Пушите ли?

• 14 681
  • 231
  •   1
Отговори
# 180
Пуша си, по завдения не ходя вече.
Да ви питам относно тия електронни цигари ( че сега са много нашумели и всичко живо ги пуши ) - не е ли вредна тая пара, която в дроба може би става на вода Thinking
Струва ми се, че много малко се говори за вредата от това нещо, която след години ще се окаже май по-голяма от дима на истинските цигари.

# 181
Не съм сигурна, че са по-вредни от нормалните цигари, но не са ефективни като метод за отказване, аз имам такава, като върл пушач, понякога им се налага да стоя в забранени за пушене помещения, а пък аз без цигара и 1 час не мога да издържам та дърпам електронна.

# 182
Е нали всички бяха навън и там пушеха и заведенията бяха празни.
Как сега пък зарязваш компанията, те да не са долни непушачи?  Shocked

Не разбрах въпроса ти към кой е отправен  Peace

Защо "долни непушачи"? Ние долни пушачи ли сме? Явно сме такива, щом висим точно, като престъпници. Без никой да ни е дал възмжонст за избор. Ама това е друга тема.  Laughing

Явно не схвана иронията Simple Smile

Не сте долни, вие сте извисени натури, които трябва да имат право да правят каквото искат и където искат. Peace

# 183
  • София
Не, схванах я, ама май ти обърка моя пост и този на дамата след мен. Да, аз изоставям компанията, за да излезна. Не са всички непушачи, ама няма как да излезнем цялата тумба навън, ще решат, че правим бомба на заведението  Joy

Iventse, че не сме извисени, не сме. Ама все пак не би ли трябвало и ние да имаме право на избор. Това е някак си едностранно.  Laughing Сега, ако и алкохола забранят, отивам в Сръбско да живея  Laughing

Сега да помоля да ми пишете на лични, в кои заведения може да се пуши? Като в съпротивата ще станем  Joy

# 184
  • София
abet, имате право на избор. Можете да пушите или да не пушите. Sunglasses

# 185
  • София
То не се ли отнася и за непушачите? Само, че вече няма заведения за пушачи. Това е липса на избор според мен. Ония долните пушачи навън до уличните кучета.  Wink

Няма да пиша повече. Те тия теми са безкрайни. Лошото е, че хората са крайни  Laughing

# 186
Пуша си, по завдения не ходя вече.
Да ви питам относно тия електронни цигари ( че сега са много нашумели и всичко живо ги пуши ) - не е ли вредна тая пара, която в дроба може би става на вода Thinking
Струва ми се, че много малко се говори за вредата от това нещо, която след години ще се окаже май по-голяма от дима на истинските цигари.

Ама то вреда ли имало?  Laughing Laughing Сакън да не ти напълни дроба с вода? Joy

# 187
  • sofia
Аз съм с електронна цигара-след 25 години пушене на воля,денем и нощем без проблем минах на електронната, даже накарах и сестра ми да мине на нея.Супер е, още на втория ден започнах да се чувствам по-добре, да дишам по-лесно, да се наспивам бързо и да съм по-свежа и отпочинала. Само първите 2-3 дни се чувстваш странно,пуши ти се истинска цигара, но после започва да ти харесва-свободен си да пушиш когато и където си искаш, за парите да не говорим. А най- хубавото е, че от два дни не пуша почти/2-3 пъти съм си дръпнала, което си е нищо/ се чувствам още по-свободна и по-добре.Зора е докато мине физическата абстиненция-при мен е за два-три дни само.

# 188
  • София
Супер nelsi и все по-добре ще се чувстваш Simple Smile

# 189
# 190
Тц, отказах ги!
Още една причина да се гордея със себе си!  Mr. Green

# 191
Д-р София Ангелова, пулмолог:

Грипният вирус бързо уврежда лигавицата на дихателните пътища и често се стига до усложнения - пневмонии или бронхиолити. Бронхиолитите са възпалителни изменения на бронхиолите. Всичко е свързано с имунната система. Ако организмът е слаб, опасността от усложнения е много голяма. Рисковият контингент са пушачите, защото те са увредили локалната защита на белия дроб. Ресничките, които покриват отвътре дихателните пътища са парализирани от токсините в цигарения дим и не могат ефективно да изтласкват чужди частици, включително болестотворни агенти. Рискови са и хората с придружаващи заболявания.

http://health.bg/5251/gripyt-gotvi-koktejl-ot-uslojzneniia

# 192
Ама то вреда ли имало?  Laughing Laughing Сакън да не ти напълни дроба с вода? Joy

Кое е смешно Лизет? Питам. Знам ли Rolling Eyes

# 193
Успях да ги огранича до 1 цигара дневно/ след вечеря/.

# 194
  • София
Никога не съм пушила и нямам намерение.
Лошото е,че пушачите не се примиряват да не пушат на обществени места.

Общи условия

Активация на акаунт