Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 188
  • 707
  •   1
Отговори
# 390
Svetlili много добре са описани признаците при нас беше кашлицата като от тъпите лекари я лекуваха от бронхит,после било пневмония,после пък сърдечна недостатъчност след това дойде болката за нея казаха че е срастване и така цял роман мога да напиша и най-лошото е че това не го казва един лекар ,а в пловдив -2 болници,стара загора -3ма специалисти,чирпан -трима и нито един не каза рак...за седем месеца почти всяка седмица беше на изследвания.дано всички вие откриете правилният човек , а и вярата да не угасва никога защото след бурята изгрява дъгата  Hug

# 391
  • пловдив
2. Спиране на пушенето !
Е те това не трябваше да го пишеш! Сега ще те обезкостят! Mr. Green

Аз егоистично ще си премълча, защото за мой късмет няма точка забраняваща поркането  Joy
Svetlili благодаря, за споделената информация / особенно за ранните симптоми  Hug /, но ми се струва малко непълна.... Благодарение на неспиращото покачване цената на парното и отказването от този род услуга, голям процент от българина се наложи да се върне в онези далечни години на отопление с "кюмбетата". Бълват ни коминчетата една прелест /включително и моя/ .... даже не ми трЕбе пушач наблизо съвсем непасивно си пълня ежедневно дробчето... и не само  него... с какви ли не чудеса от Менделеевата таблица.... И друг път съм разказвала, но .... имам прабаба отишла си от този свят след 100 г с лулата в устата..... та не, че цигарите не са вредни, но де да беше само в тях проблема.... на фона на останалите отровки, дима на обичната ми половинка, направо си ми е като миниатюрно облаче на жежко лятно небе.... докато го видиш и му се зарадваш  и ...отминало  Mr. Green

# 392
mu6inka,нали не си мислиш,че при всеки пациент с кашлица "тъпите лекари" решават че е рак?!
Хайде да не спорим сега,ама ...
Апропо,баба ти пушеше ли?! Whistling

# 393
  • В царството на игрите:)
2. Спиране на пушенето !

Е те това не трябваше да го пишеш! Сега ще те обезкостят! Mr. Green

Хахаха, чак пък да я обезкостим, няма Mr. Green Че тутуна не е полезен, не е, ама ще кажа на Антомчето, че специално за рака на гърдата, алкохолеца е по - вреден от тутунеца Mr. Green Даже лекар ми е казвал, че жените пушачки по рядко боледуват от РМЖ, от непушачките. Rolling EyesТъй като си и попийвам и си попушвам, не знам от какво го хванах, мамка му Mr. Green
Пусто имам много недостатъци, пък и съм нервак, което ми е голЕм проблем, шъ знайш JoyКакъ съм жива въобще?
Хули, написа нещо м/у другото, но аз го забелЕзах - била си в СФ newsm78 Не си се обадила - за това е тресло, скъпа! ДА не се повтаря!!!! Hug

# 394
никога не е пушила,нито пък някой около нея, не е била изложена и на вредности както го пишат някъде за причина и ние се чудим от къде е дошло.единствено имаше тежка анемия с животоспасяващи инжекции,които се бавеха с месеци.даже това я довърши последно като разбра  че ще се забавят и този път изпадна в кома,но все пак ги дочака както ми обеща.и си мисля ,че още щеше да издържи,но пусти инжекции цял живот проблеми с тях и са страшно скъпи. нямаше как да купим, но пък ги подаряваме казват се епрекс. ако познавате някой с желязо дефицитна анемия много бих искала да помогна

# 395
  • пловдив
milmich  #2gunfire е сега те гръмнах.... не те е срам.... една надежда ме крепеше, че ги опиянявам и те от щастие си кротуват сънно.... разби и последната ми "детска" мечта .... казвам детска, щОто една от бабите все повтаряше.... те пияните и Господ ги пази, та аз от "дете" кажи речи... си поркам за опазване.... пък ти сега.... Мъка.... мъка....  но пък човешките болести край нямат и нали-
50гр мастичка за стомашно чревния тракт...
50гр ментичка за дишането и отпушването на носа....
50гр уиски за сърдечно съдовата система ...
200гр греяно червено винце за настинката....
1 биричка за бъбреците....

Crossing Arms Хайде стига лечение, отивам да му дрънна една ракийка,  че от толкова лекуване...  Crazy

# 396
  • София
Току що модераторът изтри написаното от мен, говорех за това че не стига че говориш с диалект, така и пишеш. Ще го пусна и ще продължа. Защото имам коментар за бабки като мен...

