Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 053
  • 707
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ти за съвета,да решението за операция е взето и връщане назад няма на 02,07 ще бъде,колко време след операцията излизат резултатите от биопсията,и веднага ли трябва да се започне химио или лъчетарапия,знам че тези отговори ще ги дадат докторите,но те както винаги и телгим думите с чингел и ако незнаеш някой път какво да попиташ може  и да не ти кажат нищо,незнам сигурно ви изглеждам смешна с въпросите си но наистина имам нужда от хора които са минали по този път и могат да разкажат.Знам че всеки случай е различен но все пак човек трябва да бъде информиран за добро или лошо.

Бъдете здрави  Simple Smile

# 31
Нормално е да си объркана..Всички сме били..

При мен беше така, че повреме на операцията направиха бързата биопсия и се установило,че имам рак. Но искаха да изчакат пълната биопсия, която отне няколко дни,след което минах онко комитет, който заключи,че гърдата трябва да се отстрани. Но както казва Танчето- аз съм различен случай Wink

Аз излязох от болницата на 19,03 и започнах химиотерапия на 11 .04. Можеше и по-рано, но аз помолих поне именният си ден да отпразнувам като бял човек, пък след това каквото ще да става...

И пак си зависи от човека, от много неща. Всичко решават лекарите..

# 32
  • В царството на игрите:)
Здравейте момичета,
нещо напоследък нито ми се пише, нито нищо...Скофтено ми е, а реална причина няма, освен главата ми. В момента съм вкъщи защото Ани е болна и се гледаме.
Зори, всичко ще се реши и разбере след операията. Сега само ще гадаете и ви е и ние. Да, може тумора да е доброкачествен /дори те са по - голям процент/, но е хубаво да се махне каквото и да е.
И още нещо, моля те слагай точки след изреченията, че много трудно се разбира какво искаш да кажеш, а така или иначе ще се налага да пишеш тук Peace
Желая ви кураж и бързо оздравяване!

# 33
Извинявайте,но съм на работа и доста бързо пиша извинявам се за допуснатите правописни грешки.
Благодаря ви все пак за подкрепата стискам палци на всички в моето положение.Ще съм благодарна на всеки който сподели подобен проблем.

# 34
Зададох въпрос за моята леля (за ПЕТ скенера). Няколко пъти не успях да пиша във форума. Благодаря за отговорите, момичета!

# 35
  • София
здравейте момичета,
мисля че това беше причината за интереса на БНТ към нас

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/06/19/pochina-jurnalistkata-v … -krushkina.161666

Да почива в мир  Sad

# 36
Здравейте момичета , много зле се чувствах от 1-та химио 5-6 дена не знаех къде се намирам, краката ми бяха подкосени, люшках се , страшен запек , езика ми не усещаше нищо почти синкав беше , нямах апетит , без сили . Системата ми беше паклитаксел . Има ли други тук с тази вливка и как се чувстват, някакви съвети ?

# 37
Кали  Hug
zori_80 , както са ти написали момичетата - няма смисъл да се гадае дали - или .Само операцията и хистологията ще покажат какъв е резултата . Търпение трябва и повече позитивно мислене , майка ти да се успокои , пък и вие покрай нея да и вдъхвате кураж  Peace А , и освен това - не прекалявайте с четенето в нета - освен още по силно главоболие , друго няма да постигнете  Mr. Green
marym , аз бях и другата седмица пак ще съм на паклитаксел - поне това пише в епикризата . Освен болки в костите , други странични ефекти не съм имала .Дано следващата ти вливка да мине по добре  Praynig
milmich , да се оправяте бързо  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 38
  • Пловдив
zori_80, стискам палци всичко да мине. Praynig
Миленка, я се усмихни!  Hug

# 39
  • София
Здравейте красавици !
Всичко съм прочела, всичко съм разбрала, но нищо друго не мога да добавя към това, което вече е написано.
Само едно - Миленкаааааааааааааааа, ша ядеш бой  bowuu

# 40
  • Пловдив
Здравейте красавици !
..............
Само едно - Миленкаааааааааааааааа, ша ядеш бой  bowuu

Подкрепям.....
Миленка, знаеш, че те обичам и не искам да те виждам тъжна! Когато ми е тъжно си спомням  вица за зарята.....

# 41
Благодаря на всички за подкрепата,много ми е нужно всичко позитивно в този момент.
Нека всички бъдем здрави Praynig

# 42
  • София
На Ваничка - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    newsm51 newsm51 newsm51

# 43
  • у нас - на брега на морето
Ванче, честит рожден ден от мен и тук! Жива, здрава и щастлива! bdbaloni smile3510 Flowers Four Leaf Clover newsm51  love001
milmich , и на мен ми е доста /както казваш ти/ - сговнено. От днес и аз съм в болнични, че едва се тътрех на работа. Хвана ме тоя летния вирус и от няколко дена ужасно ме болят и тръпнат ръцете - това от карпалния тунел на нерва. Може би, защото ми е паднал имунитета  newsm78, или защото се е възпалил? Как е Ани? Започна ли да се пооправя?
Сияние, как мина вчерашния преглед? Убедена съм, че всичко е нормално, че и ти да си спокойна. Аз така и не можах да си запиша час в понеделник за тази седмица. Д-р Янчева ли те гледа?
Хубав ден ви желая! А времето работи изцяло за Сисссс   grinning039! Сисанче,   love001!

# 44
Привет в този адски горещ ден!Мисля след малко да се метна на плажа, разбира се под чадър и с лека блузка, нали трябва да се пазим ..ама казаха след 16 часа може да се потопя..та ще се разхладя де ,че то иначе не се трае.
 Амазонка ,минах ехото на коремни органи  и млечни жлези вчера-Янчева ме гледа, през хирург също минах, кръвните изследвания-абе...всичко ми е наред за сега и дай боже все така bowuu!Само ТМ го няма още, но няма и седмица как го пуснах, за  него ще почакам.Дойде и писмото за ТЕЛК, та август месец ще се почне едно ходене по мъките...  Mr. Green
     А моя мъж ми готви изненада човека -почивка в Анталия и си викам кви ще ги дирим там ,като не мога да седя на плажа, пък той ми вика" как какво "-спане под климатика,  дневна екскурзия някъде  по забележителности, пък след 16 часа на плажа или басейна ,вечер обиколки, някой и друг ресторант и така..... Joy...важното е да сме двамата!
  Пожелавам на всички прохладни летни дни, макар и да не се очертават такива в близко време, стойте под чадър, под асма, кой каквото има въобще!Леки химии ,на които имат да минават такива ,горе главите на ВСИЧКИ!Аз взех да се усмихвам все по-уверено!

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 21:16 от sianie35

Общи условия

Активация на акаунт