден на рождениците!    newsm59       smile3525

Да си кажа честно, какъвто и финал да има, каквото и неочаквано да има ... Всичко приемам, само Фатмагюл и Керим да са заедно!  Вурал на финала ще го преживея, но гаргата, НЕ!

Доста често ги чувахме да казват " Да се бяхме срещнали в други обстоятелства ... "  - може пък да ни измислят други обстоятелства ... Не знам дали биха могли наистина да представят историята като сън на Фг или Керим, но се надявам, ако извадят този заек от торбата, те двамата да са пак заедно, да не се получи нещо от типа " Никога не се е случвало" , че тогава  от София до Истанбула пеш ще отида но ще ги направя на доматено пюре  Joy   Но това е твърде американски стил завършек на филм, пък и би променил цялата история и смисълът от нея.

п.п Надявам се да са просто фенски измислици и въпроси, каквито често четем и се оказват грешни. Помните ли онази измислица за делото и как мусти щял да убие Керим?  
  Не ми се вярва че биха се изложили точно на финала тези двете. Още повече, че ги изядоха феновете за една непоказана брачна нощ и неразбираеми погледи, представете си какво би станало, ако не си получим мечтаният финал ...   Peace

# 582
  • София
И аз  предпочитам нищо да не казват, да няма подсказки, слухове и даже трейлъри /само мрейлъри може/ Беше казано  и от други момичета и аз мисля така - без подсказки и слухове  не се настройвам, нямам конкретни очаквания за серията.
Аз в този сериал със се отдала изцяло да чувствам. Даже и не си напрягам мозъка да мисля как ще се развият героите, какво ще стане после, как ще свърши, развръзка и т.н. И това е така, защото съм много заета с чувстването  Laughing, отнема ми цялото време и внимание!  Laughing
Аз също съм потънала до ушите, че и по-нагоре във филма, тресат ме неподозирани чувства, но съм решила, че ако затрият някой от "нашите" просто историята за мен ще свърши със 79-ти щастлив епизод! newsm03 Точка! smile3513

# 583
  • софия
честно казано, не ми се влиза в сферата на фантасмагориите!
всичко това е с цел да ни държат в напрежение след тазаи прекрасна серия...

"няма да ви даваме подсказки и няма да коментираме слуховете, че....." и айде един милион инфо.... Crossing Arms

# 584
  • В Града на Липите
Определено имаме нужда от малко ободряващ Афродизиак

Общи условия

Активация на акаунт