# 397
  • София
не ми се пише, плаче ми се и ще си поплача

# 398
  • София
И стига с този рак ! Ще си живеем живота, с химии, без химии, най-важното е да  БЪДЕМ СИЛНИ .... От 5 месцеца съм оперирана, имам мети в л.в. Преминах през 6 червени химии, не приличам на човек, нямам вежди, мигли, не приличам на човек - НО ОБИЧАМ ЖИВОТА, ДЕЦАТА СИ...И ЩЕ ПРОДЪЛЖА НАПРЕД.

# 399
Зара53  Hug ела баба да те гушне, пък ти си гушкай твоите и така, ще сме една гоооооооляма прегръдка. Както казваше моя дофтор"Яжте, пийте и си носете новите дрехи"Simple Smile Това ще правим още 100 години, дай боже всекиму! Не се връзвай на негативни емоции, подминавай ги и ще видиш как  ще ти е по леко. Знам, че всеки иска да сподели болката си, но не е хубаво да се описват мъките на хората:( То лошото и хубавото по хората ходи, но наистина тук нека си пишем за нашите си грижи и то с много позитивизъм и настроение.  Имам една съученичка, на която съм  забранила да ми се обажда, защото всеки път, като и видя името изписано на телефона и се стряскам - само тъжни новини ми съобщава, знаейки колко съм чувствителна на тази тема. Все си мисля, че в живота и има и  сватби, юбилеи, раждания, купони или  други радостни събития , ама за тях нито дума:bouquet:Обичам ви момичета.

# 400
  • София
Привет мили мои!
То май само баби сме останали в темата Joy. Останалите момичета се къпят в морето и със сигурност са доволни и щастливи!!!! Баба Маргич е обзета понеделнишки от трудов ентусиазъм (моля не ми вярвайте!!!) Laughing Заре няма страшно, че ти се плаче - поплачи си и ще видиш колко леко ще ти стане на душата Hug Кой е казал, че след химията не приличаш на човек! Това мила е една огромна визуална измама! Laughing Скарай му се на огледалато!!!! Joy
Понеже вече обещах на Хули, че ще стана прилежна и смирена, ще се въздържа да взема отношение по това което си написала и е изтрито - не съм успяла да го прочета, мога само да гадая. Но ти като мъдър и разумен човек си взела най-доброто решение - напред с много любов към живота и най-близките ти хора!!!! 

# 401
Аз като представител на малко по-младите давам отчет, че не си пека никъде д-то, ами си седя мирно и кротко 4 дни у дома, че пустата жега щеше да ме убие тия дни..Химия и температурен рекорд си е ужасна комбинация..

Зара, и аз се чувствам като теб..От 4 месеца съм оперирана, не мога да се облека като нормално момиче, защото крия белег, вливат ми и бяла и червена химия, качила съм 100 кила, смазана съм физически, не мога да се погледна в огледалото,защото не се чувствам жена, но с надежда гледам в бъдещето, когато евентуално ще се върна обратно в релси- ще имам буйната си коса, ще съм мааалко по-във форма, ще съм по-силна физически.. Важното е,че имам приятели и роднини,които за миг не ме оставят!! Толкова силна подкрепа никога през живота си не съм усещала. Дължа на себе си и на тях да се справя и да продължа..Все пак трябва семейство да имам, дете, съпруг, щастие..

Явно изпадаме в дупки, след които ставаме по-силни по свой си начин!!

Айде, намърморих се Simple Smile Хубав и прохладен ден на всички!!!

# 402
  • В царството на игрите:)
Аз се извинявам ако съм обидила някого!!!
Явно и моята дупка напоследък е по - голяма отколкото си мислех, а и ми е ужасно напечено и в прекия и в преносния смисъл..
Айде лека и ако може по - усмихната и ведра седмица  bouquet

# 403
  • София
Миленка, ти пък за какво и на кой се извиняваш? Нещо да съм пропуснала? Thinking
Каролка, за съжаление всички сме преминали през този период, но за щастие той е кратък и се забравя много бързо! Само малко повече търпение мила!
Е, стига да не се намират хора, които да се опитват да ни връщат в миналото!  Mr. Green
Прохладна и спокойна седмица и от мен!!!!!!!! Peace

# 404
  • пловдив
 Shocked пък аз си мислех, че най късно пиша, а то след мен пак нещо се е случвало... Дано аз не съм причината  newsm78 защото заради изтрития пост не мога да разбера Zara53 на кого  newsm29 , ако е заради моите писаници.... Зара, шегувах се  Embarassed с milmich ... няма да я стрелям, прекалено много ви обичам всички, че да ви гърмя  Mr. Green
За теб и за всички в темата

Общи условия

Активация на акаунт