Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 226
  • 707
  •   1
Отговори
# 495
Моята химия е другата седмица и в момента ми порасна тъкмо мъхче по главата и след следващата химия пак ще падне, но вече я чакам да порасне Simple Smile Аз установих,че природата си знае работа и има защо да пада косата... Защото не стига,че ти е жега от времето ами и косата да ти спарва главата..Така поне имаме проветрение Simple Smile

# 496
  • София

ТЪЖНА ВЕСТ!
НАПУСНА НИ НАШАТА НЕЗАБРАВИМА И МНОГООБИЧАНА ПРИЯТЕЛКА ПЯСЪЧЕТО!  Flowers Rose Flowers Rose МНОГО МИ Е МЪЧНО, ПЛАЧЕ МИ СЕ И НЯМАМ ДУМИ! МОМИЧЕТА НЕКА ПОЧЕТЕМ С ЕДНА МИНУТА МЪЛЧАНИЕ ПАМЕТТА И! МИЛА ПРИЯТЕЛКО ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕШ МЕЖДУ НАС! ПОЧИВАЙ В МИР!

# 497
  • София
Зная, зная ............. но не мога и не искам да повярвам, че е истина.
Напоследък думата "защо" я повтарям май постоянно...
Почивай в мир скъпа  txtloves

# 498
  • София
Не мога да приема,че Сиса я няма.....Как може да се случи това!!! Почивай в мир,Пясъче!
Защо не намерят лек за тая болест,колко жертви ще взима ... Mr. Green
 Момичета,много ми е тъжно ..

# 499
  • у нас - на брега на морето
Почивай в мир, Пясъче! Flowers Rose Flowers Rose Ще ми липсваш и никога няма да те забравя, както Бабилия и Надето! Много е жестоко, когато си отиват хора победени от болестта и особено тежко, когато ги познаваш! А ние тук сме като в едно семейство.

# 500
  • Пловдив
Почивай в мир Пясъче! Flowers Rose Flowers Rose
Не мога да напиша нищо повече мъчно ми е, тъжно ми е, несправедливо е........

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 00:12 от vanichka75

# 501
Съпругът на Силвето- Тошко,е помолил за сега да не правим нищо във фейсбук! Нека проявим уважение към скръбта му!

Още сутринта научих новината ,но не исках аз да съм лошият вестоносец! Май напоследък започна често да ми се случва!
Днес цял ден разглеждам снимките ѝ! Спомням си за срещите ни! Спомням си за гостуването им в Сандански и колко весело си прекарахме тогава! Само това ще имаме вече-спомените!
Почивай в мир,Силвенце! Нека ти е светло там,приятелче мило!
Усмивката ти винаги ще остане в сърцето ми!

# 502
# 503
Почивай в мир, Силве!  Flowers Rose Flowers Rose

# 504
  • В царството на игрите:)
 Weary
Още дълго няма да мога да го проумея! Мина сякаш миг между усложненията и...края.... Cry
Нека и е светъл пътят и!

# 505
  • пловдив
  Flowers Rose почивай в мир Пясъче  Sad

# 506
Почивай в мир, Пясъче,  Flowers Rose Flowers Rose

# 507
  • Пловдив
Прочетох за нея малко след като писах тук за пръв път, а след това тя писа във връзка с един от споровете в темата. Сега прочетох почти всичките й постове от началото и макар и да не я познавах ми стана много тъжно.  
 Flowers Rose Flowers Rose Мир на душата й!  Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 00:25 от Nezabravka

# 508
 Flowers RoseFlowers RoseПочивай в мир:rose:Flowers Rose Flowers RoseТъпа, гадна  болест - ти да пукнеш дано!

# 509
Поклон пред паметта й!Съболезнования към близките......Sad

Общи условия

Активация на акаунт