Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 638
  • 707
  •   1
Отговори
# 45
Сиянийце, да ти е хубава почивката и мъжът ти все така мил да е с теб!!

Ванче, честит рожден ден и от мен!! Много хубави и щастливи дни ти желая!!!   bouquet

Да похваля нашата русенска група... Направо сложихме стационара в малкия си джоб.Най-веселата стая бяхме днес.  Laughing

Аз минах химия номер 4 и гледам още да не полягвам,че а съм легнала, а не съм станала. След малко отивам да ми хакнат Зофрана...дано тая нощ не се спи в седнало положение Sad

Хайде, хубави и прохладни дни и от мен!!  Hug

# 46
  • В царството на игрите:)
Привет,
Хулито стига си ме била Mr. Green  Mr. GreenНе знам от какво е, ама нещо мислите ми сбъркаха посоката тези дни..Нищо, ще се стегна, че и аз не се харесвам такава Rolling Eyes
Анастасия е по - добре. Оказа се, че има херп ангина, но я намазах няколко пъти с Гранофорин и не знам от това ли е, ама за сега няма температура.
Аз съм  в положение не ми се ходи на работа, не ми се излиза в отпуска, не ми се излиза, не ми се седи и в къщи - място не мога да си намеря #2gunfire
Ваничка, ЧРД! Да си все така слънчева и обичана и да си изкараш много весел празник!

Сияние, не знам какъв ти е проблема с Анталията? Аз точно там ходих 20 дена след операцията и си изкарах разкошно в басейните, по пързалките, а сега като си спомня, че даже нямах и нормален бански и нямах и нормална протеза даже Joy Боже, много луда съм била, бе Mr. Green

# 47
  • София
Няма бе, само те плаша  Joy Joy Joy
И аз имам повод да почерпя - станаха 20 години  с диагноза рак!
Да ми даде Бог още толкова, а  Embarassed

# 48
  • Варна
Господ здраве да ти дава !
 newsm51

# 49
  • София
Ванче,Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, мила! Пожелавам ти от всичко най-хубаво по много!!  Gift newsm59 Tada

Момичета, зная че тук не е място за снимки, но понеже всички имате по-малки рожбички, а рождения ден на моя внук наближава, искам да споделя една идея. Извинявам се още веднъж, просто не издържах.

# 50
Хули,с тази терапия,която си прилагаш ще живееш много пъти по 20 години.Пожелавам ти го от цялото си сърце!

1

# 51
# 52
  • София
Ооооо, една от нас ме притесни безкрайно. Няма да споменавам имена, тя си знае...
Радвам се, че написа едно изречение.
Благодаря ти, скъпа.

# 53
Хули, пожелавам ти още 3 пъти по 20 ... в рамките на възможностите Laughing няма да се изхвърляме сега  Hug

Хули, за къде сме без теб, така че да си жива и здрава, за да ни вдъхваш вяра и кураж, че можем да преборим осмокракия  #2gunfire

Ванче, ЧРД и от тук! Сигурно празнуваш вече  bigdance2 Бъди жива и здрава!

Zara53, големи изкушения!

Миленка, я се стегни!  Hug

# 54
  • София
Мараба, Хули, и още ще напиша Joy
Разбирам от намеци, на всичкото от горе съм ти фенка! Hug
Просто напоследък не вървят нещата... А като ми е тъпо, кво да пиша... Чудя се как да отхвърля лошите емоции, за да не подразня рачето.  #CrazyЧе то май се появи от ядове. А иначе Ви чета, не съм пропуснала и ред.

Днес бях на последната FEC. Изследването /химикохистологично, от ВМА/ показа ХЕР2 - негативен, скор. +1 /а преди това прясното ми туморче на ХЕР 2 показа 3+. Каквото и да значи това, химиотерапевтката ме запита: Е сега на кое изследване да вярваме? Дигнах рамене, гледах тъпо, чудех се какво правя там... В петък ще ме докладва на клинична конференция и в понеделник ще зная как ще продължи филмът. И тогава ще ми определят евентуално хормонотерапията, каза ми да отида да изтегля датата на лъчето, тъй като 3-ти септември е късно.
Но щом оцелях след тази гадост химията, ще вдигна глава и ще продължа напред.

Желая ви спокойна нощ, мили момичета. А на теб, Хули, едва много голяма и силна Hug Hug Hug

Да не ме избъзика човек, като се раздрънкам, няма край!  Blush Арменска уста!!! Joy Joy Joy

# 55
  • Пловдив
Благодаря Ви момичета за пожеланията и хубавите емоции.
Зара, много сладки снимки. Да ти е жив и здрав внука и дълги години да се радвате.
Хули, Бог ще ти даде и повече от 20 сигурна съм в това. Ти си нашата опора.
 Hug Hug Hug  bouquet

# 56
marym , аз бях и другата седмица пак ще съм на паклитаксел - поне това пише в епикризата . Освен болки в костите , други странични ефекти не съм имала .Дано следващата ти вливка да мине по добре  Praynig

Оф , благодаря ти , на мен не знам каква ще ми е следващата , епикризата я дават като се отиде следващия път . Пиши ти как си минала , 2-та ли ти е ? Почна да ми пада яко косата , направо като наближават дните да отивам пак и мн. ме е страх .

# 57
  • у нас - на брега на морето
Мила Хули, желая ти много, много години прекрасен и изпълнен със здраве и положителни емоции живот! Благодаря, че ни събра под майчиното си крило в тази тема! Hug newsm20
milmich , след всички симптоми, които изброи, започвам да си мисля да не би пък да си се влюбила отново... в съпружето?!  moresmile newsm51 Радвам се, че Ани е по-добре. Няма ли да ги пращаш на бабин дом с баткото? Аз няма да те навиквам да се стегнеш, а само ще те гушна силлллно! Hug Hug Hug

# 58
Хули , още много по 20 да доживееш Hug
Зарче , благодаря за почерпката , да е здраво и много щастливо детенце .......... Embarassed аз сега станах и направо си закусих с тез  сандювчета Joy Joy Joy ......... и честит край на химията  smile3501

# 59
Да се отчета набързо и аз!
Както ви казах VENI...VIDI...VICI...Не знам как е в множествено число,може би венихме,видихме,вицихме... Joy Joy/
И между другото хванахме малко тен! Mr. Green
От днес съм на работа и така чаааааак до 21.07,когато ще отпрашим към Албена!

На всички празнували и празнуващи да са живи и здрави!
Маме, за теб специални прегръдки и целувки! И хич не ми се фукай с тез 20 години! Имаш още поне 50-60 да избутваш,така че мисли му.... Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт