Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 014
  • 707
  •   1
Отговори
# 15
  • В царството на игрите:)
на ПЕТ скенер ли трябва да отиде и ако да (зная, че във Варна има), ако някой от варненки имат скорошна информация за цената  и записването ще съм благодарна ако споделят.

За онкоболни петскена е безплатен доли и да няма назначение от лекар! По - добре е да го направи, за да се окаже, че вливките са били излишни! дай Боже всичко да е наред!

На всички плажуващи, почиващи и непочиващи желая хубава неделя!

# 16
  • Пловдив
Мили дружки, минавам да ви пожелая щастлива неделя!
Ние утре ще си направим едно походче в Родопите, ще прегръщам дървета и ще събирам положителна енергия!

Лека нощ.....

# 17
Сис, и тук да ти пожелая много награди и приятни емоции. newsm10

За малко да си изтърва пожеланията,егати! ooooh!
Ванче,благодаря,мила!
Чудя се аз защо тези дни никой не пише в темата,а то....нова излязла!
Ама защо не ми е дошло известие се питам аз?! Thinking
Хайде само добри новини да четем в нея!
Антомче,  bouquet

Ние тук се чипкаме в моренцето и си караме кефа! Само дето вчера излязох по едно потниче и сега раменете и деколтето са ми като жарава червени...Ама нЕма да се косА,оти че ми мине! Mr. Green

# 18
  • у нас - на брега на морето
Сисссс, ти защо не спазваш препоръките на докторите?! Laughing Никакви къси ръкави, а ти си се изпружила по потниче Naughty Сега мажи с мехлем от невен, пантенол и тем подобни!!!   love001 Аз преди 17 год. ходих с мъжо на Приморско. Времето едно слънчево, меко, водата като чай /точно като за мен/ и като изгорях, до края почти не можах да си покажа носа. Mr. Green Нещо от типа на ГГЗ /гъз глава затрива/, но в друг вариант. smile3538

# 19
  • Пловдив
Къде сте момичета?
Искам да сте някъде на  сафалък, с биричка в ръка и  добра компания!

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 00:48 от vanichka75

# 20
  • София
Е, тази думичка вече ме затрудни "сафакък" ???
Иначе аз съм си в рая, правя си прилежно агрофитнеса и се чувствам перфектно.
Дори в най-скоро време се надявам да похапвам и доматки, и чушчици, защото ми писна от тиквички, пресни картофки... естествено придружени с биричка  Joy Joy Joy
Друго ново около мен няма.

# 21
  • пловдив
Е, тази думичка вече ме затрудни "сафакък" ???
....
Без да гарантирам 100% вярност, смятам , че е имала предвид "сафалък"   Mr. Green Мисля, че е останала от .... и аз вече не знам какво беше присъствие ли... робство ли....  Joy ... но и аз я употребявам от време на време тази дума. Да поседнем на "сафалък"... да поседнем на сянка, на хладничко.... в този смисъл  Wink

# 22
  • Пловдив

Точно "сафалък" исках да напиша. Техническа грешка.
Сега ще го редактирам.

# 23
Добро утро!А аз днес отивам на първата контрола -видеозон на коpемни органи и млечни жлези .ТМ вече пуснах, както и кръвна картина, чакам да излезнат.Стискайте палци, момичета ,че нещо ми е спаружено Rolling Eyes.
  Стойте си на сянка ,че не е за много ходене навън.Спорен ден!

# 24
Ха добрютро компанията!
И аз в момента съм на сафалък /така ли се пишеше?! Thinking/.Чакам да ми донесат кафето....Опа....Донесоха го... Mr. Green
Прекарвам си чудесно ви изпращам от доброто си настроение и на вас! Hug

Сияние, отпусни си душицата-всичко ще е наред! Шестото чумство ми го подсказва,а то никога не ме е лъгало! Hug
Ама хайде за да си по-спокойна,стискам всичките палци! Моето палцестискане много се лови! Mr. Green

Слънчев и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 25
А добрютру и от мен Wink

И аз станах рано, ходих в Онкото да ми хакнат един Дексаметазон и утре съм на химия. Вчера бях на видеозон на коремни органи и всичко е ок.

Хубав и слънчев ден на всички   bouquet

# 26
Здравейте,миналият месец на майка ми отриха бучка в гърдата,предишното изследване като мамография е от 2008г,там е описано че се наблюдава 1см кистовидно образувание с препоръка след 1г да се яви на преглад,зщо го  епропуснала незнам и тя неможе да си отговори,но отиде миналият месец и веднага я пратиха в онколотияга,там д-р Марков я прегледал с опипване и и обяснил да мине през комисия за да се реши дали ще оперират,всички много се уплашихме,тя като разбра за операция и се побърка,решихме да отидем и на друго мнение понже прочетох в нета че преди операция се взима биопсия с игла,този доктор при който отидохме д-р Сърбянов реши да и я направи но незнайно защо чу обяснили че този вид на биопсия бил забранен или нещо такова,но въпреки всичко и даде надежда че щял да провери и да му звънне след няколко дни,така  инаправихме но без резултат накрая и заяви,че я съветва да си направи операцията за да се изследва карцерома,такава диагноза постави,тя беше съсипана и ние също,мина през комисията която също неискала да рискува да я наблюдават 6м и инасочиха дата за операция 02,07,разита д-ри дали има нещо много притеснително но никой не и каза нищо освен че дали е доброкачествен или не е 50 на 50.Цялото семейство сме с нея но  ие много трудно,тя не е добр е  ис нервите има  имного силно глабоволие и тези симптоми след случилото се влошиха,притеснява се дали ще изкара операцията какъв ще е рузултата.Оглежах и гърдата тя е с огромни гърди,дали има накъкви изменения и видимо няма  но това не ни успокоява,моля за съвет и дали имаме надежда да се окаже доброкачествено в по-голям процент от злокачествено.Благодаря предварителнона всички

# 27
Малко трудно разчетох ама разбрах горе-долу какво става...

А майка ти сега мина ли мамография и ехография? Въобще не разбрах в крайна сметка направиха ли й биопсия или й предлагат директно да се оперира и тогава да изследват? Защото според мен само с един преглед няма как да се определи дали е карцином и дали е доброкачествен или не...

# 28
Направена е мамография и на база нея я изпратиха в онкологиата,където доктор Марков я прегледа само с опипване,вторият доктор при който ходихме и е правил ехография и тогава е искал да и вземе биопсия с игла но незнайно защо вече немогло така отговорил и я посъветвал да се оперира,набаза тази операция тепърва ще го изрежат и ще го изследват

# 29
  • пловдив
zori_80  знайно или незнайно защо, моят съвет е да се доверите на лекаря и да направите операцията възможно най бързо. И мамографията и ехографията се разчитат от хора, тоест грешки са възможни, но дали е доброкачествено или злокачествено, самия факт, че има съмнение вече си е категорично за отстраняване. На майка имаше съмнение, пратиха я на операция и при самата операция се оказа, че зад злокачественото туморче, което са видяли се крие едно мъничко, но много по злобничко  #2gunfire от най бързо развиващите се и само бързото решение да се оперира доведе да добрия резултат  Peace
Стискам палци операцията на майка ти да мине леко и и кажи, че това препядствие е преодолимо - доказателството са прекрасните хора, които пишат в тази тема   Heart Eyes трябва само да се лекуваш навреме, а не да отлагаш защото така рискуваш повече   bouquet

Добрютро и от мен на всички! Усмихнат и пълен с любов да е денят ви  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт